Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik @Tůmička Víte co? Taky jsem vám nahrála jednu svojí fotku na profil, ať jsme si kvit a vidíte, jak vypadám čtyři týdny před porodem. ![]()
@katehon ježííííšmarjáááá Ty seš taky hubená, jen to bříško. A ani ne moc velký
Pěkný, až na tu hlavu
Ženský jak to děláte? Já jsem zvorvanovatěla a to velmi rychle během posledních pár dnů…tak jsem se celá prapodivně rozjela a udělalo se mi břicho aj na zádech
![]()
@luckaa85 Tak to z naší Billy by ses zaručeně poblila, tam maj plesnivej i balenej chleba, k tomu tam jsou totálně protivný prodavačky, neochotný a na ranu
Myslím, že tohle je fakt krám od krámu a hlavně to dělaj lidi. Je jedno, jestli je to lídl nebo globus, když tam dělá parta prasat
Fuj ![]()
@katehon Moc ti to sluší
maličký bříško.. kolik jsi nabrala? ![]()
@Berousik však neboooj, ono to všechno zase splaskne.. hoď taky foto. Určitě je to jenom voda všechno
@katehon Víš, já mám z toho miminka strašnou radost. Je moc chtěné a plánované a další nejspíš nebude, tak prostě chci mít na všechno památku. Ráda se pak probírám fotkama..
@luckaa85 Za Globus jsem strašně ráda, nakupujeme v něm nejraději
@Tůmička mám velký štěstí, že mi shořelo usb i s kabelem od foťáku, tudíž nemůžu přetáhnout ŽÁDNOU fotku do PC
A asi to neopravím, až po porodu a pak ještě za rok
![]()
Ne, dělám si srandu. Není to tak hrozný, ale není to výstavní a fakt jsem se nějak rozjela. Mám nahoře sice jen 4 kila, ale mám to tak jako všude možně kolem dokola pasu
Však ono to po porodu půjde dolů, spíš se tomu směju. Což ale neznamená, že bych se musela fotit či producírovat nahá před někým jiným, než jsou naše kočky ![]()
@Tůmička myslíš, že jak máš ty trampoty, tak další těhotenství už radši ne? Nechceš, nebo Ti to doktoři nedoporučují?
@Berousik Asi obojí. Za prvé mám strach a za druhé se nám do druhého moc nechce (zatím).. uvidíme za pár let. Máme spoustu času. Vím, že je blbý nad tím takhle přemýšlet, ale pokud na to nebudou peníze, tak do toho nepůjdu. Chtěla bych jim dopřát tábory, dovolené, kroužky.. a to prostě všechno něco stojí. Nechci si pak pořizovat další dítko na úkor toho, že bych jim pak nemohla dopřát..
![]()
Ještě mám dotaz - chodíte do nějakých předporodních kurzů nebo tak? Mě se totiž můj doktor ptal, jestli se plánuju přihlásit. Jsem se ho ptala, jestli si myslí, že to neuhekám sama od sebe, jestli je třeba se to učit. Prý určitě uhekám, ale kurzy doporučuje. Já si zase myslím, že bych asi radši neměla vědět, do čeho jdu ![]()
@Tůmička Jo to chápu. Ale jak píšeš - jsi fakt mladá, takže třeba za 10 let může bejt situace jiná. Líbí se mi, jak nesobecky uvažuješ
![]()
@Berousik Do žádných kurzů jsem nechodila a ani jsem to v plánu neměla. Podle mě to jsou vyhozený prachy, protože pak máš v hlavě stejně jenom tu bolest a stejně ti všichni říkají, co máš dělat, jak dýchat, kdy a jak tlačit.. nevím no. Já jsem se koukala na pár porodů, abych alespoň věděla, co mě čeká, ale tím to pro mě haslo..
S tím dítkem uvidíme no
jako každopádně jestli by ještě jedno bylo, tak do třiceti.. max 32
což je opravdu těch 10 let. Je to dlouhá doba.
@Tůmička přesně to si taky myslím, že nám řeknou, co a jak a kdy máme dělat až v den D a akci A ![]()
Na porody bych nekoukala…taky by se mohlo stát, že bych pak rodit odmítla úplně
Uchovávám se v tupé nevědomosti ![]()
@Berousik Žádný kurzy! Žádný těhu programy! Ty vole, na to abych si zaplavala nepotřebuju na břehu holku, co bude říkat „maminky, pohladíme mimíska a ještě uděláme tempo“. Rozum do hrsti, s tim tlačenim na sále je to to samý. Uděláš, co Ti řekne doktor a basta fidli. To tak, nacvičovat dýchání v kruhu ostatních spocenejch prdících bab
Leda, že bys to do teď dělala a milovala
Jinak nevidim důvod, proč s něčim takovým teď začínat.
@Berousik
to je pravda, je to o lidech. my máme právě Billu a Penny, takže já radši do Billy, ted je to tam navíc i nově předělaný tak to vypadá pěkně.
Taky mám ještě ráda Lidl, maj tam fajn věci, některý věci jsou supr, i na jídlo(šunka Dulano) ale zase se tam moc nedostanu a nechci objíždět všechny krámy kvůli jedné věci.
Mějte se krásně, jdu spát