Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12680
11.5.13 18:23

@Berousik ještě k té výchově jak jste se tu bavily. Já bych si strašně přála z toho uličníka vychovat slušnýho a hodnýho kluka, co si ale nenechá srát na hlavu. Ale co hlavně, moc bych chtěla, aby se nebál přijít za námi s čímkoli.. aby věděl, že jsme tu pro něj a že i když bude mít mega průser, že prostě může za námi přijít. Já mám takhle vztah s našima.. Mám je hodně jako kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 18:44

@Tůmička S tou výchovou - naprostý souhlas :palec:
Ty fotky budou určitě krásný. Je super, že jste to stihli ještě jako 2v1 :lol:
K tomu Tescu - já bych v Tescu klidně nakupovala. Já bych nakupovala vlastně kdekoli :lol: Já si totiž fakt hodně vybírám co jím, mám svoje osvědčený značky co kupuju a mají je všude a je v podstatě jedno, kde je koupím. Myslím tím třeba mléčný výrobky jako jsou tvarohy a jogurty a másla a dál těstoviny a rýže a prostě další a další věci. Nekupuju tesco výrobky, stejně jako nekupuju kaufland nebo albert značky. Vajíčka a drůbeží maso beru z domácího chovu tady u nás, hovězí a vepřové maso od jednoho prověřeného řezníka, ryby v rybárně v Litomyšli. Balený maso bych nekoupila. Chleba si peču svůj ze svých směsí. Takže můžu docela klidně spát co se týká nákupů. Takže kdyby z tesca chtěli přijet, budu jenom ráda :lol: :lol: Jo a zásadně nekupuju polotovary, zmražený polotovary a tak. Dneska jsem měla najednou hroznou chuť na meruňkový croissant, víš takový ten balený 7days. Ale když jsem si přečetla co všechno v tom je, aby to mohlo jen tak ležet v regálu zabalený, tak zas pěkně letěl zpátky :) Prostě humáč co se nám snažej podstrčit. Ale já se nedám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.5.13 18:56

@Berousik Aha.. tak já taková „blázen“ (nemyšleno vůbec zle :hug: ) nejsem. Sice koukám, co jím, ale nejsem tam přísná :) u mléčných výrobků, masa, a tak koukám, odkud to je, kolik tam čeho a tak.. to jo, u toho si fakt dám záležet. Ale zase si klidně koupím pečivo v obchodě, a různý mňamky. Ale taky nekoupím co mi přijde po ruku. Hlavně kupuju hodně zeleninu a ovoce. Když otevřeš naší ledničku, tak tam určitě najdeš nezdravý věci, ale rozhodně převažují kvalitní potraviny :) a co u mě rozhodně nepřekročí práh, jsou věci z polska.. :poblion: já nejraději nakupuju v globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.5.13 19:11

@Tůmička Tak sem pak hoď nějaký fotky, ať se máme čím kochat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.5.13 19:13

@katehon hodím hodím :) dneska večer budu mít jednu - ochutnávku a zbytek příští týden. Ale už teď vím, že budou úžasné… :) krásné nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.5.13 19:14

@Berousik Nakupujeme stejným stylem :mrgreen: A promiň za to itesco, nevěděla jsem, že je nabídka územně omezená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.5.13 19:15

@Tůmička Jupí, těšim těšim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 20:03

@Tůmička :lol: :lol: 100% nejsem :lol: taky se u nás najdou nezdravý věci, mám třeba ráda párky. Sice je kupuju taky u toho řezníka, ale furt to jsou párky. A buřtíku na ohni neodolám. Pečivo taky koupím, když nemám napečeno. Ale prostě se snažím když to jde, znát původ a složení toho co sním a radši si připlatit za fakt kvalitní suroviny. Úplně nejlepší by bylo mít doma zvířata, na maso a tak. Krávu, kozu, prasata, kačeny…ale vím přesně jak by to dopadlo. Každý zvíře by mělo jméno a bylo by u nás hýčkáno na doživotí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 20:07

@katehon hele v pohodě, to jsi nemohla vědět, že do tý naší pr_dele nejezdí :lol: Oni mají velký města a okolí. Tady u nás nejbližší tesco je sice asi 10 km, ale to je takový to tesco velikosti kurníku :lol: A tam maj fakt totální hofno 8)
Jak jsi psala o té svatbě na staromáku, to bude určitě krása. Hrozně ráda bych se někdy podívala dovnitř :) Kolik stojí obřad na staroměstské radnici nevíš? Docela by mě to zajímalo, jsme se o tom s Mílou totiž nedávno bavili a nebyli jsme schopni ani odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.5.13 20:38

V albu mám dvě fotky z toho focení tak se můžete juknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 20:47

@Tůmička Tyjo paráda :potlesk: :potlesk: :palec: Jsi krásná maminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.5.13 20:51

@Berousik Děkuju moc :) Mám strašnou radost. Už se těším na zbytek fotek. Plánuješ taky nějaké focení? Jsme pak domluvení i na novorozenecké fotky.. 2 týdny po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 20:56

@Tůmička Nene já ne :mrgreen: :mrgreen: Jednak se nerada fotím, hlavně nejsem fotogenická a nejhlavnějc vůbec nevypadám tak, abych se mohla nechat fotit :mrgreen: :mrgreen:
fotky mají dělat radost. Ty vypadáš výborně, jsi štíhlá a jen to bříško, to by byl hřích nevyfotit. Moje kamarádka vypadala taky tak a nechali se s manželem fotit, byly z toho nádherný fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.5.13 21:04

@Tůmička Krásná fotka :) Prošla jsem celé album a to jsem teda koukala, co všechno se dá nafotit…Asi nejsem dost mateřský typ :think: Svojí fotku z těhotenství mám jednu (a to teď z devátého měsíce tu z telefonu abych zhodnotila břicho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.5.13 21:05

@Berousik
tak děkuju :)
jinak jak jste ted psali o tom nakupování, tak taky chodíme do tesca, i když občas koupím i třeba značky od Alberta nebo Billy.Tu mám vůbec ráda, naopak teda nemám ráda Penny Market, ted po těch plesnivejch aférách už vůbec ne.
Jen mě mrzí že u nás nemáme Globus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky