Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik No asi jo.Ale jde na Lubčovi vidět, že mu konečně došlo že bude otec. Teď mě i tlačí do schodů
dokud jsme neměla břicho tak to tak nebral, ale teď už na mě čeká než dolezu atd
a s tím sexem to máte dobré. My to teda taky máme jednou za měsíc takže taky žadna slava…
@Berousik S tím si nelámej hlavu, třeba ta abstinence podpoří váš apetit a po porodu se nebudete moct nabažit
Jediný detail si dovolím z vlastního okolí - ať se z Tebe nestane „matka rodu“. Tj. případ našich přátel, z ní je na prvním místě matka stylem „kdo je víc“, sex partnerovi odmítá a vlastně i celému okolí svým vzhledem dává najevo, že ona už
sex nepotřebuje - z jejího obličeje zmizel make up, zato oboči se jaksi rozrostlo, vlasy si začla stříhat sama, oblečení ve stylu hábit plus legíny do všech situací, alternativní metody vedou, pro přehled o dětském čemkoli dostaneš přednášku takřka odbornou (v kombinaci s tim, že je chudák holka blbá jak štoudef je to pošušňání)…No, jejímu dítěti byl v zimě rok a manžela už nezajímá víc, než coby matka jeho dítěte. Neodejde od nich, ale srdce a jisté části těla má kapánek jinde.
Ahoj ženy! tak jak jste si užily svátek? my byli dnes na pořádný procházce, měla jsem co dělat, když jsme šli do takovýho prudkýho kopce, ale zvládla jsem to, a teď jsem tak přjemně unavená ![]()
co se týče abstiennce, taky spíš abstinujeme, teda já, manžela vždycky uspokojím jinak
ale ten sex už nám nejde, břicho šíleně překáží a není mi to dvakrát příjemný.
@katehon tak takhle bych dopadnout teda nechtěla, chudák chlap…já už teď sháním krém na již vzniklé strie a plánuju si nějaký hubnoucí režim, abych se tomu mýmo pořád líbila ![]()
@katehon ježíš
Tak to ne
Já se těším, až na to po šestinedělí vlítnem
![]()
Alternativní metody a matky mi nahánějí husí kůži. Mejkap taky nenosím, jinak se liším ![]()
Jináč krásný den ženy, zrovna jsem vyložila toho mého masochistu v Chocni u vlaku a jsem na celé 4 dny slaměnou vdovou ![]()
Nakoupili jsme cestou kupu tatranek aby měl prý energii, do vlaku má nějaké to pívo, to musí být když jedou 4 chlapi žejo
a tradá vypustit duši v prvním kopci ![]()
Já budu pracovat jako mourovatá, bo jsem to poslední dny flákala a mám hrozně restů, už se z práce sháněj…
@Berousik Venku je božsky a já taky sedím u pc, je to k vzteku.
@katehon
Jojo to je úděl nás pracujících žen ![]()
U nás je natolik hezky, že i dechnu pustili do vesnickýho rozhlasu. Zas tak přehánět by to nemuseli ![]()
Ve dvě jdu na masáž. Včera jsem měla migrénu jako prase ![]()
Dobré ranko ženy
Tak já lezu z postele teprve teď. Noc byla probděná takže jsem do 7 do rána čumakovala do zdi a až pak se mi podařilo pořádně usnout. Včera nám praskl záchod takže taky paráda. Takže ještě budeme dělat novej záchod. Já už se musela smát. Protože u nás je pořád něco. A dneska se chystám, že ještě vyperu pro malou peřinky a konečně už to bude všechno nachystané. Včera jsem dohazela poslední věci do tašky tak už mužeme jet rodit.
Čau holky.
Jak jste tady psaly, tak já tu uzavřenou skupinu pak ráda založím
A chcete počkat, až všechny porodíte?
Nebo už mám záčít? ![]()
JInak my rosteme-teda Eli roste a je úžasná a já se konečně dostala do nějakého denního režimu, tak vím, kdy a jak a co můžu dělat
A už jsem se i dozvěděla, že jsem krkavčí matka, když mimčo spí samo v pokojíčku a ne s náma v ložnici! Byla jsem u kadeřnice-tam se to takovýma blbkama, co je potkáte i tady na emiminu jen hemží
Mezi náma-Elis spí 6,5 hodin v kuse v noci, tak proč bych nemohla spát vedle svého manžela
To jsem fakt tak špatná? A ještě ke všemu nekojím, tak ji nemusím mít až tak na blízku-no ne?
A vůbec-je to jen dobře, že si zvyká na svou postýlku a ví, že tam se spinká-v pokojíčku. Nechci se totiž dožít toho, že s náma bude malá v posteli spát do svých deseti let, jak jsem se dozvěděla od jedné známé-že prý malý spí s nima!
No neva, třeba jsem drsňačka-nechávám malou i vyplakat, když vím, že je unavená, napapaná a v suchu a jen chce chovat…a má při tom spinkat
Ale taky jsem si to oplakala, nemyslete si.Ale už mě ruce bolí míň, když vím, že to tak jde ![]()
Přeji hezký den, kočky ![]()
@Talunka to je jen dobře, že ji máš naučenou, že spí sama v pokojíčku. Lubošuv taťka ma s druhou manželkou šestiletyho syna a ten sice usne v pokoji ale jde spát za nima, protože si ho tak blbě naučili. Takže buď klidně krkavčí matka.Je to lepší než mít rozmazleny dítě, který bude spát v tvé posteli až kdoví do kolika let.
@Talunka prej krkavčí matka, náhodou, to je super, když se miminko naučí spát samo v místnosti, jako větší bude v tomhle ohledu mnohem samostatnější, sama jsem to takhle chtěla, ale zatím nám to byt nedovoluje, máme 3+1, ale obýváme teď jen 2+1, než ten zbytek předěláme, takže mimčo s náma bude spát v ložnici, ale postýlku jsme dali dál od naší postele, což nechápala moje mamka, že ho nechci mít hned vedle naší postele…ne nee, máma je nablízku, ale né zas tak moc
ženy dnes mě celý den bolí břicho, jako na ms, ze začátku jsem z toho byla mírně paf, když to pořád přicházelo a zase odcházelo, ale teď už jsem si navykla, holt trénink na porod ![]()
@Talunka Já bych se tam klidně hromadně přesunula už teď, ať už je mimino venku nebo v břiše, ať máme soukromí
A rozhodně nejsi krkavčí matka, klid. Ženský dělaj z komára velblouda..Nemaj na řešení svých problémů, tak řešej cizí prkotiny.
Dnes jsem byla ráno na kontrole a dostala jsem recept - železo. Přišly totiž výsledky z krve. Tak jsem trochu brblala, jestli to nedoženu stravou neb mám hraniční výsledek o dvě tisíciny pod normou. Primář mi řekl rezolutní ne. Až mě zamrazilo z toho tónu. No, tak po zprávách vyrazim do lékárny…
@Šalvějka Taky už se mi spodek připravuje na porod, je to ňamka, co? ![]()
@katehon to teda je, nečekala jsem hlavně, že to bude probíhat celý den, tak snad na noc se to uklidní.