Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka Táni ta vám roste
no jestli takhle sliní a všechno kouše tak to budou určitě zuby
teď jen tfuj tfuj, aby se dobře a rychle prořezaly a aby u toho malá neměla teploty a proběhlo to v klídku ![]()
Anetka má dnes svátek. Holky obětovala jsem se nechala jsem k ní dojít čokoládu a pistáciový mlíčko a melouna a tvaroh…
![]()
@Šalvějka aha. Já totiž vůbec nevím, jak to u nás chodí, po pravdě jsem to tady s tou porodnicí slyšela poprvé. Se ho zeptám. Tak to si nechám taky 8 týdnů, jestli mi to dá. Dá se s ním dobře domluvit. Taky mě to doma nebaví. Ne že bych to nějak extra dodržovala, víkendy vůbec…v týdnu se ale snažím být do těch 13 hodin doma…ne vždy mi to vyjde. Za ty skoro 4 měsíce ani jedna kontrola.
@Berousik teda to musela bejt ale oběť, to určitě nebylo jen tak
![]()
no já se to snažila dodržovat ale taky jsem občas přetáhla, hlavně večer, dopoledne jsem se taky snažila být doma, a taky nidko nepřišel, ale zajímavý že ve vedlejším okrese ty kontroly choděj jak divý, na kamarádce už byli dvakrát a to nás od sebe dělí 5 km
paradox ![]()
@Šalvějka No joooo, hrooozná oběť ![]()
No u nás ve městě choděj taky jak divý, na kamarádce byli 3×. K nám na ves se jim asi nechce a to je jen 8 km
Tím líp ![]()
@Tůmička Teď jsem koukala na ty fotky a jsou nádherný. Já se takhle vyfotit tak by musel zapracovat photoshop ![]()
@Mimise tak to na tom jsme stejně
tak šup šup do pokračovací uzamčený diskuze ![]()
Ahoj, prosim vas o radu. Mam nafoukle brisko a ms ma zpozdeni 5 dni je to asi 14 dni co jsem zvracela 3 dny za sebou. prosim o zkusenosti. dekuji ![]()
@Lucia 94 No jako já podle mé zkušenosti ti říct moc nemužu. Koupila bych si test i když mě to test ukazal až skoro po měsici. Jedině tak to zjistiš. A pak jedině se objednat k doktorovi. Mužeš být i nemusíš. A bolej tě třeba prsa?
@Lucia 94 No tak to těhotná mužeš být. Jedině k doktorovi aby směla jistotu a nebo zkusit test třeba za tyden 14 dni
14 dni je dlouha doba zkusim jit hned zitra k doktorovi. uvidime jak dopadnu.;)