Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LadyAndy Pořád je 13 litrů, ale jen pro sociálně slabý /čti cigány/ a na první dítě. My bychom nesměli mít příjem vyšší než cca 18 500,– škoda, že máme o pár stovek víc
měli to nechat na každý první dítě.. bez rozdílu.. oni už nevidí, že ty černý huby maj 35 tisíc na dávkách a to, že my máme sotva 19 tis!!! takže jsme na tom v podstatě hůř.. oni se totiž dávky nepočítají jako příjmy
![]()
@LadyAndy no kez bys mela pravdu! To by bylo uplne nejuzasnejsi ![]()
@Lindii To je vcelku pálka za tu flašku a odsavačku.
Asi to kupovat nebudu a zákeřně vyčkám až porodím, co mi řeknou sestřičky a vyšlu mamku nebo manžela
A víš, že já jsem taky tak nějak v klidu? Dokoupím teda ještě nějaké ty podvlíkačky pro malou, zbytek až pak.
A to porodné-to je fakt ubohost, co vymýšlí. Oni nás opravdu chtějí dohnat k takovým rozhodnutím, že pokud člověk bude chtít dítě, tak si na něj bude muset našetřit, tak jak na auto. A planeta bude zahlcena sockama a cikánama, to bude přínos pro společnost jako prase! Jen se podívejte, co dělají s důchodama, že? Jsem zvědavá, jak to budou mít naše děti-chudáčci-pak nám vyčtou, že jsme je přivedli na svět
![]()
@Lindii Já jsem si teda o tom něco početla, když tak vyváděly tetky a nakonec jsem usoudila, že by asi fakt nebylo vhodný jen, díky těm mým poslíčkům, ale kdybych to nikomu nevykládala, tak v klidu jedu ![]()
jo a pak mě taky ukamenovaly za to, že se mnou chlap nebude u porodu.. že ho tam nechci
že tam se mnou půjde mamina… to se mě teda pak zastala
@Lindii jo jo, pořád je 13, ale jen pro někoho, tak by mi přišlo logičtější míň, ale pro všechny… no ne? ![]()
@Talunka to sou porad nejaky inovace a k nicemu…sme nbanda blbu, uz si tady v toms tate fakt tak pripadam..jj ja mam jen dve lahvicky a ty uzijes vzdy, pak treba na cajik, kdyz ne na UM. Vzdycky je sezenes od Avent popripade v lekarne ![]()
@LadyAndy jj taky bych klidne par korun na zakladni vybaveni dudliku a lahvicky, nz tohle, je to absurdni ![]()
@Tůmička ty chces u porodu mamku?
tak to ja nikoho, jen ja se svym stinem ![]()
@Lindii píše:
@Talunka chodis rada na spinning jo?:)) no tak samo, ona je proste oravdu financni negramot a taky to nemela v zivote lehky, ale bohuzel se do te situace nemusela dostat noale co no, ted uz s tim nic nenadela a preju ji, aby potkala spravnyho chlapa, kterej by ji vedl, ona neni jinak spatna holka.
Holky, dotaz.. jiné téma.. máme od města pronajatý služební byt. Bydlíme tu necelý rok. A dneska nám praskla baterie v kuchyni, protože byla celá prolezlá.. tak prostě praskla. Chlap tvrdí, že si to budeme muset koupit sami.. ale to se mi fakt nechce jako.. to není levná záležitost.. kdyby praskla vana, tak to přece taky musí koupit novou oni.. nebo jak si myslíte, že to je??
@Tůmička Nevim jak tebe ale mě už začínaj pěkně s. rát ty rady od všech tech tetiček, tchýní, švagrových, pomalu cokoli člověk vypustí z pusy tak se na něj sesype milion zkušenějších rad…
Já vim, že často maj pravdu, ale už začínám mít alergii a chci si to na truc udělat PODLE SEBE ![]()
@Lindii Chci, protože je zdravotní sestřička.. i jak jsem teď byla na té poho, tak byla se mnou a to jste měli vidět, jak se mohli přetrhnout, když zjistili, že je máma taky ze zdravotnictví!!
@LadyAndy Hele mě to úplně vytáčí. Když teď nad tím přemýšlím zpětně, tak to bylo dneska vlastně celý šílený. Nejdřív s tím koupálkem, pak s tím porodem, že tam nechci chlapa, pak jsem si vzala česnekové jednohubky - ty bych prý neměla kvůli česneku, pak jsem si vzala chlebíček s rumcajzem - to je prý moc pálivé, to bych taky neměla a pak jsem si připila s našima deckou červenýho na zdraví - to už prý přeháním.. tak jsem se tak jako zeptala, jestli se nemám nechat zavřít do sterilní místnosti a vyštěkla jsem, ať už mě všichni nechají na pokoji, že jsem těhotná, NÉ NEMOCNÁ
@Tůmička píše:
Holky, dotaz.. jiné téma.. máme od města pronajatý služební byt. Bydlíme tu necelý rok. A dneska nám praskla baterie v kuchyni, protože byla celá prolezlá.. tak prostě praskla. Chlap tvrdí, že si to budeme muset koupit sami.. ale to se mi fakt nechce jako.. to není levná záležitost.. kdyby praskla vana, tak to přece taky musí koupit novou oni.. nebo jak si myslíte, že to je??
My když bydleli v podnájmu tak jsme měli ve smlouvě, že drobný závady do asi 500kč (už nevim kolik přesně) si musíme hradit sami. Mno ale baterie je za 250 i za 2500, že
tak nevim…