Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
30.4.13 07:12

Ahoj holky.
TAk malá je už téměř bez nachlazení. Ale teď to chytlo mě! A to brutálně. Angína jako prase! Kolem malé chodím s rouškou, protože prskám, krk v jednom ohni a rýma mi teče i očima! :cert:
Jsem se totiž dodělala v sobotu na kole. Mamka poprvé hlídala malou-5 hodin! Tak jsme vyrazili se známýma na kola! No já si dala! Kondička v prdeli, imunita oslabená a já frajerka 24 km! A aby toho nebylo málo, tak jsem z kola sletěla, protože jsem si frajerka nezkontrolovala, jak mám nastavené klipy na cyklo boty. A jedna bota se mi nevycvakla, když jsem chtěla zatočit a už jsem letěla. No zlatá přilba! Ale muselo to vypadat směšně! Já padala-jednou nohou máchala ve vzduchu, druhou ve šlapátku, ruky na řidítkách a už jsem letěla :lol: Mám dobité nohy! Samá modřina a odřenina. Ruku naraženou! A ještě to kolo mi nešlo pořádně seškubnout z boty, takže jako mazec!!! :cert: :lol: A jak jsem tak ležela na zemi, tak můj chlap na mě čuměl a smál se, místo aby mi pomohl! No zabit! Vysvobodila mě až kamoška. No p..e k…y lítaly! Až jsem se za slovník styděla! :lol: :lol: Ale kolo bylo nedotčeno a z kalhot se mi akorát odral nápis! :lol:
Už na to kašlu! Četla jsem, že tak 3 měsíce po porodu by se neměla takhle blbnout a mít takovou zátěž a nejen v šestinedělí. Tak se toho budu držet a začnu blbnout až tak v létě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.4.13 07:18

Jo a v pátek tchýně fakt vozila! Měla vytečený čas-od 4 do půl 6.Byla přesná jako hodinky, až mě překvapila! Jen jsem se smála, že je malá na náš kočárek. Ještě, že ty kočárky mají ty rukojeti polohovatelné! :lol: Ještě by se mohla trošku normálně oblíct, když jde vozit jako hrdá babička a bylo by to geniální :) Nejsem rypák, ale riflové tříčtvrťáky, košile ze sekáču-no dobrá, na ni úspěch, ale bílé ponožky do rošmajdaných crossek od ťamanů a igelitku Lidl, ve které měla mobil a klíče? Její nevěsta je pěkný rypák, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.4.13 07:32

@Tůmička ajaj tak co bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.4.13 07:42

@Talunka Nazdárek :-) Tak se hlavně dej brzy dohromady ať to s malou nechytáte od sebe navzájem až do vánoc :lol: Bereš mi iluze, já se těším, jak začnu zase sportovat a to ještě letos, tzn. srpen si dám na odreagování a pak bych se chtěla zase začít aktivně hýbat, fakt mi pohyb chybí :,( Ale asi na tom budu jako Ty, kondička v tahu. Ale neboj, všechno zpátky doženem :)
Klipy na kole jsou pěkně záludná věc a teda moc se Tvému manželovi nedivím, že se Ti smál… :mrgreen: :mrgreen: Můj Míla když takhle dojel na křižovatku, zastavil, nevycvakl a už pak neudělal nic, jen se plavně i s kolem skácel na bok, tak jsem se málem počůrala smíchy a ani jsem nedala takovou tu slušnou otázku před výbuchem smíchu „jsi v pořádku?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.4.13 07:43

Hm tak já si teda si nějakou tu podprdu objednám. Ať mám. Díky za rady a tipy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.4.13 10:19

Tak ženy dneska konečně přišloto naše vládni vozidlo. a musím říct že mě i překvapil. Korba je obrovská takže tam malou nacpu i v zimě což je vynikajici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudie 3838
30.4.13 11:26

Ahoj holly chtĕla jsem se zeptat nedostala jsem MS 5 dni a už je konec mĕsice boli me pod břichu jako když to mam dostat picha me i levy a pravy vaječnik myslite že bych mohla bít v tĕhu?

• Citovat
  • Upravit
12691
30.4.13 11:35

Ahoj holky. Tak bolesti neustaly. Naopak. Jen co jsme vypli televizi a zhasli, jakože se jde spát, tak malý sebou strašně házet, mrnil se jak blázen. Do toho bolesti sílily. Ale nebyly pravidelné. Vždycky jsem se to snažila zaspat, ale nešlo to. Pak už to bylo jednu dobu tak silné, že jsem opravdu myslela, že budu budit toma a radši pojedeme. Nakonec ani nevím jak, jsem usnula. Ale dneska to pokračuje. Sice jsem vstávala teprve před čtvrt hoďkou, protože jsem opravdu zabrala až k ránu, ale cítím, jak mě bříško pořád bolí jako na ms a do toho mi pak tvrdne a bolesti sílí. Ale nic hrozného. Je to jen nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudie 3838
30.4.13 11:47

Tůmička: Ahoj tak jak jsi to napsala tak to mam docela stejny jak ty jen ty bolesti nemam dlouho ale zqto my je spatne už 3den ranoo ale nevim co too je jestly mužu bí tĕhotna nedostala jsem to uz 5 dni mam spoždĕni

• Citovat
  • Upravit
12691
30.4.13 11:56
@Klaudie 3838 píše:
Tůmička: Ahoj tak jak jsi to napsala tak to mam docela stejny jak ty jen ty bolesti nemam dlouho ale zqto my je spatne už 3den ranoo ale nevim co too je jestly mužu bí tĕhotna nedostala jsem to uz 5 dni mam spoždĕni

Ale já jsem ve 33.týdnu a hrozí mi předčasný porod. To jestli jsi těhotná zjistíš za pár dní, až ne/dostaneš MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.4.13 12:26
@Klaudie 3838 píše:

udělej si test a budeš mít jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.4.13 12:27

@Tůmička Tyjo hele nechceš jet do nemocnice? Pro jistotu…pokud to jsou kontrakce, tak to je ještě můžou zastavit…drž se… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.4.13 12:33

@Tůmička Nebo si do nemocnice alespon zavolat? at máš jistotu, že se nic moc neděje? přece jen čím dýl miminko donosíš tím líp pro vás oba no ne? i když dnes se nic moc neděje u předčasných porodů…ale lepší být u maminky než v inkubátoru hm? snad ti bude brzo líp… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.4.13 12:35

@Berousik Hele teď už jsem zase bez kontrakcí. Já si myslím, že to asi budou poslíčci, ale oškliví. A upřímně já prostě už nechci být zase v nemocnici. Deptá mě to tam. Minule jsem tam odsud šla úplně psychicky v háji. Vynervovaná, plačtivá. To radši budu doma a v pohodě. Já vím, že je to hnusný, že bych si měla říct, že to dělám pro malýho, ale já už fakt nemůžu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.4.13 12:36

@Nadyen Už jsem tam volala. Prý mi po telefonu nic takhle neřeknou. Že vždycky je lepší jet. Tak jsem si dala termín, že pokud se mi do večera neudělá líp (do pěti), tak pojedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí