Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise já ho mám doma už tři týdny a od ledna hotový pokojíček.. tohle naprosto neřeším
@Mimise Já ho mám u našich, bo prostě bylo pro mě jednodušší ho vyložit tam (je to 200 m od našeho domu) než poslouchat mamku a její výkřiky hrůzy jak to nosí smůlu a že prostě to nesmíme mít doma a táááááááák
.
Nicméně kdyby bylo po mém, klidně bych ho doma měla. Je to jen pověra.
@Berousik @Tůmička No já bych si ho nejraději taky nechala doma.Ale Luboš začal že doma být nemá atd.Tu pověru nechápu. Mám doma postylku a všechny věci, tak proč bych nemohla mít i kočárek!!
@Mimise tak jestli to tak Luboš má, tak ho dej jinam…někdo tomu prostě věří. Nebo ne ani věří, ale může být z toho nervózní. Tak je to zbytečný. Hele ještě se kočárku nabažíš až až ![]()
Tak já frčím, jedem si pro další sadu stromků na živej plot. 150 smrčků. To se asi zítra usázíme k smrti. Zatím čáááu ![]()
@Mimise Hele taky bych ho zbytečně nepokoušela. Opravdu si kočárku ještě užiješ až až.. Tomovi to nevadí, naopak je rád, že ho máme doma a on pak nebude muset nikde šašit.
@Tůmička No asi to bude nejlepší ho zatím dát pryč. Lubošovi to hrozně vadí. Sice to nechápu když mam doma vajíčko, postylku a všechno. ale prostě kočárek mít doma nechce.Jen se prostě bojím aby se mu něco nestalo.Tak ho musím pořádně zabalit. Přece jenom bych byla raději mít ho na očich doma.
@Mimise Mě vadilo, že je pořád složený. Tak teď nám hezky stojí na chodbě, ověšený hračkama ![]()
@Tůmička
Já se te´d s nim taky pořád mazlím jsem říkala že do toho strčím panenku a pudu se projet ![]()
Tak teď i brečím holky.Mala mi tlačí hlavičku pod žebra a to je teda bolest. Nemužu ani dychat. Bože co ta naše mala nevymyslí.
@Mimise Mě se zase zhoršily bolesti.. ale dala jsem si horkou sprchu a lepší.. mnohem.. holky já tam tak nechci jet
![]()
@Tůmička Ahojky, bože, to je mi líto, co se ti děje
tak šupky odpočívat, a aspoň že to po té sprše polevilo, ale máš to veselý, vypadá to jako boj o každý den, tak snad těch dní ještě pár vybojuješ, alespoň do toho 36. týdne, to už je mimi téměř donošený.
já dneska na gyndě slavila úspěch, malej už je hlavou dolů
tak doufám, že už mu to vydrží. a CS 1, takže se tam dole něco začíná dít, za dva týdny znovu do poradny a už budeme natáčet monitor, tak jsem zvědavá ![]()
před chvilkou jsme se vrátili z hřiště tady u nás ve městečku, pořádaj se tam čarodějnice, je tam hodně lidí, ale u nás je jen 13 stupňů a fouká vítr, tak jsme promrzlí šli radši domů a teď si půjdu na gauč pod peřinu ![]()
@Mimise já bych ten kočárek asi doma taky nějak neřešila, my už máme v ložnici složenou postýlku, manžel prostě musel, hrozně se na to těšil
není teda nijak nachystaná a ani ozdobená, ale stojí
myslím, že co se má stát to se stane a kočárek doma to neovlivní ![]()
@Talunka teda ty jsi kaskadérka, šestinedělí už sice řeklo pápá, ale hned si dát takovouhle nálož
a ten pád, no smála bych se taky, kdybych to viděla
hlavně že to dopadlo jenom těma modřinama a odřeninama, příště už si dáš raději jen pár kilometříčků a hlavně si upravíš ty nášlapky
![]()
@Tůmička raději jeď, nikdy nevíš třeba ti vyvolaj porod a nebo pudeš na cisař kdyby byly nějaky problémy. @Šalvějka přesně moje řeč. Ja už mam postylku nachystanou a všechno tak kočárek bych neřešila. Ale už ho Luboš odvezl doma byla hrozná scena kvuli tomu tak jsem to nechala být. Ale jestli se s nim něco stane tak si to pěkně slízne.
@Šalvějka No hele já mám CS5
myslím, že tak dlouho už nevydržíme. @Mimise Ve čtvrtek půjdu k mojí dr. Stejně si tam musím pro lístek na peníze.
@Mimise Ono je ale všechno v pořádku, žádný problémy. Malý má krásné ozvy.. teda alespoň měl ve čtvrtek. Spíš by do mě zase cpali kapačkama ty sračky na zastavení kontrakcí