Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte,prosím vás o radu-dostala jsem nový tel.nový tel-dosud jsem měla tel.cca7let starý-a to sice Nokia C3-01 a chtěla jsem si stáhnout nějaké mp3jako zvonění,stáhla se mi však jen jedna a ostatní nide,i když na pc ukazvalo,že se stahuje.Stahovala jsem přes bluetoth.Ke všemu se mi tedy stáhla zrovna věc,co pokud tam mám mít jen jednu,zrovna nechci a ráda bych tuto smázla anahrála něco jiného,ale nikde jsem nenašla možnost smazání-neumíte mi někdo technicky zdatnější než já(cž budete asi všechny:-)) poradit?Pamětovou kartu tedy koupenou nemám a dlouho mít nebudu,a co se paměti týče,nevím,kolik to má.Ovšem mám tam zatím tak 8fotek,asi 4nahrané skladby od nokia a jednu svou-to se mi zdá málo na to,aby to bylo přeplněné.Mockrát všem děkuju
Mám stejný telefon, ale asi ti moc neporadím. Mám v něm spoustu MP3, ale všechno jsem si stáhla na paměťovou kartu a žádný problém s tím není.
Nenapadá mi proč to nejde, jedině fakt plná paměť? Na paměť telefonu se ti ukládá všechno nejen fotky a skladby, ale i sms, mms, hry, různé aplikace, tak jedině jestli toho tam nemáš fakt moc ![]()
hm,nevím,sms tam mám tak 15,mám ho opravdu ani ne týden,mms žádné,aplikace jsem nestahovala žádné, na net ho nepoužívám,tož moná přecijen ta pamět…
a jak se prosímtě z toho tel.ty skladby zase smažou,například tam je nahraných asi 3-4skladby,co už tak bylo od výrbce a ty já vůbec nechci,jesli má každá přes 3min.,pak si dovedu předtsavit,že je plno-pamět je tuším 30Mb a to bude samozřejmě málo,ale že se tam vešla jen 1skladba o 6Mb,to je divné-však mms a fotek mají i jiné tel.bez pamětkarty vícero-beru,že 1mms má většinou kolem 1Mb.No i tak díky ![]()
Já to zatím nepotřebovala, ale koukla jsem na to jestli to zjistím. Takže najela jsem do galerie, dala hudební soubory (to je asi to co myslíš, mám tam 3 už od výrobce), to jsem otevřela a jak máš ty jednotlivé skladby, tak tu kterou potřebuješ smazat, tak na ní dlouze přidrž prst a otevře se ti nabídka, kde je možnost odstranit a takhle to jde u všeho i videoklipy nebo co potřebuješ smazat
super,ty nahraný od výrobce sice nejdou odstranit,ale ta jedna ano ,tak na to bych nepřišla…
![]()
díky ![]()
Nejdou, já to teď zkusila a normálně mi šly smáznout i ty co už tam byly. Zvláštní, tak třeba to dávali do každého telefonu jinak. Tak hlavně, že šla alespoň ta jedna
Jsem ráda, že jsem pomohla. Já totiž tohle potřebovala, když jsem chtěla smazat tapetu nebo nějaký obrázek myslím, strašně dlouho mi trvalo na to přijít a přitom je to tak jednoduché. Tak jsem to teď zkusila a funguje to stejně i na ty hudební soubory.