Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
11.1.13 09:25

Já si dovolím nesouhlasit - ani několikaletý boj s neplodností a problémy v těhotenství nezakládají důvod k tomu, aby se člověk přestal chovat důstojně :) Možná je ten náš strach oprávněnější a pochopitelnější, ale když se jím necháme paralyzovat, je to pořád slabost. Rozhodně mi nedělá problém dát mu na prdel, když to situace vyžaduje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.1.13 09:27

Evelína1221- :mrgreen: jablka jsou nejlepší. Navíc mi ted hapruje zažívání a jabko na to zabírá. Hlavně nechápu to jak někdo řeší jak se muže v těhotenství spát. ano některé polohy jsou asi lepší, ale když se mi tak spí dobře takk proč ne. A i když se to asi nemá tak já mám obrovskou rýmu a bez toho abych si šlípchla něco 2× za den do nosu nefunguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
11.1.13 09:28

@Lindii ve spanelsku. Me nejak netankuje skoro nic, teda prestala jsem nejak samovolne kourit, alkohol mi dost chybi, hlavne kdyz jdem ven, tak uz to neni takova sranda kdyz jsem jedina strizliva :-) ale da se to. Muz semnou pije doma nealkoholicky ovocny pivo a nealko sangrii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 09:28

Ahojte holky, také souhlasím, že dnes se těhotenství moc hrotí, jen ty všechny návštěvy u doktorů, přijde mi to, jak kdyby těhotenství bylo něco, co je pro ženskou děsně rizikovýho, bacha aby náhodou nevyletěl tlak, každé zabolení břicha se hned musí pořádně prozkoumat, samozřejmě do poradny chodím, ale popravdě mě to celkem stresuje, ale zas ráda se dozvím, že je vše v pořádku, a co mi vadí nejvíc je dle mého názoru předčasné vyvolávání porodů, je hodně zdravotníků, kteří radši ženskou rychle naženou do porodky na oxytocin, nejlépeještě před termínem, protože co kdyby náhodou den nebo dva přenášela :| jinak vitamíny beru, břicho si mažu, miminku zpívám, občas si s ním povídám, ale nepovažuju to za nadstandart, důkazy o olejování břich těhulí jsou známé už tisíce let, věděli dobře co dělaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
11.1.13 09:38

Já vitamíny neberu, břicho si nemažu, miminku nezpívám, ani si s ním nepovídám, promiň přijde mi to ujetý :mrgreen:,akorát ho ráno pohladím a pozdravím. Jediné co jsem udělala je, že jsem přestala kouřit po potvrzení, že jsem těhotná. Ale tak strašně bych si zapálila :oops: jsem 37.tt. a poslední měsíc mám hrozné chutě, ale neudělám to. To je asi jediná věc, kdy mám zábrany to udělat :P

• Citovat
  • Upravit
3284
11.1.13 09:46
@Evelína1221 píše:
Já vitamíny neberu, břicho si nemažu, miminku nezpívám, ani si s ním nepovídám, promiň přijde mi to ujetý :mrgreen:,akorát ho ráno pohladím a pozdravím. Jediné co jsem udělala je, že jsem přestala kouřit po potvrzení, že jsem těhotná. Ale tak strašně bych si zapálila :oops: jsem 37.tt. a poslední měsíc mám hrozné chutě, ale neudělám to. To je asi jediná věc, kdy mám zábrany to udělat :P

no taky jsem přestala kouřit, jak jsem zjistila, že jsem v tom, ale je pravda, že ještě den po objevení pozitivního testu jsem si jednu zapálila :oops:, nedalo mi to, ale nemyslím si že bych tím něco pokazila :) co se alkoholu týče, občas si dám malý pivínko, nebo decku červenýho :)
na zpívání má každý svůj názor, nevadí mi když to někomu přijde ujetý, občas mi to taky tak přijde, ale líbí se mi to :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 09:48

@pikola no ja se taky tesim, az si budu moc v klidu dat, jednou za cas zas 2-3 sklenky dobreho vinka, tohle mi chybi..a co to, ze az ve Spanelsku? Ja mam segru na Kanarech, doufam, ze se tam za ni nekdy dostanu na navstevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
11.1.13 09:53

@Lindii ale tak, muz tu dostal praci, tak jsme se odstehovali. Trochu z toho mam vitr, jelikoz spanelsky neumime ani jeden a ja anglicky jako tarzan, ale to se nejak zvladne. Me kdyby nekdo vyhrozoval nejakou nemoci, tak mu ani nebudud rozumnet :mrgreen: a tady ty deti jsou trochu jinak nez v cz, jsou tu vsude, i v noci se s nima sedi v kavarne a vsichni je olibavaj, oni deti hrozne milujou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
11.1.13 09:54

@Šalvějka já myslím, že když člověk drží v ruce pozitivní test, tak má na cigáro chuť i nekuřák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 09:56

@pikola ojee, dobrodruzi a jak dlouho tam jste? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 09:56

@wobludka
tak takhle mě to nenapadlo :mrgreen: hlavně jsem hřešila na to, že jsem měla den do ms, a tak jsem si říkala, že na mě mimino ještě není napojený, že to k němu vlastně nedojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
11.1.13 10:02

@Lindii rok a ctvrt :-)

S tim cigarem, ja si taky zapalila jak jsem to zjistila, jelikoz jsem to fakt necekala. Pak jsem lehla s horeckou, takze chut presla nejak sama.. Nastesti, hulila jsem snad od 16 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
11.1.13 10:11

To já si dala cígo ještě mésíc po tom, co jsem to zjistila :oops:. Nějak jsem tomu nemohla věřit, že jsem těhotná, ani jsem se tak necítila :mrgreen: Definitivné jsem přestala až po prvním ultrazvuku v 11.týdnu, kdy jsem šla poprvé k doktorce a na ultrazvuku se to potvrdilo. Ale byly to tak 3 slimky denně. Při předchozím těhotenství jsem to měla taky tak a žádný problém se nevyskytl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2338
11.1.13 10:12
Přidávám se. Držím palečky :kytka:
@Lindii píše:
@eva420 jeejda, aha, tak drzim palecky, at ste v poradku a jeste prcek vydrzi, no jo ty konce uz sou nic moc, tak se drz mamino :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 10:14
Tak tos měla štěstí. Vypadá dobře :palec: Já mám z Aukra takovou tu hrací dečku a cestovní postýlku. Jsou tam vcelku solidní lidi, co nabízí pěkné zboží. Mám s tím dobrou zkušenost.
@Lizzi píše:
@Lindii my koupili kočárek za tisícovku na Aukru :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí