Nokia C3-01 - stahování hudby

173
27.9.11 11:05

Nokia C3-01-stahování hudby

ahojte,prosím vás o radu-dostala jsem nový tel.nový tel-dosud jsem měla tel.cca7let starý-a to sice Nokia C3-01 a chtěla jsem si stáhnout nějaké mp3jako zvonění,stáhla se mi však jen jedna a ostatní nide,i když na pc ukazvalo,že se stahuje.Stahovala jsem přes bluetoth.Ke všemu se mi tedy stáhla zrovna věc,co pokud tam mám mít jen jednu,zrovna nechci a ráda bych tuto smázla anahrála něco jiného,ale nikde jsem nenašla možnost smazání-neumíte mi někdo technicky zdatnější než já(cž budete asi všechny:-)) poradit?Pamětovou kartu tedy koupenou nemám a dlouho mít nebudu,a co se paměti týče,nevím,kolik to má.Ovšem mám tam zatím tak 8fotek,asi 4nahrané skladby od nokia a jednu svou-to se mi zdá málo na to,aby to bylo přeplněné.Mockrát všem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8086
27.9.11 12:01

Mám stejný telefon, ale asi ti moc neporadím. Mám v něm spoustu MP3, ale všechno jsem si stáhla na paměťovou kartu a žádný problém s tím není.
Nenapadá mi proč to nejde, jedině fakt plná paměť? Na paměť telefonu se ti ukládá všechno nejen fotky a skladby, ale i sms, mms, hry, různé aplikace, tak jedině jestli toho tam nemáš fakt moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
27.9.11 13:13

hm,nevím,sms tam mám tak 15,mám ho opravdu ani ne týden,mms žádné,aplikace jsem nestahovala žádné, na net ho nepoužívám,tož moná přecijen ta pamět… :think: a jak se prosímtě z toho tel.ty skladby zase smažou,například tam je nahraných asi 3-4skladby,co už tak bylo od výrbce a ty já vůbec nechci,jesli má každá přes 3min.,pak si dovedu předtsavit,že je plno-pamět je tuším 30Mb a to bude samozřejmě málo,ale že se tam vešla jen 1skladba o 6Mb,to je divné-však mms a fotek mají i jiné tel.bez pamětkarty vícero-beru,že 1mms má většinou kolem 1Mb.No i tak díky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.9.11 13:22

Já to zatím nepotřebovala, ale koukla jsem na to jestli to zjistím. Takže najela jsem do galerie, dala hudební soubory (to je asi to co myslíš, mám tam 3 už od výrobce), to jsem otevřela a jak máš ty jednotlivé skladby, tak tu kterou potřebuješ smazat, tak na ní dlouze přidrž prst a otevře se ti nabídka, kde je možnost odstranit a takhle to jde u všeho i videoklipy nebo co potřebuješ smazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
27.9.11 14:24

super,ty nahraný od výrobce sice nejdou odstranit,ale ta jedna ano ,tak na to bych nepřišla… :oops: :-))
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.9.11 14:39

Nejdou, já to teď zkusila a normálně mi šly smáznout i ty co už tam byly. Zvláštní, tak třeba to dávali do každého telefonu jinak. Tak hlavně, že šla alespoň ta jedna :-) Jsem ráda, že jsem pomohla. Já totiž tohle potřebovala, když jsem chtěla smazat tapetu nebo nějaký obrázek myslím, strašně dlouho mi trvalo na to přijít a přitom je to tak jednoduché. Tak jsem to teď zkusila a funguje to stejně i na ty hudební soubory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová