Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
29.4.13 09:52

@Mimise jé, že Tě to ba mít blbou náladu jenom kvůli počásku :-) Kazíš si zbytečně den, tak si najdi něco veselýho, už jenom to, že čekáš zdravý miminko je důvod k dobrý náladě ne, kor spíš že Tvou naštvanost malá vnímá :) Dej si kafčo, nohy na stůl, dobrou knížku a ádijé :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 10:13

@katehon co vlastně ty oblečky z e-shopu jak jsem Ti doporučovala? spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.4.13 11:29

@Berousik :lol: :lol: no malá se zase snaži mi vysvětlit že se ji nelibi moje žebra.
Tak jsem se do toho natiráni tak zažrala že jsem přetřela i dveře :lol: Až přijde Luboš domu tak bude čumět co jsem zase udělala :lol:
Ono to hnízdění má asi něco do sebe :lol: Nikdy s emi do toho nechtělo tak jsem to pořád nechávala být a teď pořád něco vymýšlím. Ale musím říct, že jsem šikovná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.4.13 11:45

@Berousik já mám ty gaťky za 170 kč, vzala jsem hned dva balíky, taky jich tam je 5 kousků, jsou fakt bytelný, kvalitní, bude mi líto je v porodnici vyhazovat, ty co mi zbydou na doma, ty si budu přepírat :)
heh, já si jednou spletla brzdu s plynem, přijížděla jsem zrovna ke křižovatce, namísto abych brzdila jsme na to pěkně dupla a taky jsem se luxusně lekla, ale dopadlo to dobře, do křižovatek přijíždím pomalu, ale stejně, už se těším na automat, pro mě je manuál moc věcí najednou, díky tomu se mi s ním nechce moc jezdit, hlavně po městech, kde se furt brzdí, řadí, rozjíždí, občas mi to chcípne :mrgreen: a to s tím pupečníkem, to je opravdu někde prokázaný? já minulý týden vesele věšela záclony a otírala garnyže :)

můj víkend byl faajn, v pátek sjem teda prostála asi půl dne v kuchyni, dělala jsem ty dobroty na sobotu, v sobotu oslava s grilovačkou a včera se na nás přijeli mrknout švára se švagřicí, tak to bylo hezký odpoledne :)

taky máte ženy občas pocit jak kdyby vás někdo nakopal do rozkroku? asi se mi pomalinku rozjíždí stydká spona, občas to i luxusně píchne, holt příprava na porod :mrgreen:

@Mimise já si taky nemůžu pomoct a pořád doma něco dělám, mám z toho radost a halvně to chci mít hotové než se nám malej narodí, protože pak už se nedonutím k ničemu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.4.13 12:13

@Šalvějka No já pořád něco vymejšlím Lubošovi už stojí vlasy na hlavě když mu vždycky řeknu že jsem zase něco vymyslela :lol: ženy zítra nám konečně přijde kočárek…tak už se těším až pro něho pojedu na poštu. Jen doufám, že tu obrovskou krabici narvu do auta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 13:23

@Mimise :lol: :lol: jojo hnízdění je neúprosný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 13:34

@Šalvějka no, já nevím, jestli prokázaný. Slyšela jsem to od víc lidí a zrovna od takových, kteří se kvůli všemu neděsí…třeba můj kadeřník, je to můj dobrý dlouholetý kamarád, má dvě malé děti a je to totální pohodář, ale tohle mi při každé příležitosti připomíná…já fakt nevím, třeba je to kec jako spousta mýtů ohledně těhotenství…ale radši se tomu prostě vyhýbám. Jako prádlo pověsím, nemám na zahrádce tak vysoko šňůry abych se moc šponovala, ale jinak si buď přistavím židli, nebo počkám na Mílu.
Můj rozkrok není teď zrovna můj kamarád :mrgreen: když se přetáhnu, tak všechno ok, ale hrozně mě bolí pipinková kost (interní název) :mrgreen: Ale jako sviňa bolí. Četla jsem, že to tak někdo má, že to je jak píšeš - příprava na porod, všechno se tam dole rozjíždí…doufám, že se to po porodu zase pěkně sjede zpátky na svý místo :mrgreen:
Ty gaťky nejsou jenom do porodnice? Já myslela, že pak na doma už ne…že sice špiníš pomalu celý šestinedělí, ale slabounce a že by stačila slipovka do normálních kalhotek… :?: :?:…jsem v určitých věcech dost naivní :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 13:37

Ženy ještě dotaz ohledně podprsenky. Myslím kojící. Už máte? Jak jste odhadly velikost? Prsa ještě teprve pořádně porostou ne?
Asi to vyřeším sportovní podprdou - bodýčkem a bude. Stejně je nosím celé těhotenství, kosticovou jsem na sobě už půl roku neměla a je mi fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.4.13 18:52

@Berousik podprdu jsem koupila jednu kojici a musím říct, že si asi koupim ještě jednu po porodu.ja ji zkoušela mit celej den a asi to bude k nezaplacení. Tak pohodlná a prostě fajn. A i na kojení to bude dobrý žadny těžkopadny vyslikani podprdy. Prostě jen odepneš a je to.

Tak ženy ja měla dneska uspěšný den. přijde zitra kočarek plus další věci co jsem objednavala pro mě do porodky abych nemusela litat po lekarnách tak jsem to objednala. Natřela jsem zbytek futer plus dveře. A zitra mě čeká pečení dortu pro Luboše a uklizení protože přijede jeho babička a ta u nas ještě nebyla od te doby co to mame nově udělany takže vleze všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.4.13 18:56

Ahojky, ty podprdy. Já mám tři, dostala jsem je. Pokud kupuješ před porodem, tak prý máš koupit větší - košíčky. Prsa prý nabydou až o dvě čísla. Takže mi jsou všechny tři větší, al ne o moc. Jinak holky já mám celkem bolesti průběžně celý den, tak uvidíme, co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.4.13 19:31

@Tůmička ajeeee další co nám porodí dřiv..hlavně ať jste v pořádku a raději zavčas jeďte do porodky i kdyby tě měli poslat domů.

ženy tak teď mi narostl hřebínek přišel chlap a pochválil mě ty dveře a futra tak jsem na sebe pyšná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.4.13 19:48

@Mimise Dala jsem si teplou sprchu a trochu se mi ulevilo, tak si myslím, že jen poslíčci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.4.13 20:17

@Tůmička No i tak pořád máš ještě měsíc do porodu tak hlavně lež. Mě hodně pomaha když mi Lubča namaže záda nějakym kremem a pak si na ně dam teplej ručník tak všechny bolesti zmizej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.4.13 06:15

@Berousik joo, ty gaťky jsou primárně do porodnice, ale vím, že někdo je pak používal i doma, třeba když ještě bylo víc krvácení, právě kvůlu té jejich dobré přepíratelnosti :)
taky mám asi tři kojící podprdy, jsou mi o trochu větší, ale né o moc, ale jsou dost přizpůsobivé tak si myslím, že to nebude problém. já teda doufám, že už se mi prsa moc nezvětší, už tak je mám docela velké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.4.13 07:05

@Berousik @Šalvějka
Holky ty podprdy…Já si koupila velikost, co jsem nosila normálně. Ony ty podprdy jsou totiž jaksik tak nějak šité. Já mám normal 75B a kojící podprdu jsem měla vel. 38. A už jsem je nosila v porodnici. Bradavky tak nebolely a prsa byla v teple. A ty sporotvní taky nejsou špatné, jen to je jen hadry a než se ty bradavky ochodí, tak si do nic strkejte vložky do podprdy-má rada a zkušenost :)JInak je to teda hnus, když si chcete oblíct něco pěkného. Ta podprda je totiž šíleně asexuální. A teďka v teple-no, nezávidím :| Tričenka za krk a nátělníčky v tomto případě nehrozí. Ale viděla jsem i krásné řady kojících podrpd(i s průhlednýma ramínkama),ale ty ceny byly jak za Wondebru :lol: A při představě, že jsem to každý 3tí den prala, protože buď jsem ji měla fialovou od fialky, zamaštěnou od Bepantenu nebo prostě vyteklo mlíko, tak bych si určitě nějakou drahou nekupovala-snad jen kdybych fakt plně kojila a mezi lidma chtěla být sexica v pěkném topíku, tak nad tou jednou bych popřemýšlela :think: ;)

@Tůmička Mě se zvětšily jen tak o půl čísla, když jsem kojila. Takže ani jako kojná jsem nebyla žádná kozatice :lol:

Jo a je to sice individuální, ale moje známé většinou díky kojení zhubly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí