Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
14.5.13 10:26
@ivuuulina píše:
Ahoj holky, mám takový intimní dotaz. jsem ve 34 tt, a chtěla jsem se zeptat, jak to zvládáte dole s holením?? mě to dělá celkem problémy :nevim:

Se zrcátkem ;) Já si stoupnu, jednu nohu hodím na vanu druhou stojím ve vaně a pomocí zrcátka :D nevypadá to pak asi jako anglickej trávník, ale stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.5.13 10:27

Já si tam zatím vidím :mrgreen: Ale až nebudu, budu to řešit jako kamarádka - se zrcátkem :) Nebo poslepu, to se taky dá, když tam člověk tou žiletkou nemydlí jako smyslů zbavený :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.5.13 10:28

@Tůmička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď jsi mě pobavila, anglickej trávníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
14.5.13 10:30

@Berousik :D já si tam nevidím už poměrně dlouho :roll: takže někdy poslepu, někdy se zrcátkem.. a někdy taky vůbec :lol: :lol: jedinej, kdo mě vidí nahou je kočka a doktor a těm je to úplně fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.5.13 10:34

@Tůmička Jojo taky mě vidí jen kočky a doktor…ale prostě ten bobr je nepřípustnej…nééééééé bobr néééééééééé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
14.5.13 14:00

Tak už je máme doma :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivuuulina
14.5.13 14:58

Tak asi taky zkusím to zrcátko :P mě nejde o to, kdo mě vidí a kdo ne, ale spíš mi jde o hygienu, nemám ten drn dole ráda :cert: :lol: ale jako anglickej trávník to tam asi budu mít až po porodu :D tak se mějte, těhulky, a díky :D

• Citovat
  • Upravit
12691
14.5.13 15:59
@ivuuulina píše:
Tak asi taky zkusím to zrcátko :P mě nejde o to, kdo mě vidí a kdo ne, ale spíš mi jde o hygienu, nemám ten drn dole ráda :cert: :lol: ale jako anglickej trávník to tam asi budu mít až po porodu :D tak se mějte, těhulky, a díky :D

Hlavně pozor, aby ses neřízla.. Je to teď dole hodně prokrvené a jedno malý říznutí a bude krve jako z vola, tak se když tak nelekej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
14.5.13 17:07

Ahoj holky, tak jsem dnes byla poprvé na kontrole v porodnici a první dojmy jsou velmi pozitivní, až nečekaně. Dělali mi klasickou poradnu a kontrolu plus kontrolu průtoku krve pupečníkem a placentou. Dostala jsem na vyplnění řadu formulářů a informovaných souhlasů, tak mám na záchodě co studovat :) Jsem velmi vděčná za poskytovanou anonymitu, nahlas nepadne jediné jméno, vždy jen přidělené číslo, všechny dotazy až za zavřenými dveřmi. Nečekala jsem ani deset minut. Příští termín mám zase v úterý a tentokrát již půjdu zcela bez nervozity 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
14.5.13 17:11

@katehon To je fajn, že máš takovýhle poznatky :) alespoň se tam budeš cítit dobře. Já jsem s naší porodnicí taky moc spokojená. Už jsem měla i tu čest s porodními sály (když jednou nebylo místo na rizikovém, tak jsem ležela na porodním) a fakt super. Hlavně přístup sestřiček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.5.13 18:13

Ahoj holky, koukám že jste toho hodně probraly :) já se taky konečně probrala, víkend hektik, dnešek i včerejšek hektik, jsem ráda že zas budu mít na týden klid, dnes jsem byla na gyndě, poprvé na monitoru, to bylo hezký, poslouchat to srdíčko :srdce: a jinak nic nového, jen jsem dostala Magnosolv, mňam ono je to dobrý, škoda že mám pít jen jeden denně :lol: jo, včera mě chytly ultra bolesti v autobuse na cestě domů…bolest jako při silné ms, byla jsem z toho docela paf, no netuším co budu dělat u porodu, asi polezu po zdi :mrgreen: áá holení, já se holím bez zrcátka, rozcáplá ve vaně, jdu po pohmatu, když se mi zdá dostatečně hlaďoučko tak je hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
14.5.13 18:49

@Šalvějka a to Magne jsi dostala kvůli čemu? Tvrdnutí? Už tě taky chytají bolesti jo? Ale je to zvláštní, protože mě už magnésko vzali, že po 35.týdnu už se jíst nesmí.. vtipný, jak je to všude jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
14.5.13 19:56

@Tůmička ty jo ty trička vypadaj pěkně takhle skoro v reálu, to dámský koukám docela upnutější, pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
14.5.13 20:24

@luckaa85 ty tricka jsoufakt uzasny.. mam z nich strasnou radost.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
14.5.13 20:36

@Tůmička tak jak si psala že máš i pro malýho tak pak musíš vyfotit jak mu to v něm sluší, až do něj doroste teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí