Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik to mívám taky. Naštěstí se mi to naposledy stalo když byl Luboš doma a ja teda omdlela. Ještě jsem ho před tím stihla zavolat a pak už si pamatuju jak mě nesl do auta, že jedeme do nemocnice, protože jsem se praskla do hlavy při tom pádu. Takže já abych tomu předešla si dělám kafe každy ráno. Sice takovou obarvenou vodu, ale přece jen si ho dělám.
Ale dneska jsme se musela smát ženy. Náš pes na mě zkoušel dělat chudáčka, že se mu chce čurat, že chce jít ven. V tom největším lijáku. Jeho hrozně baví litat v děšti. Takže jsme na sebe chvilku koukali a pak mu říkam ať to nezkouší že vím že to jen hraje.On si jako kdyby povzdechl a šel si lehnout.To mě tak rozesmálo jak kdyby si říkal:sakra prokoukla to ![]()
@Mimise joo zvířata uměj bejt vyčůránci
mě zas kocour o víkendu budí cíleným kraválem, je zvyklej že před šestou vstávám a jsem chvíli vzhůru, a pak si jdu zase lehnout, o víkendu ale manžel nevstává takže nevstávám ani já v těch 6, a to se vždycky se zlou potážu, minule packou rejdil po balíku s plínama, zrovna tak že to krásně šustilo a vyloženě čekal moji reakci ![]()
Naše čičina se umí taky krásně projevit. Když se jí zdá, že spíme moc dlouho, tak řve za dveřma a škrábe na dveře
pak když otevřeme, tak utíká rychle pryč, protože ví, že to nemá dělat a schovává se. A začala mi skákat na připravený přebalovák ![]()
@Tůmička jejda tak to jsou naši zlati vubec si nevšimaji věci na malou.Bala jsem se že budou kousat přebalovák a nebo něco a vubec nic naštěstí. Luboš jim řekl že na tohle nesmí šahat jinak bude zle a vubec k tomu nejdou.
@Mimise naše na to taky ani nesáhla, dokud jsem tam jednou přes noc nenechala naše vyprané prádlo. Už to tam stojí od února někdy a všimla si toho až teď. Stejně tak ji vůbec nezajímá postýlka, košík, nic. Naštěstí na tom přebalováku není, co by zničila. Jen tam leží. Ale vyháním jí a dostává na zadek když ji tam najdu.
Ahoj holky,
Je mi z toho všeho zle, jen si uvědomím co bude dále. Ale od začátku.
Jsem na počátku těhotenství. Neplánovaného, selhala antikoncepce..
Je mi čerstvých dvacet let, studuji VŠ. Mám studujícího a zároveň pracujícího dlouholetého přítele. A náš problém číslo jedna – finance. Nemáme společné bydlení.. i když máme vcelku dobré zázemí u mých rodičů… Na miminko se už moc těším, ani na sekundu mě nenapadlo jej dát pryč, ale ty finance…vím, že peníze nejsou vše ale chceme miminku dát potřebné, a nevím, jestli se to dá dobře zvládnout v této situaci..? Jak jste na tom vy, budoucí mladé maminky? Děkuji za odpovědi a rady.
P. S. už jsem to sem někam psala
@Mimise Pes poslechne. u kočky je to krapet horší. Pes se dá vychovat, že někam nesmí nebo tak, ale kočka je svéhlavec. U nás prostě musí být ložnice zapovězené místo, protože by se v postýlce, na přebalováku a všude kde je to nevhodné válely všechny tři kočandy. Ven nechodí, jsou čisté, ale pelichají a nechcí mít postýlku od chlupů. Alespoň co to půjde, co malá bude úplný ležáček.
@eliška.jan píše:
Ahoj holky,
Je mi z toho všeho zle, jen si uvědomím co bude dále. Ale od začátku.
Jsem na počátku těhotenství. Neplánovaného, selhala antikoncepce..
Je mi čerstvých dvacet let, studuji VŠ. Mám studujícího a zároveň pracujícího dlouholetého přítele. A náš problém číslo jedna – finance. Nemáme společné bydlení.. i když máme vcelku dobré zázemí u mých rodičů… Na miminko se už moc těším, ani na sekundu mě nenapadlo jej dát pryč, ale ty finance…vím, že peníze nejsou vše ale chceme miminku dát potřebné, a nevím, jestli se to dá dobře zvládnout v této situaci..? Jak jste na tom vy, budoucí mladé maminky? Děkuji za odpovědi a rady.
P. S. už jsem to sem někam psala
Jde to i s málem peněz. Jsou věci, které se kupovat musí a drahé jsou, jako jsou plíny atd. ale jinak ostatní není tak hrozné. Kočár z bazaru, přebalovák netřeba, stačí přebalovat na posteli. Oblečky se taky dají pořídit hodně levně, na aukru třeba se prodavají celé mega balíky použité i nové…Pokud máš jak jsi psala dobré zázemí u rodičů, tak to určitě s přítelem zvládnete. Jsou holky, co jsou na tom mnohem hůř, tak se nestresuj a užívej miminko, když se na něj těšíš. To myslím je pro toho prcka nejdůležitější, ta láska. Jestli má značkové oblečky a hračky a tak to je spíš radost rodičů, když na to mají. Prckovi je to jedno ![]()
Dobré ráno z upršené Prahy. Jedu si vyzkoušet nové MTB, za porod
tak držte palce ![]()
@Berousik Co to máš za novej metřík?
Jeden je málo
Dělám si srandu ![]()
@katehon Nojo, jeden málo přesně tak
jarní nálada ![]()
MTB jo? A co to je? ![]()
Holky já jsem asi neslušná, ale prostě jsou lidi, kteří mě štvou. Například jedna našich známá, já ji odjakživa nemám ráda, je to taková ta užvaněná ukřičená baba, ušišlaná…no prostě mi nesedí. A je to ten typ: já jsem se rozhodla a vy všichni dělejte. Kdysi jsem se zmínila, že máme na půdě kupu židlí. dneska volá máma, že k nám ti jejich známí jedou si pro ty židle. No vytočilo mě to, bo děláme dneska podlahu a na zahradě a prostě jednak není čas a jednak nesnáším neohlášený návštěvy. Takže Míla musel všeho nechat, vylézt na půdu, podávat mi ty židle, dávali jsme je na zahradu…oni přijeli, hned se ke mě vrhla a měla tendence šahat mi na břicho, no to už jsem nevydržela a normálně nevychovaně jsem couvla aby na mě nedosáhla…koukala ale naštěstí nekomentovala. Uf! Uf, 6× UF!
![]()
Zdravím těhulky i netěhulky
.Potřebovala bych od vas radu. Uběhlo 6 dní od nechráněného styku s mým dlouholetým přítelem. Poslední dva dny mám takový divný pocit a včera mě začali pobolívat prsa. Nedalo mi to a udělala jsem si TT. Vím že je to brzo, ale slabou čárku jsme tam oba viděli. Je to možné? Menstruaci mám dostat až kolem 28. Děkujiza odpověď ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím těhulky i netěhulky![]()
.Potřebovala bych od vas radu. Uběhlo 6 dní od nechráněného styku s mým dlouholetým přítelem. Poslední dva dny mám takový divný pocit a včera mě začali pobolívat prsa. Nedalo mi to a udělala jsem si TT. Vím že je to brzo, ale slabou čárku jsme tam oba viděli. Je to možné? Menstruaci mám dostat až kolem 28. Děkujiza odpověď
Ahoj, já myslím, že to je brzo na to aby bylo něco vidět… ![]()