Nízké HCG 4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
5.12.18 12:19

@edika85 děkuji :andel: I já tobě přeji aby vše dopadlo tak jak má :kytka: Jen se zbytečně nestresuj :hug: No já jsem zdr. Sestra, takže k výsledkům z laborky mám přístup hned jak jsou hotové :mrgreen: Slabší? Myslíš? :think: V duchach toho míč nevykoumáš, neplaš, pošli fotku-porovnání ;) Ale chápu te, jsem stejná, taky jsem to dopodrobna zkoumala :lol: 4roky? Pane jo, my se snažili 7mesicu a teď to vyšlo, snad bude vše v pořádku jak u nas, tak i u vás :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.12.18 15:19

@Andrejka96 no 2 roky jsme se snažili s přítelem sami a pak 2roky pomocí IUI a IVF, i když nic moc u nás nenašli. Až teď po píchnutí imunoglobinu mám konečně nějaký výsledek. Dřív to byly jen sněhobíle testy. Přikládám foto, testovala jsem dvěma značkama pro porovnání. Jsou dělané denně vždycky ráno, ale každý v jinou hodinu. Ten poslední ve 4ráno, protože jsem se vzbudila na záchod, tak jsem rovnou testla a tak mě to rozhodilo,že už jsem celou noc nespala :lol: taky ti přeju, aby to dopadlo a za 9měsicu měla své vytoužené mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.12.18 17:40

@edika85 teda.. na to nemám co říct.. 8o Jen klobouk dolů :potlesk:
Jinak myslím že mi přijde že určitě neslábne, neztrácej naději, ještě je moc brzy na závěry :kytka: Zkus ty odběry a uvidis ;) Hlavně dej vědět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.12.18 17:49

@Andrejka96 Ahoj, tak u mě to nedopadlo. Dnešní HCG 56 :,( Hodně štěstí, ať se dočkáš zdravého miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí