Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
25.4.13 22:07

@Tůmička děkuju :mrgreen: to mi povídej, to byl dobrej šok, no ale nenaděláš nic 8) Bylo to přesně o šest týdnů dřív- proto jsem s nim musela bejt tak dlouho v nemocnici, malej měl 2060g a 42cm, ale je to bojovník a miláček :andel: zítra sem dám nějakou fotku a taky koukám si musim předělat metřík… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.4.13 22:28

@LadyAndy A takhle z ničeho nic ti prdla voda jo? To je docela síla. Ale důležité je, že jste oba v pořádku. Až trošku vydechneš a budeš mít trošku času, tak všechno napiš. Sepiš nějaký román jako holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.4.13 07:53

@LadyAndy jeeeee gratuluju k malymu :hug: No asi semu chtělo za vama dřív tak si řekl proč ne hned :lol: A jakej byl porod atd? Rodila si normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 08:14

@Talunka Táni malá je fakt krásná :-) nádherná :-) a jak mi normálně přijdou všechna mimina pomalu stejná a ty podoby tam nevidím, tak mi přijde, že je úplněj manžel. Mají hodně podobného :kytka: Je to brouček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 08:15

@LadyAndy No týjo uf, hlavně, že jste v pořádku a doma :hug: Jsem moc ráda, že to dobře dopadlo! Gratuluju k malýmu a užívej a vzpamatovávej a táák a napiš ten román ju, ani nevím, jak se jmenuje! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 08:17

@katehon No to jasná páka, odměňovat se musí :lol: Je super, že je všechno v pořádku. To se hned líp dejchá že :hug: Paráda fakt :-) Takže teď už si Tě vezme do pácu porodnice :) Tyjo letí to jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.4.13 08:34

Co máte dneska v plánu ženy? Já teď zazimovala krbovky špinava jako prase :lol: Ale doufám, že už bude teplo a nebudeme topit. Musím poklidit aby zase ten můj nemohl říct, že je tady binec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 08:41

@Mimise No já dopoledne budu pracovat do práce, pak si něco uklohním k obědu, pak bych si asi odpočinu nebo nevím a pofrčím do města, večer máme ten benefiční koncert, tak tam potřebuju být dřív ať stihneme všechno nachystat, je to v parku, tak hlavně stání pro koně aby nebyl průser jako loni o lampioňáku, kdy nám jaksi šli do davu :oops: :oops: :think: jsou to policejní koně (vysloužilí) a maj to prostě v sobě no. Hele to bylo hustý, teď se tomu směju, ale tenkrát moc ne-e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 08:53

Bylo to hustý. Byl lampioňák, čili tma. Byli jsme domluvení s policií, že nám uzavřou celou ulici u parku, aby tam mohli koně v klidu projít. Dělali jsme na koních světlonoše, vypadalo to hrozně krásně, všude svíčky v pětilitrových, koně s pochodněma a za náma lidi s lampionama. Já měla Bianku, kobylu na které se dá dříví štípat, je na děti úplně skvělá, na terapie jako dělaná. Je vysloužilá policejní. Ale ten večer tam bylo hrozně moc lidí a ona byla krapet neklidná, ale v pohodě jsem ji zvládala. Jenže pak to policajti nějak neuhlídali a proti nám najednou vyjelo auto. No a prostě reflektory, dav lidí za náma….prostě jí to seplo a bylo. Úplně jsem cítila, jak pode mnou celá ztuhla, uši dozadu, nabrala směr na lidi a šla jak mula, šla je rozehnat. No nešlo nic dělat, taková kobyla důchodkyně když se rozhodně, tak jde  Lidi blbí chvíli koukali a jé koníček jde k nám, pak pochopili a udělali cestu, mezitím se nám je podařilo zklidnit a dopadlo to dobře. Tři se nám takhle vzprčili. Tři ze čtyřech. Koňská davová hysterie dá se říct  dneska se jezdit nebude, budou vzádu v parku na stájení pro zájemce o terapie, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.4.13 10:32

@LadyAndy Ahojky, no teda, to jste to vzali hopem, ale hlavní, že jste oba v pohodě :) a tak voda rupla prostě jako že už si tělo řeklo, že chce porodit? nebo třeba z důvodů infekce?
jo holky, mě dneska chytlo tak břicho, tak jako že docela hodně au au, jsem se vylekala, a nakonec to byl jen někde zaraženej prd :mrgreen:, ale do smíchu mi teda vůbec nebylo v tu chvíli.
@Berousik frajtr je dobrej no :lol: co někteří lidi neřeší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.4.13 10:38

@Mimise jéééžiš, krbovky, já na ně úplně zapomněla :mrgreen: furt tam máme popel od posledního topení, musím je taky už vyčistit :) no já dneska peru povlečení, tak za hodinku nám přivezou ty matrace, takže ode dneška už budeme spát normálně :D
a pak musím udělat dort na zítra a taky šneky z listového těsta, máme zítra grilovačku, slavíme troje svátky a dvoje narozeniny, tak se těším, že zas uvidím celou famílii pohromadě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.4.13 10:39

@Berousik chudák kobylka, se jí nedivím, to je dobře že to takhle ustále, taky se mohla totál splašit a to bych potom na ní sedět nechtěla, ale jako policejní asi něco zažila a vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.4.13 11:11

@LadyAndy no nekeee!!!Jdu nahodou kolem a ctu takovou novinu! No tak veeeliikaanska gratulace a sem rada, ze jste oba v poradku :kytka: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.4.13 11:12

Ahoj holky :) my jdem dneska na zahrádku, koupili jsme zahradní houpačku, tak ji sestavíme a uděláme si buřtíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.4.13 11:13

Ahoj kocky moje, jakpak se vam vsem dari??Sem na skok, mala ma porad rymu, tak ze vse pri starem, ted spinka, tak mam chvilku, pak jdu prat a pujdeme ven, je tam nadherne! Nase mala je taky po tatkovi, ony holky spis byvaj..tady nesu dukaz :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí