Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička děkuju
to mi povídej, to byl dobrej šok, no ale nenaděláš nic
Bylo to přesně o šest týdnů dřív- proto jsem s nim musela bejt tak dlouho v nemocnici, malej měl 2060g a 42cm, ale je to bojovník a miláček
zítra sem dám nějakou fotku a taky koukám si musim předělat metřík… ![]()
@LadyAndy A takhle z ničeho nic ti prdla voda jo? To je docela síla. Ale důležité je, že jste oba v pořádku. Až trošku vydechneš a budeš mít trošku času, tak všechno napiš. Sepiš nějaký román jako holky ![]()
@LadyAndy jeeeee gratuluju k malymu
No asi semu chtělo za vama dřív tak si řekl proč ne hned
A jakej byl porod atd? Rodila si normálně?
@Talunka Táni malá je fakt krásná
nádherná
a jak mi normálně přijdou všechna mimina pomalu stejná a ty podoby tam nevidím, tak mi přijde, že je úplněj manžel. Mají hodně podobného
Je to brouček ![]()
@LadyAndy No týjo uf, hlavně, že jste v pořádku a doma
Jsem moc ráda, že to dobře dopadlo! Gratuluju k malýmu a užívej a vzpamatovávej a táák a napiš ten román ju, ani nevím, jak se jmenuje! ![]()
@katehon No to jasná páka, odměňovat se musí
Je super, že je všechno v pořádku. To se hned líp dejchá že
Paráda fakt
Takže teď už si Tě vezme do pácu porodnice
Tyjo letí to jako prase.
Co máte dneska v plánu ženy? Já teď zazimovala krbovky špinava jako prase
Ale doufám, že už bude teplo a nebudeme topit. Musím poklidit aby zase ten můj nemohl říct, že je tady binec ![]()
@Mimise No já dopoledne budu pracovat do práce, pak si něco uklohním k obědu, pak bych si asi odpočinu nebo nevím a pofrčím do města, večer máme ten benefiční koncert, tak tam potřebuju být dřív ať stihneme všechno nachystat, je to v parku, tak hlavně stání pro koně aby nebyl průser jako loni o lampioňáku, kdy nám jaksi šli do davu
jsou to policejní koně (vysloužilí) a maj to prostě v sobě no. Hele to bylo hustý, teď se tomu směju, ale tenkrát moc ne-e ![]()
Bylo to hustý. Byl lampioňák, čili tma. Byli jsme domluvení s policií, že nám uzavřou celou ulici u parku, aby tam mohli koně v klidu projít. Dělali jsme na koních světlonoše, vypadalo to hrozně krásně, všude svíčky v pětilitrových, koně s pochodněma a za náma lidi s lampionama. Já měla Bianku, kobylu na které se dá dříví štípat, je na děti úplně skvělá, na terapie jako dělaná. Je vysloužilá policejní. Ale ten večer tam bylo hrozně moc lidí a ona byla krapet neklidná, ale v pohodě jsem ji zvládala. Jenže pak to policajti nějak neuhlídali a proti nám najednou vyjelo auto. No a prostě reflektory, dav lidí za náma….prostě jí to seplo a bylo. Úplně jsem cítila, jak pode mnou celá ztuhla, uši dozadu, nabrala směr na lidi a šla jak mula, šla je rozehnat. No nešlo nic dělat, taková kobyla důchodkyně když se rozhodně, tak jde Lidi blbí chvíli koukali a jé koníček jde k nám, pak pochopili a udělali cestu, mezitím se nám je podařilo zklidnit a dopadlo to dobře. Tři se nám takhle vzprčili. Tři ze čtyřech. Koňská davová hysterie dá se říct dneska se jezdit nebude, budou vzádu v parku na stájení pro zájemce o terapie, ale stejně…
@LadyAndy Ahojky, no teda, to jste to vzali hopem, ale hlavní, že jste oba v pohodě
a tak voda rupla prostě jako že už si tělo řeklo, že chce porodit? nebo třeba z důvodů infekce?
jo holky, mě dneska chytlo tak břicho, tak jako že docela hodně au au, jsem se vylekala, a nakonec to byl jen někde zaraženej prd
, ale do smíchu mi teda vůbec nebylo v tu chvíli.
@Berousik frajtr je dobrej no
co někteří lidi neřeší ![]()
@Mimise jéééžiš, krbovky, já na ně úplně zapomněla
furt tam máme popel od posledního topení, musím je taky už vyčistit
no já dneska peru povlečení, tak za hodinku nám přivezou ty matrace, takže ode dneška už budeme spát normálně ![]()
a pak musím udělat dort na zítra a taky šneky z listového těsta, máme zítra grilovačku, slavíme troje svátky a dvoje narozeniny, tak se těším, že zas uvidím celou famílii pohromadě ![]()
@Berousik chudák kobylka, se jí nedivím, to je dobře že to takhle ustále, taky se mohla totál splašit a to bych potom na ní sedět nechtěla, ale jako policejní asi něco zažila a vydrží ![]()
@LadyAndy no nekeee!!!Jdu nahodou kolem a ctu takovou novinu! No tak veeeliikaanska gratulace a sem rada, ze jste oba v poradku
![]()
Ahoj holky
my jdem dneska na zahrádku, koupili jsme zahradní houpačku, tak ji sestavíme a uděláme si buřtíky ![]()
Ahoj kocky moje, jakpak se vam vsem dari??Sem na skok, mala ma porad rymu, tak ze vse pri starem, ted spinka, tak mam chvilku, pak jdu prat a pujdeme ven, je tam nadherne! Nase mala je taky po tatkovi, ony holky spis byvaj..tady nesu dukaz ![]()