Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
7.5.13 18:30

@Mimise líbíme se jim :-) Jen samy sobě se nelíbíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.5.13 22:04

@Berousik No asi jo.Ale jde na Lubčovi vidět, že mu konečně došlo že bude otec. Teď mě i tlačí do schodů :lol: dokud jsme neměla břicho tak to tak nebral, ale teď už na mě čeká než dolezu atd :lol: a s tím sexem to máte dobré. My to teda taky máme jednou za měsíc takže taky žadna slava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.5.13 05:21

@Berousik S tím si nelámej hlavu, třeba ta abstinence podpoří váš apetit a po porodu se nebudete moct nabažit :andel: Jediný detail si dovolím z vlastního okolí - ať se z Tebe nestane „matka rodu“. Tj. případ našich přátel, z ní je na prvním místě matka stylem „kdo je víc“, sex partnerovi odmítá a vlastně i celému okolí svým vzhledem dává najevo, že ona už
sex nepotřebuje - z jejího obličeje zmizel make up, zato oboči se jaksi rozrostlo, vlasy si začla stříhat sama, oblečení ve stylu hábit plus legíny do všech situací, alternativní metody vedou, pro přehled o dětském čemkoli dostaneš přednášku takřka odbornou (v kombinaci s tim, že je chudák holka blbá jak štoudef je to pošušňání)…No, jejímu dítěti byl v zimě rok a manžela už nezajímá víc, než coby matka jeho dítěte. Neodejde od nich, ale srdce a jisté části těla má kapánek jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.5.13 19:03

Ahoj ženy! tak jak jste si užily svátek? my byli dnes na pořádný procházce, měla jsem co dělat, když jsme šli do takovýho prudkýho kopce, ale zvládla jsem to, a teď jsem tak přjemně unavená :)
co se týče abstiennce, taky spíš abstinujeme, teda já, manžela vždycky uspokojím jinak :mrgreen: ale ten sex už nám nejde, břicho šíleně překáží a není mi to dvakrát příjemný.
@katehon tak takhle bych dopadnout teda nechtěla, chudák chlap…já už teď sháním krém na již vzniklé strie a plánuju si nějaký hubnoucí režim, abych se tomu mýmo pořád líbila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.5.13 11:35

@katehon ježíš :mrgreen: :mrgreen: Tak to ne :-) Já se těším, až na to po šestinedělí vlítnem :lol: :lol:
Alternativní metody a matky mi nahánějí husí kůži. Mejkap taky nenosím, jinak se liším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.5.13 11:38

Jináč krásný den ženy, zrovna jsem vyložila toho mého masochistu v Chocni u vlaku a jsem na celé 4 dny slaměnou vdovou :lol:
Nakoupili jsme cestou kupu tatranek aby měl prý energii, do vlaku má nějaké to pívo, to musí být když jedou 4 chlapi žejo :mrgreen: a tradá vypustit duši v prvním kopci :lol:
Já budu pracovat jako mourovatá, bo jsem to poslední dny flákala a mám hrozně restů, už se z práce sháněj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.5.13 12:06

@Berousik Venku je božsky a já taky sedím u pc, je to k vzteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.5.13 12:29

@katehon :lol: Jojo to je úděl nás pracujících žen :lol:
U nás je natolik hezky, že i dechnu pustili do vesnickýho rozhlasu. Zas tak přehánět by to nemuseli :lol:
Ve dvě jdu na masáž. Včera jsem měla migrénu jako prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.5.13 12:38

Dobré ranko ženy :lol: Tak já lezu z postele teprve teď. Noc byla probděná takže jsem do 7 do rána čumakovala do zdi a až pak se mi podařilo pořádně usnout. Včera nám praskl záchod takže taky paráda. Takže ještě budeme dělat novej záchod. Já už se musela smát. Protože u nás je pořád něco. A dneska se chystám, že ještě vyperu pro malou peřinky a konečně už to bude všechno nachystané. Včera jsem dohazela poslední věci do tašky tak už mužeme jet rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.5.13 13:40

Čau holky.
Jak jste tady psaly, tak já tu uzavřenou skupinu pak ráda založím ;) A chcete počkat, až všechny porodíte? :) Nebo už mám záčít? :think:
JInak my rosteme-teda Eli roste a je úžasná a já se konečně dostala do nějakého denního režimu, tak vím, kdy a jak a co můžu dělat :) A už jsem se i dozvěděla, že jsem krkavčí matka, když mimčo spí samo v pokojíčku a ne s náma v ložnici! Byla jsem u kadeřnice-tam se to takovýma blbkama, co je potkáte i tady na emiminu jen hemží :cert: Mezi náma-Elis spí 6,5 hodin v kuse v noci, tak proč bych nemohla spát vedle svého manžela :nevim: To jsem fakt tak špatná? A ještě ke všemu nekojím, tak ji nemusím mít až tak na blízku-no ne? :nevim: :nevim: A vůbec-je to jen dobře, že si zvyká na svou postýlku a ví, že tam se spinká-v pokojíčku. Nechci se totiž dožít toho, že s náma bude malá v posteli spát do svých deseti let, jak jsem se dozvěděla od jedné známé-že prý malý spí s nima! :cert: No neva, třeba jsem drsňačka-nechávám malou i vyplakat, když vím, že je unavená, napapaná a v suchu a jen chce chovat…a má při tom spinkat :) Ale taky jsem si to oplakala, nemyslete si.Ale už mě ruce bolí míň, když vím, že to tak jde ;)
Přeji hezký den, kočky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.5.13 13:59

@Talunka to je jen dobře, že ji máš naučenou, že spí sama v pokojíčku. Lubošuv taťka ma s druhou manželkou šestiletyho syna a ten sice usne v pokoji ale jde spát za nima, protože si ho tak blbě naučili. Takže buď klidně krkavčí matka.Je to lepší než mít rozmazleny dítě, který bude spát v tvé posteli až kdoví do kolika let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.5.13 19:06

@Talunka prej krkavčí matka, náhodou, to je super, když se miminko naučí spát samo v místnosti, jako větší bude v tomhle ohledu mnohem samostatnější, sama jsem to takhle chtěla, ale zatím nám to byt nedovoluje, máme 3+1, ale obýváme teď jen 2+1, než ten zbytek předěláme, takže mimčo s náma bude spát v ložnici, ale postýlku jsme dali dál od naší postele, což nechápala moje mamka, že ho nechci mít hned vedle naší postele…ne nee, máma je nablízku, ale né zas tak moc :) ženy dnes mě celý den bolí břicho, jako na ms, ze začátku jsem z toho byla mírně paf, když to pořád přicházelo a zase odcházelo, ale teď už jsem si navykla, holt trénink na porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.5.13 19:15

@Talunka Já bych se tam klidně hromadně přesunula už teď, ať už je mimino venku nebo v břiše, ať máme soukromí 8) A rozhodně nejsi krkavčí matka, klid. Ženský dělaj z komára velblouda..Nemaj na řešení svých problémů, tak řešej cizí prkotiny.

Dnes jsem byla ráno na kontrole a dostala jsem recept - železo. Přišly totiž výsledky z krve. Tak jsem trochu brblala, jestli to nedoženu stravou neb mám hraniční výsledek o dvě tisíciny pod normou. Primář mi řekl rezolutní ne. Až mě zamrazilo z toho tónu. No, tak po zprávách vyrazim do lékárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.5.13 19:17

@Šalvějka Taky už se mi spodek připravuje na porod, je to ňamka, co? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.5.13 19:19

@katehon to teda je, nečekala jsem hlavně, že to bude probíhat celý den, tak snad na noc se to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí