Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
11.1.13 19:52

@Lindii no u nás tomu říkáme že je prostě JINÁ :lol: náhodou sme se tomu nasmály když sme si to se ségrou vykládali, já za ní došla a říkám neuvěříš co mi říkala a ona to si děláš kozy víš co říkala mě??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.1.13 19:54

@Talunka to jo ale s bezdotykovou baterií jinak to nemá moc cenu podle mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.1.13 19:57

S tou nemocenskou. Já jsem od prosince doma. Peníze žádný nepřišli, tak volám na sociálku, tam že nic nemají, volám do práce, tam že jsem jim nedala lístek na peníze, tak běžím k dr. přítel veze lístek na peníze do práce a tam mu říkají, že stejně mi to pošlou až budou posílat lednovou výplatu, tudíž peníze za prosinec dostanu až kolem 10.února. Slušný ne? Kdybych se nazajímala, kde mám peníze, tak mě nikdo neupozorní, že nemám lístek na peníze!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 19:58

@Lindii
našemu letos v březnu budou 4 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 19:58

Co byste dělaly, kdybyste tak nějak náhodou zjistily, že váš nynější manžel a budoucí otec mimča, co nosíte v bříšku, škemral o sex s mladou kočkou, se kterou držel před váma? Teď mi docvaklo, že jsem už byla v tom…Mě se chce brečet a zároveň zvracet! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 19:59

@Tůmička
ta je pěkná :) taky se mi líbí, když si lidi berou zvířátka z útulků :potlesk: kdbychom nááhodou pořizovali třeba ještě jednu kočenu, tak bych taky určo omrkla útulky, jsou to chuděry tam :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 20:01

@pikola
ty jsou rozotomilý, kámoši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radomila
11.1.13 20:02

Jak to je s neschopenkou a vycházkama? Máte některá neomezený vycházky???

• Citovat
  • Upravit
171
11.1.13 20:02

No jéje, tak to je parádní téma nebo diskuze nebo jak to nazvat! :D Konečně žádné řešení ničeho. Někdy se taky nestačím divit, co tu holky probírají. Až je mi jich líto, jak se trápí banalitama. Já patřím mezi ty, co neřeší každou blbinku, bolístku…a jak už tady padlo, jsem závislák na Cole a Hermelín bych nevysadila nikdy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.1.13 20:03
@Radomila píše:

neomezený vycházky už nejsou možný už je pouze 6 hodin denně s tím že se to dá rozdělit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.1.13 20:04
@Radomila píše:

Teď už snad ani nejsou neomezené vycházky ne?
Já jsem právě chtěla z útulku, nebo od někoho, kdo se chce zbavit :) @Šalvějka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.1.13 20:06

@Talunka Tak to je pěkná pruda teda. To mě mrzí. Máš to jisté, že škemrá? Nevím, odkud to víš, ale zeptala bych se, co je na tom pravdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
11.1.13 20:06
@Talunka píše:
Co byste dělaly, kdybyste tak nějak náhodou zjistily, že váš nynější manžel a budoucí otec mimča, co nosíte v bříšku, škemral o sex s mladou kočkou, se kterou držel před váma? Teď mi docvaklo, že jsem už byla v tom…Mě se chce brečet a zároveň zvracet! :,(

To se týká tebe nebo koho? Moc to nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 20:09

Tak dávkovač na mýdlo jsem taky nepobrala :lol:, to už mi smysluplnější přijde bezdotyková baterie…a přitom taková zbytečnost, ve streilním prostředí si děti těžko vybudujou nějakou imunitu :roll:
cose vycházek týče, taky mám na 6 hodin denně, neomezený nedávaj, a na výplatu za prosinec stále čekám, i když čekám teprve druhý den, takže ještě neztrácím nervy, ale dnešní zprávy mě moc nepotěšily…to to přijde nejdřív ke 20. jestli vůbec :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radomila
11.1.13 20:09

To je škoda, kolegyně před 1,5rokem je měla. Holt budu muset pořád pracovat :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky