Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka jo, mám pocit, že už jsem pomalu do spala všechny resty za poslední 2 roky
Naštěstí jsme s malou stále 2v1, u mě šlo nakonec „jen“ o dráždivou dělohu - bez vlivu na zkracování čípku. Takže porod se zatím nekoná, ufff.
@Tůmička utikej, u mne uz staci se jen svalit, sem pripravena ke spanku ![]()
@Lindii to závidím, já musím ještě spáchat tu pitomou očistu
ale na vlasy prdím. To postačí zítra
![]()
@Lindii ja na ne trpela hodne a tehotenstvi mi od nich ma pomoct. tak to se mas na co tesit, jestli nebudes jako par vyjimek, co poslicky vubec nema
ale kazda jsme taky jina, takze to muzes mit slabsi ![]()
@Tůmička píše:
@Lindii Já jsem hlavně dost drobná. Jsem hodně ouzká. Nikdy jsem neměla oblečení velikostně větší jak S. A teď v těhu sehnat takhle „malé“ (ono není malé, ale prostě nikdo asi nepočítá, že jsou malé těhule) oblečení je sranda
všechno m, l,xl.. mám jen jedny kalhoty a triko.
@Lindii Nelinka ![]()
Jinak já už taky klapu na mobilu z postele, všude okolo tma, manžel se psem chrní oba
Ale pes se mnou v noci vstává a galantně mě doprovází na toaletu ![]()
@Lindii píše:
@Talunka mam to vse napsanne vedle ikonky![]()
ale neva, obcas taky nevidim, jj jmeno po mnoha pokusech je Elenka a co vy?
@Talunka to sem tady jedinna obtloustla hrosice??
me sebevedomi je sakra nizko, ikdy mne by mou vahu taky nikdo nehadal, sem taky drobnejsi, ale ted uz se to skryvat neda, nu coz, je to docasne..jinak ja sem ziva na leginach a delsich trikach, svetrech ![]()
@Talunka já před těhotenstvím 170/49 kg -teď mám nahoře 10 kg a konečně mi neplandají těhotenské džíny S z C&A ![]()
@Lindii píše:
@Tůmička taky mam v planu zitra vlasy,..
@Lindii tělesná hmotnost naštěstí nijak nesouvisí s hodnotou osobnosti ![]()