Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2338
10.1.13 23:48

Normální těhotnění :-)

Tak mi to nedalo a po čarování na různých diskuzích (do kterých jsem radši nepsala) jsem zjistila, že asi nejsem těhule 21.století! Mě připadá, že čím víc je k dispozici informací, tím víc se těhulky stresujou a z každého menšího „beďaru“ dělají bubáka, co ohrožuje jejich mimi i je samotné! Hlavně mi tady přijde úplně šílená diskuze-Těhotenská cukrovka. Všechny, co tam písají mi přijdou úplně šíleně vyplašené a neinformované, takže ty diskuze o tom, jak si pomalu měří hodnotu cukru po vypití vody mi přijde opravdu moc. A takových diskuzí je spousta. Já patřím do skupinky střízlivých těhulek…prostě se zbytečně nestresuju. S mimčem jsme v pořádku a zbytečně nehledám bubáky tam, kde nejsou. Najdu tady nějaké takové maminky na normální povídání? :)
A vlastně bych tímto chtěla rozpoutat diskuzi v duchu-přehnané obavy v těhotenství na diskuzích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
11.1.13 00:02

Líbí se mi tvůj nápad a těším se na příspěvky. Je snadné se nechat vystresovat, když se něco omílá pořád dokola nebo když se najdou v republice tři a všechny sem napíšou. Výhodu mají ty, které už těhotné byly a mají vlastní zkušenost. Ostatních a hlavně těch naivnějších mi je líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
11.1.13 00:11

Tak já už pravděpodobně těhotná nebudu :-) ale ráda se přidám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 00:15

@Talunka ahojda, sdilim stejny nazor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.1.13 00:15

Jsem těhule co si ráda dá Colu, hermelín a občas vínko a spím na břiše.. :mrgreen: patřím sem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 00:17

@Tůmička :lol: :potlesk: rozhodne, ja dnes mela necely pivko a vcera sem si pochutnavala na panaku griotky na ledu, na brise teda spat neumim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
11.1.13 00:19

@Tůmička Rozhodně, já taky spala na břiše co to šlo :-) pravda, pak už to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.1.13 00:20

@Lindii já neusínám vyloženě na břiše ale tak jedna noha natažená, druhá pokrčená a hodně od sebe :D a tím pádem většinu váhu převalím na břicho :D a malý neprotestuje, tak to neřeším. A teda ujíždím na vaječňáku :roll: :oops: :mrgreen: jednou za týden, za dva, si dám paňáčka.. máme domácí a to je hrozná závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
11.1.13 00:22

Ahoj, ja neberu zadne vitaminy, nemazu brisko, nemasiruju hraz a neberu ani zadne homeopatika…jsem zkratka flink a nechavam to na prirode. A rikam si, ze driv nic takoveho taky nebylo a tehotnelo se normalne. Snad jsem tu spravne :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 00:22
No hurá! Našly se :lol:
Já si pivo taky dám, Hermelín taky a dokonce se i rochním v teplé vaně plné pěny :lol: Jo a vůbec nejím takové ty vitamíny-Mamavity, Femibiony a jiné :P
@Lindii píše:
@Tůmička :lol: :potlesk: rozhodne, ja dnes mela necely pivko a vcera sem si pochutnavala na panaku griotky na ledu, na brise teda spat neumim :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.1.13 00:23

Já rozumím tomu, že má někdo vyloženě problém, tak se pak musí hlídat - viz třeba ta cukrovka, ale čeho je moc, toho je příliš, to je pravda. @Talunka jak jsi daleko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699

Jo a holky jakto, že ještě nespíte? Jste těhotné! To nemáte ani trochu zodpovědnosti? Spánek do půlnoci je ten nejzdravější! Neublížíte tím ponocováním miminkům? :lol:

Ps: ale zase já některé maminky chápu, po tom, co mají za sebou IVF atd. Nebo když je v těhotenství nějaký problém - to pak „leze na mozek“ asi každé a je to pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Tůmička jj, tak obcas si taky tak lehnu..no tak udelej vajecak a osid ho s alkoholem, nebo tam dej jen tu trist, co se dava do buchet na ovoneni :lol: :lol: a muzes bez vycitek vychrupnout celou flasu :mrgreen: ja ted posledni dobou zas ujizdim na zeleninovych salatech, jinak cely tehu se cpu vsim moznym, jak to prase, uf, to bude pak hubnutim ojeee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 00:25

:lol: :mrgreen: se bavim, ja jedinne co na zacatku brala byla listovka, a mazala sem se, ale prdim na to, jak rikate, driv to nebylo a taky to zensky prezily..dnes stejne ty radoby vitaminy jsou jen lapace penez a hlavne chemie!!A ty mame pri dnesku vsude habadej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.1.13 00:25

@Talunka Tak teplá vana je jediné čemu se vyhejbám, ale ne proto, že bych se bála, ale proto, že je mi pak šíleně zle.. a hermelín miluju i normálně.. natož teď. Nejraději mám pěkně v troubě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí