Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
15.1.13 23:34

@Talunka mne ta tabulka pod komentari neni videt? Respektive ten „metrik“? jj tys psala, ze mas termin? No nekoukam, ja to nesleduju, mam tv ted jako kulisu, tady smejdim po diskuzich..odkud vubec jsi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.1.13 23:40

@Lindii jde ti vidět, ale talunka asi nemá zapnuté podpisy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 23:42

@Tůmička aha,ja se tady teda jinak taky moc neorinetuju, nemam to nastudovano a sem rada, ze to tady asponzvladat okrajove:))))a jak se mas? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
15.1.13 23:44

Mam dotaz, ne jen v tehotenstvi - jaky mate prijem bilkovin? Ja si obcas spocitam, kolik ceho snim a teda snad nikdy nemam 100% ddd bilkovin. Zato tuky a cukry mi jdou :-)
V cem prijimate nejvic bilkovin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.1.13 23:48

@Lindii aaale jde to :) zítra jdu k dr. Trápí mě bříško. Tvrdne a mám šílenej výtok.. ale určitě bude vše ok. @Berenikee to jsem si nikdy nepočítala, ale věřím, že nidky nemám ddd. Ale cukry ty určitě přepálím jednou tolik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 23:49

@Berenikee nespletla sis diskuzi? :mrgreen: jestli ne, tak ja to teda vubec nehlidam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.1.13 23:49
No, já se tady tak nějak moc neorientuju…prostě písám. Asi bych to měla prošmejdit víc :) Já jsem z Břeclavi.
@Lindii píše:
@Talunka mne ta tabulka pod komentari neni videt? Respektive ten „metrik“? jj tys psala, ze mas termin? No nekoukam, ja to nesleduju, mam tv ted jako kulisu, tady smejdim po diskuzich..odkud vubec jsi? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 23:50

@Tůmička jo ty vytoky a mykozy v tehu sou na dennim poradku, taky obcas bojuju, no a s tim tvrdnutim, snad neco poradi no :think: mne se tohle nedeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.1.13 23:50
:palec: Tady se papká bez počítání :lol:
@Lindii píše:
@Berenikee nespletla sis diskuzi? :mrgreen: jestli ne, tak ja to teda vubec nehlidam :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 23:51

@Talunka ja mela radost, ze sem pribrala od minula jen pul kila, ze sem ted sezrala bramburky a coko tycku, od zitra uz to zas nechci videt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.1.13 23:53
Jééé, já už si to nastavila! Vidím Elenku :lol:
@Lindii píše:
@Talunka ja mela radost, ze sem pribrala od minula jen pul kila, ze sem ted sezrala bramburky a coko tycku, od zitra uz to zas nechci videt :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 23:58

@Talunka :palec: :potlesk: sikula :DDDD ja zas odpol usnula na 2 hodky jak spalek a to sem na dnesni noc spala, celkem fajn sem se vyspala a ted tu zas cumakuju :D a jak to zvladas, jak se citis??Mne uz zmaha vsechno, uz sem fakt utahana i jit nakoupit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
16.1.13 00:07
Tak to jsi mě potěšila, že to píšeš. Já to mám taky tak. Mě připadá, že mě zmáhá i čištění zubů. A schody? Jelikož bydlíme ve 4.patře, tak to už šlapu s přestávkou na rozdýchání. Nechci to vidět za měsíc :lol:
Já už začínám i pít čaj na dobré spaní, protože už nevím jak se uspat.Ale je fakt, že mi dává zabrat i mrně jak se furt mrní-je to její čas. Asi bych jí měla už teďka učit, že v noci se spí a nedělají se kraviny a nekopeme maminku do močáku a jiných orgánů :lol:
@Lindii píše:
@Talunka :palec: :potlesk: sikula :DDDD ja zas odpol usnula na 2 hodky jak spalek a to sem na dnesni noc spala, celkem fajn sem se vyspala a ted tu zas cumakuju :D a jak to zvladas, jak se citis??Mne uz zmaha vsechno, uz sem fakt utahana i jit nakoupit :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 00:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 00:11

@Talunka smarjaa se mi to omylem odeslalo :D…no mne teda ukrutne boli dole zada a panev, ale uz dlouho, uz tak od 5.mesice, to pak nechci videt…jo a neboli te mezi nohama???Mne priserne, jak kdyz mne tam nekdo nakopal.No davaj nam zabrat miminaci :) proto uz ji chci mit venku a normalne se umet hybat, bez nejakyho funeni a bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí