Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka mne ta tabulka pod komentari neni videt? Respektive ten „metrik“? jj tys psala, ze mas termin? No nekoukam, ja to nesleduju, mam tv ted jako kulisu, tady smejdim po diskuzich..odkud vubec jsi? ![]()
@Tůmička aha,ja se tady teda jinak taky moc neorinetuju, nemam to nastudovano a sem rada, ze to tady asponzvladat okrajove:))))a jak se mas? ![]()
Mam dotaz, ne jen v tehotenstvi - jaky mate prijem bilkovin? Ja si obcas spocitam, kolik ceho snim a teda snad nikdy nemam 100% ddd bilkovin. Zato tuky a cukry mi jdou ![]()
V cem prijimate nejvic bilkovin?
@Lindii aaale jde to
zítra jdu k dr. Trápí mě bříško. Tvrdne a mám šílenej výtok.. ale určitě bude vše ok. @Berenikee to jsem si nikdy nepočítala, ale věřím, že nidky nemám ddd. Ale cukry ty určitě přepálím jednou tolik ![]()
@Berenikee nespletla sis diskuzi?
jestli ne, tak ja to teda vubec nehlidam ![]()
@Lindii píše:
@Talunka mne ta tabulka pod komentari neni videt? Respektive ten „metrik“? jj tys psala, ze mas termin? No nekoukam, ja to nesleduju, mam tv ted jako kulisu, tady smejdim po diskuzich..odkud vubec jsi?
@Tůmička jo ty vytoky a mykozy v tehu sou na dennim poradku, taky obcas bojuju, no a s tim tvrdnutim, snad neco poradi no
mne se tohle nedeje
@Lindii píše:
@Berenikee nespletla sis diskuzi?jestli ne, tak ja to teda vubec nehlidam
@Talunka ja mela radost, ze sem pribrala od minula jen pul kila, ze sem ted sezrala bramburky a coko tycku, od zitra uz to zas nechci videt
![]()
@Lindii píše:
@Talunka ja mela radost, ze sem pribrala od minula jen pul kila, ze sem ted sezrala bramburky a coko tycku, od zitra uz to zas nechci videt![]()
@Talunka
sikula
ja zas odpol usnula na 2 hodky jak spalek a to sem na dnesni noc spala, celkem fajn sem se vyspala a ted tu zas cumakuju
a jak to zvladas, jak se citis??Mne uz zmaha vsechno, uz sem fakt utahana i jit nakoupit ![]()
@Lindii píše:
@Talunka![]()
sikula
ja zas odpol usnula na 2 hodky jak spalek a to sem na dnesni noc spala, celkem fajn sem se vyspala a ted tu zas cumakuju
a jak to zvladas, jak se citis??Mne uz zmaha vsechno, uz sem fakt utahana i jit nakoupit
@Talunka smarjaa se mi to omylem odeslalo
…no mne teda ukrutne boli dole zada a panev, ale uz dlouho, uz tak od 5.mesice, to pak nechci videt…jo a neboli te mezi nohama???Mne priserne, jak kdyz mne tam nekdo nakopal.No davaj nam zabrat miminaci
proto uz ji chci mit venku a normalne se umet hybat, bez nejakyho funeni a bolesti