Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
17.4.13 20:38

Ahoj holky tak jsem se dneska odrovnala uplně :lol: Jela jsme do města, pak k Lubošove babičce. a mam toho plny kecky. A k tomu všemu jak je mala už velka a ja mam pořád pidi břicho tak to fakt bolí když kopne. Navíc jak ma hlavičko pořád nacpanou pod žebrama tak kope dolu a to už opravdu není přijemny. navíc se mi zase rozjely hormony takže bych pořád je bulela.No nádhera prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
17.4.13 22:55

Ahoj holky, takže po genetice vše ok, akorát jak jsme počítali se slečnou tak to vypadá na kluka, ale ještě uvidíme, pač na 3D ultrazvuku jsem pytlík neviděla tak máme ještě šanci na slečnu, ale počítáme s Jakoubkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.4.13 06:15

Ahojky ženy! tak se po dvoudenní odlmce hlásím :) chtěla jsem přijít dřív, ale nějak mi to nevyšlo. V úterý jsem byla v poradně, vše oukej, až na tu polohu příčnou, doktor mi prohmátl břicho a říká že je pořád našikmo, že teda už není vyloženě napříč, ale pořád je to na prd, tak uvidíme jak se to vyvine dál, začínám pomalu počítat s CS, když nebude tak bude o radost víc :) pak tam za mnou přijela kamarádka a dá se říct že celý zbytek dne jsem prolítaly po obchodech, ona ještě neměla vybranej kočárek, a já musela dokoupit kosmetiku pro mimčo a stavit se v lékárně, pro ty fošny do porodnice a jednorázový kalhotky. Vzala jsem si XL, pán v lékárně povídá, že mají obvod pasu do 150 cm, takže pohodička…hih, doma jsem si je chtěla zkusit, jenže ty zatracený otvory na nohy jsou uzoučký, že jsem to prostě oblékla tak napůl a děsně to dřelo a škrtilo :cert: prej XL… :mrgreen: takže sháním jiný, větší, pružnější a vypadá to, že si budu muset připlatit, protože z těch levnějších se prostě sehnat nedá, nepočítaj asi s velkým zadkem :D
no a včera jsem se snažila dohnat to úterý, myslím spánkem, jenže zase nic, spala jsem jen 5 hodin…pak jsem byla kamarádce odvést holku do školy a pak jsem začala pchát pračku těma všema miminovskejma hadříkam a dečkama a povlečením atd…no odpoledne už jsem málem lezla po čtyřech a večer jsem usnula ani nevím jak. Za chvilinku jdu zase zalézt do postýlky a spát tak do 9-10 hodin :mrgreen:

jinak já kočárek budu nechávat u nás v baráku dole na chodbě, soused byl tak šikovnej, že když tam měli oni kočár, tak tam do zdi namontoval očko na zámek, takže si pořídím nějakej kratší zámek na kolo a kočár budu zamykat :) u nás dole je sice pořád zavřeno a kdo nemá klíč, tak se sem nedostane, jenže v létě jsou často ty dveře otevřený aby barák trochu luftoval, tak nebudu riskovat, že mi ho tam někdo loupne :)
tak zatím ahoj a dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.4.13 07:46

Ahoj vespolek ženy :-) Dnes je teda nádherně :kytka: Míla mi říkal, že se bude snažit přijet dřív a někam vyrazíme se psem, se těším. Třeba do lesa… :pankac: :pankac: Jsem dnes víc jak jindy akční, už jsem poklidila, obstarala kočky, ryby a manžela, vypravila ho do práce a už sedím u PC a pracuju, i nápady dneska mám, dobrý je to :potlesk: V poledne frčím do města na masáž a na chvíli do práce pro klíče od pražskýho bytu a pak si asi koupím botky tenisky abych mohla o víkendu brázdit Prahu v pohodlí, už se hrozně těším :) Dneska se mi zdálo, že jsem pracovala na vrtný plošině, ale místo obvyklé ropy se tam těžilo víno. Dobrej sen, ráno mě trochu mrzelo, že to byl jen sen :mrgreen: :mrgreen: Krásný den všem, zahoďme chmury a s úsměvem do dalšího bříškového dne :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.4.13 07:48

@Tůmička Tak to je super, že jsi spokojená s kočárkem :palec: :palec: Ten komplet pro mimčo já mám právě mrňavej porodnicovej. Vím přesně jaký máš Ty, taky jsem na něj koukala. H&M že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.4.13 07:49

@Zezulína Hlavně, že je vše ok, to je moc dobře :hug:. Byla jsi na NT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.4.13 07:52

@Šalvějka Taky dobře akční den :-) Tak to má bejt, aspoň pak jde tělo do pelechu správně utahaný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.4.13 09:13
Já se poser… :lol: To je krásné!
@Berousik píše:
@katehon To oblečení jak píšeš, já jsem hodně nakupovala na tomhle webu. I oblečení pro sebe. Nakoupila jsem si tu tepláky a pyžamo a kalhoty a dokonce i podprsenky a fakt super, všechno sedí. Mají tam přesné tabulky a mají to fakt dobře udělaný. A kvalitní materiály. Tak třeba něco na malou i tady. Naše hvězda pojede v porodnice v žabím kompletu :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.4.13 09:23

@Talunka :lol: jo je to boží, malá žabička :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.4.13 10:26

@Berousik co je NT? nejsem moc sběhlá v těch zkratkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.4.13 10:34

@Zezulína ten placenej velkej genetickej ultrazvuk a vyšetření krve ve 12 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.4.13 11:06

@Berousik jo tak jj byla jsem u nás v olmiku ty co chodí do špitálu to mají zadarmo, já jsem byla u soukromníka tak jsem si zaplatila 1500.-, však tomu se říká genetika ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.4.13 11:10

@Zezulína Jo to je to co jsem si asi myslela :-) Taky se tomu říká prvotrimestriální screening myslím. No genetika je spíš genetika jako taková. Tam jdeš když není něco v pořádku, to je konzultace a pak Tě pošlou na plodovku. Nebo aspoň já to tak měla. NT v pohodě, tripply vyšly hraničně, tak šup na genetiku do fakultky a pak na plodovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.4.13 16:54

@Berousik Dneska je fakt boží den, taky mi jde práce od ruky, ráno jednání taky dopadlo super, tak teď baštím za odměnu jogurt s višněma z trhu a asi ho snim celej (365 ml) :P
Boty si koukej koupit, to je základ. Nevím, jak máš malou/velkou nohu, ale já mám 42, a kupuju boty od Josefa Seibla, přes eshop Boty plus a ty služby, to je komfort - doprava zadara, boty odešlou do druhýho dne, zkrátka to, co všechno považuji za samozřejmost. A právě odsud mám kožený tenisky, už druhej rok je tahám a nic jim neni a stály asi jen 1500 Kč!
Z porodu si nic nedělej, dítě prostě ven musí a nazdar a víc na to nemysli. Já jdu do Zoo zítra, sponzorujeme tam zvíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.4.13 09:11

@katehon parádní stránky, díky! Mám nohu 41, někdy taky 42, takže se to fakt hodí a boty tam jsou moc pěkný. Asi to vyhrajou nějaký sandálky :)
Včera jsem si koupila dvoje, ale vyloženě sportovní botky, takže něco elegantnějšího by taky neškodilo :-)
Sponzorujete zvíře? To je ale hezký :lol: A jaký? Tygra aspoň? :mrgreen: Se hrozně těším. Pražskou ZOO mám děsně ráda a jsem zvědavá na nový sloninec :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí