Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Furt myslím na Tůmičku…celej den se neozvala. Snad je v pořádku. Třeba už to nešlo udržet a prcek jde na svět…
@Berousik No buď a nebo ji poslali do nemocnice.No uvidime až se ozve.
Tak já se uplně odrovnala.Jela jsem do města autobusem a to jsme neměla dělat to dusno tam se nedalo vydržet. Já myslela že tam omdlím. Takže jsem přišla domu svalila se do postele a cucala led aby se mi udělalo aspoň trošku líp. ještě musím jít něco uvařit asi udělám jen špagety a pudu zase do postele.Zase mám na dlouho po naladě někde litat sama. A nejhorší je, že už se těším k doktorovi na kontrolu co mi řekne. Pak už mě pošle do porodky. Už bych chtěla vědět co se bude dít dál. přece jenom už se to blíží čím dál tím víc.
@Berousik Ahoj, ještě dodatečně - já zapomněla ještě na reakci na ten eshop. Věci pro mě jsou fajn, košilka a prádlo. Věci pro malou jsem spokojená s polovinou, druhou polovinu musím ještě promyslet, něco z toho budu vracet z důvodu kazů a něco se mi „jen nelíbí“, ale to neva
Jedny dupačky, které jsou podle webu žluté, jsou vyloženě pistáciové. Chvíli jsem přemýšlela o barevném rozlišení laptopu, ale i na telefonu mám žlutou. Nic proti pistáciové, ale u tohohle vzoru je to u mě neprůchozí http://www.tehotne.cz/…u-10618.html Tyhle polodupačky http://www.tehotne.cz/…y-12499.html mají zase to jakoby entlové prošití tmavou nití, které je na fotce jen v místě připojení pásu, zezadu i na zadečku 1 cm od rozkroku a dále až dolů po jedné nožičce. To je myslím prostě kazový nezkontrolovaný kus. Ale jinak je to fajn obchod, kde se zaplaťpánbůh dá koupit i jiné než růžové oblečení a ještě k tomu bez nápisů a hello kitty, takže za mě palec nahoru. Dám pak vědět, jak se tváří na vrácené zboží. A ještě jednou děkuju ![]()
Ahoj holky, děkuju že na mě takhle myslíte
opravdu jsem v nemocnici, ale potřebovala jsem to vstřebat. Je mi z toho hrozně. Malý tlačí hlavičkou dolů, jsem otevřená, mám propustné hrdlo (jsem otevřená i zevnitř) dr když mě prohlížel, tak cítil jak ta hlavička tlačí, mám čípek cca 1 -1,5 cm a nepravidelné kontrakce. Pokud se je nepodaří uklidnit, tak prcek asi půjde ven. Hlavně nějak neroste. Což mě trošku a dr trápí. Monitory mám takové dost nahnuté, takže mě hodně pozorují. Dneska už mi dělali 3× monitory. Jediné co teď můžou je pravidelně miminko kontrolovat a kapačky magneska. Tak nám holky držte všechno co můžete ![]()
@katehon Ahoj, není za co, zas tak super to není…
Snad reklamace vyjdou ![]()
@Tůmička No je dobře, že jsi pod kontrolou. Tyjo drž se, myslím na Tebe. Oni vás ohlídají neboj, už to bude dobrý. Vydrž… ![]()
@Berousik Ale to je přece v pohodě. To nejsou ani reklamace, ze zákona můžeš vrátit jakékoli koupené zboží do 14 dnů od nákupu, obvykle i déle, bez udání důvodu. Čili stačí, že se ti to nelíbí
Součástí dodáku mají i formuláč pro tyto účely, tak skutečně nečekám problém ![]()
@katehon Já myslím, že to nebude problém, zdají se být solidní ![]()
@Berousik Mně taky ![]()
Jinak jsem si dnes koupila časopis pro maminky - Betynka. Už jsem to trochu pročítala a přečetla si článek o mužské nevěře v období konce partnerčina těhotenství a krátce po porodu. Podle statistiky jde o období nejčastějšího výskytu partnerské nevěry. Odpoledne se manžel stavoval na otočku doma, než mi odjel a co myslíte? Otevřel dveře a já se rozbulela… Sice mě krásně utěšil, vzal si článek na záchod na přečtení, řekl mi pak, že je to tak, že se to v jeho okolí děje, ale že to není náš případ a že mně se to stát nemůže, ale stejně jsem měla rozhozenou půlku dne.
@katehon Takový věci nečíst…měla jsem podobný stav asi před 14 dny, kdy jsem si taky někde něco přečetla a usoudila, že jsem hrozně hnusná a tlustá a vorvaň a že prostě mi muž musí být nevěrný
V pláči jsem se svěřila a následovalo něco jako u vás
Já myslím, že tohle napadne každou těhotnou, máme rozházenou psychiku a i když se na miminko těšíme a jsme pyšné atd. tak stejně prostě s tou změnou postavy, nálad atd. přichází pochybnosti, které by nás normálně nenapadly. Paradoxně pro toho chlapa vedle nás jsme právě nejkrásnější
Ale zásada je tyhle blafy nečíst
![]()
Mojí mamky nejlepší kamarádka když tenkrát porodila syna, tak její muž šel v den jeho narození slavit…a ten samý večer si našel babu a už u ní zůstal, takže ona šla z porodnice domů sama. Ale to byl zmetek od prvopočátku a ta nová nebyla poslední.
@Tůmička tak to držíme
a pokud už bude muset ven, tak hlavně ať vše dobře dopadne a jste zdraví
![]()
@Tůmička Jejda holka, co to vyvádíte? Neboj, ono to bude v pohodě. Hlavně, že jste pod kontrolou a při nejhorším se na to ještě vyspi
Taky držím všechny palce ![]()
@Berousik Je mi až trapné to napsat, ale to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Dnešním
dnem mám nahoře deset kilo, do porodu zbývá pět týdnů, takže to ještě určitě něco přibude. Naštěstí nemám žádné jizévky kolem břicha, ale na spodní straně prsou ano. Včera jsme měli intimní odpoledne a musím říct, že jsem se zakrývala jak puberťačka abych zamaskovala tu změněnou postavu. Proč se dopr..le sama sobě nelíbím, když jsem si předtím, třeba v bazénu, říkala v duchu o těhotných ženách, jak jsou krásné a představovala jsem si, jaké to bude, až já budu mít bříško…