Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
11.1.13 19:14

@Verunecka289 no prave, nesmysl jak zas vytahnout z lidi penize…to by museli mit lidi doma jak na operacnim sale..totalni kravina…a dotycnou bych poslala k sipku, tyhle „chytroliny“ mam „nejradsi“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.1.13 19:18

K těm dávkovačům. To je šílenej nesmysl. Stejně si těma špinavejma rukama musíš pustit vodu, namočit ruce, mýdlo, umýt a těma čistejma rukama vypnout vodu tím špinavým kohoutkem :D takže efekt nulový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
11.1.13 19:25

No a kolik lidí to ale kupuje a myslí si co všechno nedělá pro zdraví své i svých dětí :mrgreen: A přitom je to taková ptákovina :palec:

• Citovat
  • Upravit
3451
11.1.13 19:33

@Lindii no já sem původně byla v šoku že sem nevěděla co jí na to říct a pak už se mi nechtělo se s ní pouštět do nějakých debat tak sem ju nechala vykecat :P a holčina to dorazila když mé ségře radila co může jíst její v té době asi tří měsíční holčička :D no prej jí úplně klidně může dát sušenky a tak :D ségra s ní nesouhlasila ale po její snaze vyhučet ségře díru do hlavy už jí taky nechala vykecat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
11.1.13 19:40

Takhle mi prave lezi moje zlato na brisku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 19:42

@Berenikee taky peknej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 19:42

@Verunecka289 smarjaa co to je za lidksej vopruz? :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
11.1.13 19:45
@Lindii píše:
@Berenikee taky peknej :palec:

pekna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 19:46
Tak na co by maminky potřebovaly peníze? Děti počkají. Ti hazjlíci jsou přednější :cert: To je opravdu mazec.To se Klausovi něco povedlo :pocitac:
@Lindii píše:
Tak to je fakt gol..ted rikaj v tv, ze dosud co pobiraj zensky materskou, ze jim jeste neprisel prispevek a urady jim oznamili, ze ted maj plno prace s amnestovanyma, ze matky musej pockat…not o uz je vazne do nebe volajici!!! :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
11.1.13 19:47

Holky a nevite, kdy chodi nemocenska? a kam mam kdyztak volat, kdyz nedorazi? to jde ze socialky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 19:48

@Talunka a slysela si, co ten ko.. rekl na kameru? Ze prej lidi maj pocitat do destei, nez neco udelaj-reagoval na to, ze ho vsude sundavaj ze zdi..fuj bych mu plivla do ksichtu a nechala bych mu to vsechno zaplatit ty amnestovany, kdyz je to takovej „hrdina“ :cert: :evil: :evil: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 19:48
Ten bezdotykový dávkovač má moje kadeřnice na toaletě. Má to tam jako designovku prý :lol: Jinak to docela chápu na veřejných WC :palec:
@Lindii píše:
@Verunecka289 no prave, nesmysl jak zas vytahnout z lidi penize…to by museli mit lidi doma jak na operacnim sale..totalni kravina…a dotycnou bych poslala k sipku, tyhle „chytroliny“ mam „nejradsi“ :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 19:49

@Berenikee jo ze socky, taky na ni cekam jak na smilovani, fakt mne s timhle se… hlavne ze vsechny istituce chteji vse do terminu, ale clovek tady susi hubu a ceka jak na msilovani…jinak nejde obecne rict kdy chodi, to ma kazdy kraj jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 19:50
Mě tekla voda ze zubů! Klaus si měl radši vzít do konce jeho působení dovolenou a odjet někam do Grónska. A už se neukazovat lidem na očích!
@Lindii píše:
@Talunka a slysela si, co ten ko.. rekl na kameru? Ze prej lidi maj pocitat do destei, nez neco udelaj-reagoval na to, ze ho vsude sundavaj ze zdi..fuj bych mu plivla do ksichtu a nechala bych mu to vsechno zaplatit ty amnestovany, kdyz je to takovej „hrdina“ :cert: :evil: :evil: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 19:52
Teď nic nečekej. Maj plné ruce práce s těma amnestovanýma človíčkama! :cert: Jinak chodí nějak zpětně nebo co. A ano, má to na starost sociálka. Kamoška to dostala až po 3 měsících-zpětně, naráz. Co do té doby jedla a jak platila nájem, nevím. Ale sociálku to nějak netankovalo.
@Berenikee píše:
Holky a nevite, kdy chodi nemocenska? a kam mam kdyztak volat, kdyz nedorazi? to jde ze socialky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí