Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
11.1.13 16:57

@Tůmička a co bys chtela za hlidace? My chcem Ridgebacka, by sme ho uz mohli mit, kolem baraku mame lesy a louky, to neni problem, jde o to, ze mame byt po rekonstrukci, pritel je truhlar a neprenesl by pres srdce, kdyby takove mile stenatko se napr. zakousl do futer :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.1.13 16:59

Tak když se tady bavíte tak o zvířatech tak my máme dva pořádny hafany v bytě. jsou to naši mišánci. Jeden už je starej a druhymu je teprve rok. Tu budeme muset dát na chvili ke tchyni kde je zvykla aby až přijde miminko tak aby jak je střeštěná tak aby mělo mimčo klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.1.13 17:00

@Lindii Tak ať se přítel přijde mrknout k nám :lol: jak nám naše štěnátko demolovalo byt :lol: a hlavně ty futra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radomila
11.1.13 17:09

To rozhodně by bylo líp. Zdá se mi, že od tý doby, co jsem těhotná, tak mně pořád někdo hlídá. A všichni jsou najednou nejchytřejší. Já si myslím, že když nebudu něco přehánět, tak bude vše ok a ani jednomu z nás nic chybět nebude.

• Citovat
  • Upravit
12680
11.1.13 17:11

@Lindii Je to rasa Výmarský ohař krátkosrstý stříbrný. Je to jasná volba. Ale na to potřebujeme baráček a spooooooustu času na výchovu. Ael je to náš sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 17:31

@Tůmička Vymaraci jsou taky krasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 17:32

@Mimise no on by to neprezil a mne by to teda taky stvalo, vse delal sam a neni to levna zalezitost, kdyby sme byli pred rekonstrukci, tak stacis stene vychovat a vypiplat, to je asi jedinna brzda no. Kazdopadne RR rozhodne nemuzou byt v kotci venku, ikdyz jsou to velci pejsci a ja bych si ani psa do kotce neporizovala, to ho nemusim mit vubec ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 17:33
@Radomila píše:
To rozhodně by bylo líp. Zdá se mi, že od tý doby, co jsem těhotná, tak mně pořád někdo hlídá. A všichni jsou najednou nejchytřejší. Já si myslím, že když nebudu něco přehánět, tak bude vše ok a ani jednomu z nás nic chybět nebude.

kasli na kazdeho a uzivej si zaslouzeny tehu 8) kolikatem jsi? Tak ze umele oplodneni? Ja se v tech zkratkach nevyznam, tak s emozna ptam jak jelito :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radomila
11.1.13 17:40

Lindii :Ne zas tak umělý, spíš jen pomoc. A hned na první pokus.Je to jen zavedení spermií do dělohy, zbytek dělá příroda. Jsem teď v 18.týdnu. A hrozně si to užívám… :)

• Citovat
  • Upravit
7628
11.1.13 17:53
@Radomila píše:
Lindii :Ne zas tak umělý, spíš jen pomoc. A hned na první pokus.Je to jen zavedení spermií do dělohy, zbytek dělá příroda. Jsem teď v 18.týdnu. A hrozně si to užívám… :)

jj cili inseminace.. ja jen, ze mam kamosku-sousedku, co taky byla uz asi 3× a nic..snazi se uz 5 let, je mi ji fakt lito, pritom, uz ma za sebou profuk a dr. tvrdi, ze jsou oba v poradku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 18:31

TAk jsem si dneska užila dopo-odpo u kadeřnice. Zase vypadám jako člověk :)
Domácí miláčci:Kočku ani psa bych kvůli mimču určitě pryč nedávala. Když má člověk dobrý přístup, tak to zvířátko to nebere jako vetřelce a myslím si, že není dobré mimčo vystavovat sterilnímu prostředí! Já měla králíka, zakrslého(je v profilovce) Bertu. Jenže sídlila v pokojíku, kde už je udělaný dětský pokojíček a manžel prostě řekl, že pokoj bude čistý, vyvoněný a i když se s Bertou díval na fotbal, tak jsme ji přesídlili k sousedům. Vadilo mi to její noční řádění a línání. Chlupy po celém baráku. Tak jsem usoudila, že má pravdu. Králík je adotovaný :)
Radomila:To znám, tady ty kyselé ksichty. A to nejen na to, když si někde dám malé pivo.ALe i třeba v kavárně, kde se kouří. Nebo na hodech, kde jsem usrkávala punč. A nejhorší řeči jsou od mé slavné tchýně! Ta by mě nejradši vyvezla na pustý ostrov, kde bych ležela a ani se nehla. A to prosím pěkně měla do mého 4tého měsíce těhotenství nechutné přednášky o tom, jak se nám to může narodit postižené, jak se v břiše nic nepozná, atd. no nejchytřejší na světě! Takže o takových těch radách a pohledech od začátku těhotenství mi vykládej! :dance: Všichni nejchytřejší-hlavně ty, co rodili před revolucí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 18:34

Tak to je fakt gol..ted rikaj v tv, ze dosud co pobiraj zensky materskou, ze jim jeste neprisel prispevek a urady jim oznamili, ze ted maj plno prace s amnestovanyma, ze matky musej pockat…not o uz je vazne do nebe volajici!!! :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 18:39

@Talunka nas kocour nelina a je fakt cistotnej, cili s timhle nikdo nema u nas problem, navic ja sem pigl nigl, porad neco uklizim, to sem zdedila po mamince, ale sem oproti ni slabej odvarek :lol: jinak jak pises, i tak clovek samo musi byt obezretny, ale nesouhalsim se sterilitou ditete, ty deti sou pak porad nemocny a nachylny na vsechny alergie..vzdycky rostu, kdyz vidim tu reklamu na ten bezdotykovy myci gel na ruce, to je fakt ulet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.1.13 18:48

Zdravím tak já jsem otěhotněla do dvou měsíců po vysazení anti a jediný co se snažím tak jíst trochu rozumně - nejíst syrový maso a plesnivý sýry atd. ale co mě dojímá tak jedna holčina co děti nemá tak mi hrozně začla radit co mám a co nemám dělat, jíst kam nemám chodit atd. tak jsem jí to odkývala a myslela sem si svoje 8o ale co sem nepochopila tak proč někdo v podstatě cizí mi říká co mám nebo nemám dělat, když já sama ze sebe nechci dělat nemohoucí chudinku a snažím se chovat normálně ale zodpovědně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.1.13 18:52

@Lindii omlouvám se že se vměšuju ale ten bezdotykovej dávkovač je vážně super - sice se nedotknou pumpičky ale baterie rozhodně není sterilní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí