Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka Ten hned na úvodní stránce emimina.. je super. Ale četla jsem ho snad 45 minut. Hele jako ono je to celkem v pohodě. Jen je to prostě nepříjemný. Snažím se dost odpočívat. Já mám tu manuální od Aventu, jak to má i ten zásobník. Koupila jsem použitou. Co když ji nebudu potřebovat že? A mám i lahvičku od aventu, takže stačí pak nasadit jen na tu odsávačku tu láhev a můžeš rovnou pak nakrmit ![]()
@Lindii No jasné, já si taky říkala, že se budu odměňovat za pokroky z návratu k mé postavě spiningové bohyně
Ale ne kalhotkama za těžké love. A v Lucčině případě si myslím, že se neměla za co odměnit
Snad jen za porod-ale to si mohla koupit něco třeba na krk, a pak to jako dát dcerce až bude větší-takovou osobní věc, co je bude spojovat ![]()
@LadyAndy Já to taky psala, že ta Petra mi prostě nesedí…Nevím, je taková..ten typ..takto si představuju feministku
Jasně, že není, ale víš jak to myslím. Babu přesvědčenou samu o sobě ![]()
@LadyAndy Já jsem si ji koupila jen proto, že se mi strašně líbila.. ta malá od Aventu skleněná
http://www.zbozi.cz/vyrobek/avent-lahev-120ml-natural-sklenena-1ks/ taky by se mi porodný líbilo.. kord když na něj nedosáhneme jen kvůli pár stovkám!!!
@Talunka http://www. mimibazar. cz/foto. php? id=56732428&tab=3 tuhle mám ![]()
@Talunka chodis rada na spinning jo?:)) no tak samo, ona je proste oravdu financni negramot a taky to nemela v zivote lehky, ale bohuzel se do te situace nemusela dostat no
ale co no, ted uz s tim nic nenadela a preju ji, aby potkala spravnyho chlapa, kterej by ji vedl, ona neni jinak spatna holka.
@Tůmička tak ja odsavacku neresim vubec, uvidime, nejak to nehrotim, asi okoli prijdu divna, ale cim vic s emi blizi porod, tim vic sem v klidu, to asi neni dobry znameni, asi si to pak pekne na sale odskacu ![]()
@Tůmička píše:
@LadyAndy Já jsem si ji koupila jen proto, že se mi strašně líbila.. ta malá od Aventu skleněnáhttp://www.zbozi.cz/vyrobek/avent-lahev-120ml-natural-sklenena-1ks/ taky by se mi porodný líbilo.. kord když na něj nedosáhneme jen kvůli pár stovkám!!!
Ještě někdy v roce 2010 bylo porodný 13 litrů- což je docela dost i v dnešní době apak najednou šup a nic- dostanou ho snad jen samoživitelky a cikánky ![]()
Nechápu to, proč nenechali třeba jen 5litrů ale pro KAŽDOU prvorodičku?! I těch 5 by se šiklo!
Lahvička pěkná
, já si právě řikám, že takovýhle věci co nestojí majlant koupim dyžtak za provozu až jestli budou potřeba ![]()
@Talunka jo taky tyhle vegetariánky spasitelky nemusim, navíc mi přijde taková ukňouraná a já nevim- chová se k tomu abelovi pomalu jak k mladšímu bráchovi mi přijde… Ale bylo mi jí dneska líto jak řešila že musí do práce a neví jak to zvládne a pomalu u toho brečela ![]()
@LadyAndy nic nebude, to dostanou prece nasi utiskovany cerny spoluobcane
![]()
@Lindii Já to taky nijak neřeším. Ale tu odsávačku mi doporučila mamka.. že když ji budu potřebovat, tak i hodina pro mě bude utrpení. Tak jsem si koupila jetou.. a ty deníčku nečtu pro informace, ale proto, že je čtu ráda
když jsou ke čtení.
dneska jsem jen tak mimochodem pronesla, že bych chtěla jet se koupat do německa, do relaxačního centra, tak na mě teta s druhou tetou (36 a 31 let) vyjely, že jako jestli jsem se nezbláznila. Chtělo se mi brečet. Vůbec jsem nechápala.. nikdy jsem neslyšela, že se těhotná nemá oddávat masážím a bublinkovým koupelím.. fakt tyhlě věci neřeším.. ![]()
@Lindii píše:
@Tůmička tak ja odsavacku neresim vubec, uvidime, nejak to nehrotim, asi okoli prijdu divna, ale cim vic s emi blizi porod, tim vic sem v klidu, to asi neni dobry znameni, asi si to pak pekne na sale odskacu
Neboj, já četla, že porod bolí nejvíc ty maminy co se nejvíc stresujou, páč se neuvolněj ty svaly a mozek neprodukuje ty hormony atd. Takže s timhle přístupem jedině bezproblémovej porod
![]()
@LadyAndy ted je porad myslim 13 litru pro prvorodicku, ale jen za predpokladu, ze nepresahnete 17 hrubyho myslim
no kokoti, co na to rict…
@Tůmička v klidu, nenervuj se, my byli (ja v 5.mesici) na vikend ve wellnes hotelu, a ja byla neustale cely vikend asi ve 3 saunach a 2 parach, virivce a naprosto bezproblemu
nenech se zastrasit a pokud nemas nejake problemy, nevidim na tom nic, co by vam mohlo uskodit.