Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
10.2.13 23:36

Já chci taky porodný!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691

@Talunka Ten hned na úvodní stránce emimina.. je super. Ale četla jsem ho snad 45 minut. Hele jako ono je to celkem v pohodě. Jen je to prostě nepříjemný. Snažím se dost odpočívat. Já mám tu manuální od Aventu, jak to má i ten zásobník. Koupila jsem použitou. Co když ji nebudu potřebovat že? A mám i lahvičku od aventu, takže stačí pak nasadit jen na tu odsávačku tu láhev a můžeš rovnou pak nakrmit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338

@Lindii No jasné, já si taky říkala, že se budu odměňovat za pokroky z návratu k mé postavě spiningové bohyně :lol: Ale ne kalhotkama za těžké love. A v Lucčině případě si myslím, že se neměla za co odměnit :nevim: Snad jen za porod-ale to si mohla koupit něco třeba na krk, a pak to jako dát dcerce až bude větší-takovou osobní věc, co je bude spojovat :think:

@LadyAndy Já to taky psala, že ta Petra mi prostě nesedí…Nevím, je taková..ten typ..takto si představuju feministku :lol: :lol: Jasně, že není, ale víš jak to myslím. Babu přesvědčenou samu o sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
10.2.13 23:37

@Tůmička Aaaha,tak po té se podívám :think:
A deníček načtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.2.13 23:37

@LadyAndy Já jsem si ji koupila jen proto, že se mi strašně líbila.. ta malá od Aventu skleněná :)http://www.zbozi.cz/vyrobek/avent-lahev-120ml-natural-sklenena-1ks/ taky by se mi porodný líbilo.. kord když na něj nedosáhneme jen kvůli pár stovkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.2.13 23:40

@Talunka http://www. mimibazar. cz/foto. php? id=56732428&tab=3 tuhle mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.2.13 23:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 23:46

@Talunka chodis rada na spinning jo?:)) no tak samo, ona je proste oravdu financni negramot a taky to nemela v zivote lehky, ale bohuzel se do te situace nemusela dostat no :nevim: ale co no, ted uz s tim nic nenadela a preju ji, aby potkala spravnyho chlapa, kterej by ji vedl, ona neni jinak spatna holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 23:47

@Tůmička tak ja odsavacku neresim vubec, uvidime, nejak to nehrotim, asi okoli prijdu divna, ale cim vic s emi blizi porod, tim vic sem v klidu, to asi neni dobry znameni, asi si to pak pekne na sale odskacu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.2.13 23:48
@Tůmička píše:
@LadyAndy Já jsem si ji koupila jen proto, že se mi strašně líbila.. ta malá od Aventu skleněná :)http://www.zbozi.cz/vyrobek/avent-lahev-120ml-natural-sklenena-1ks/ taky by se mi porodný líbilo.. kord když na něj nedosáhneme jen kvůli pár stovkám!!!

Ještě někdy v roce 2010 bylo porodný 13 litrů- což je docela dost i v dnešní době apak najednou šup a nic- dostanou ho snad jen samoživitelky a cikánky :pocitac:
Nechápu to, proč nenechali třeba jen 5litrů ale pro KAŽDOU prvorodičku?! I těch 5 by se šiklo!
Lahvička pěkná :palec:, já si právě řikám, že takovýhle věci co nestojí majlant koupim dyžtak za provozu až jestli budou potřeba ;)

@Talunka jo taky tyhle vegetariánky spasitelky nemusim, navíc mi přijde taková ukňouraná a já nevim- chová se k tomu abelovi pomalu jak k mladšímu bráchovi mi přijde… Ale bylo mi jí dneska líto jak řešila že musí do práce a neví jak to zvládne a pomalu u toho brečela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 23:48

@LadyAndy nic nebude, to dostanou prece nasi utiskovany cerny spoluobcane :evil: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.2.13 23:50

@Lindii Já to taky nijak neřeším. Ale tu odsávačku mi doporučila mamka.. že když ji budu potřebovat, tak i hodina pro mě bude utrpení. Tak jsem si koupila jetou.. a ty deníčku nečtu pro informace, ale proto, že je čtu ráda :) když jsou ke čtení. :) dneska jsem jen tak mimochodem pronesla, že bych chtěla jet se koupat do německa, do relaxačního centra, tak na mě teta s druhou tetou (36 a 31 let) vyjely, že jako jestli jsem se nezbláznila. Chtělo se mi brečet. Vůbec jsem nechápala.. nikdy jsem neslyšela, že se těhotná nemá oddávat masážím a bublinkovým koupelím.. fakt tyhlě věci neřeším.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
@Lindii píše:
@Tůmička tak ja odsavacku neresim vubec, uvidime, nejak to nehrotim, asi okoli prijdu divna, ale cim vic s emi blizi porod, tim vic sem v klidu, to asi neni dobry znameni, asi si to pak pekne na sale odskacu :lol:

Neboj, já četla, že porod bolí nejvíc ty maminy co se nejvíc stresujou, páč se neuvolněj ty svaly a mozek neprodukuje ty hormony atd. Takže s timhle přístupem jedině bezproblémovej porod :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@LadyAndy ted je porad myslim 13 litru pro prvorodicku, ale jen za predpokladu, ze nepresahnete 17 hrubyho myslim :think: no kokoti, co na to rict…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 23:52

@Tůmička v klidu, nenervuj se, my byli (ja v 5.mesici) na vikend ve wellnes hotelu, a ja byla neustale cely vikend asi ve 3 saunach a 2 parach, virivce a naprosto bezproblemu :lol: nenech se zastrasit a pokud nemas nejake problemy, nevidim na tom nic, co by vam mohlo uskodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí