Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
12.4.13 16:03

Ahojky holky, tak se zas konečně hlásím :D dnes byl u nás zas den otevřených dveří, kámošky se mi tu vystřídaly a teď už mám klídek a dávám si luxusní čínskou polívku :mrgreen: u nás taky leje, je tak krásně zataženo a šero, já to miluju tohle počasí, zapálit svíčku a rozjímat :srdce: ženy, vy jste někdo byl v rámci těhotenských vyšetřeních na EKG? já o tom teda slyším prvně a nikde jsem nebyla.
dneska mám krásnej den, přišly mi daně za loňský rok, krásných 5000 kč :dance: hned jsem si koupila lustr do pokojíčku :D
jo tady je moje pupendo jedno popraskaný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 16:13

@Šalvějka jůůů Ty máš krásnýho pupíka :-))
No mě to taky překvapilo. Všechno mám v pořádku, nikdy jsem žádný problémy se srdíčkem neměla…v úterý jsem byla v poradně, doktor spokojenej…a poslal mě na cukrovku, ekg a urologii. Když jsem se ho ptala proč, jestli má pocit, že mám málo pohybu, tak říkal, že to jsou běžné nutné kontroly. Moje kolegyně byla taky na všem, myslím, že to je navíc když je víc jak 30 let a mě je 32 tak asi proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 16:19

@Šalvějka To je pěkný překvápko pak ty daně co? :) já dostala 1700,– tak jsem si koupila ty hodinky. Jinak bříško taky pěkný. Taky se ti už musí pěkně blbě pohybovat co? Hele, kdy si budeš podávat žádost o mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.4.13 16:38

@Tůmička jooo ty daně byly vyloženě milý :D půjdou na kočárek :) no já jdu teď příští týden v úterý do poradny a jsem domluvená s doktorem, že mi to napíše 8 týdnů před porodem, takže už teď v úterý dostanu papíry a šup s tím do práce na personální :) a ty? no pohyb už je trochu horší, hlavně se mi něco dějě v místech kde je kostrč, kolikrát to hodně bolí, třeba i při procházkách. a když se otáčím v posteli, jak velryba na souši si připadám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.4.13 16:40

@Berousik ta jo tak to koukám, já si spíš myslím, že to bude různý doktor od doktora, mám kolem sebe pár lidiček nad 30 a na tyhle testy nemuseli…asi opravdu jak kterej doktor, je pravda, že v průkazce ty kolonky jsou na tyhle testy, al etak nejspíš to asi nebude nějak povinný pro ty doktory.

jinak holky děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 16:44

@Šalvějka S tím přetáčením mi povídej :D já když se chci otočit, tak se nadechnu a při otáčení funím a vydechuju jak parní lokomotiva :D a Tomáš se mi směje a strká do mě. Jinak já jdu 6 týdnů před porodem, takže od 9.5. budu ji pak brát dýl :) cože se mi hodí víc. A stejně teď nikam nemůžu, takže vycházky mi jsou ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.4.13 16:53

@Tůmička no jo to je fakt, u tebe je to vyřešený tím ležením. já už se těším na čaroďky tady u nás na hřišti, nebudu muset v 6 domů :mrgreen:
jojo funím stejně, a ještě když jsem třeba po večeři a jdu se natáhnout na gauč, tak to pak tuplem, volám zavolejte greenpeace, ať mě hoděj zpět do moře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 16:53

@Šalvějka to jsou esíčka. Mě to bolí taky. Chodím na masáže krční páteře ke kamarádce fyzioterapeutce a říkala jsem jí to, a ona, že to jsou esíčka a že se prostě roztahuje pánev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.4.13 10:00
Ten košík pod je takový menší „baťůžek“.Ale středně velký nákup jsem do toho narvala :)
Tak přeji šťastnou ruku ve výběru :kytka:
@Nadyen píše:
@Talunka Tak to je skvělé, taky jsem koukala na solaris B vypadají dobře…určitě jsi mi odpověděla na vše a jsem ti moc vděčná, protože sedím u netu a hledám snad od samého začátku těhu a nemůžu si vybrat..sestra má firkon, je hooodně super, ale nelíbí se mi barevná provedení…sestra má červený s květy a je moc hezký, ale ostatní barvy nic moc…a pak jsem objevila bebetto fabio a byla zamilovaná, jenomže nemá otočná kola a ty jsou určo lepší do terénu…
Mám ještě dotaz, ten zapínací koš pod kočárkem, je velký? Takže s touto značkou není žádný potíž a nemusím se bát..jde mi jen o to, abych se neukvapila a pak nemusela kupovat časem jiný…Jsem vlastně ráda, že jsem tě našla, abys mi poradila jsem zmatená z celé té změti kočárků, chtěla jsem ještě novou kolekci dorjan ale ten stojí 11 000 a to nedám za kočárek, je to moc…ach jo…ale pomohla jsi mi…budu koukat po bebetto a rozhodovat se u něj.. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.4.13 10:22

@Talunka Dobře mockrát ti děkuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
13.4.13 18:47

Ty jo holky, já teď napsala seznam, co je potřeba ještě dokoupit (hlavně z lékárničky pro mimi) a mám tu seznam asi za 600,– :zed:

Jinak jsme tu dneska měli blázinec. Moje a Tomova mamka, ségra a děda a babi. Všichni přinesli asi tunu jídla a já nevím, co s tím budeme dělat. To nikdy nesníme. Babička pekla kremrole a rakvičky a roládu, mamka dělala nějaké roládky ze šunky a sýra a ještě slané šneky, pak tom dělal pomazánku na jednohubky.. fuj. Je mi blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
13.4.13 20:45

@Šalvějka jeeee ty mas krasny brisko, hele z tech trhancu si nic nedelej, ja u druhyho mela bricho, jak v plamenech, rudy a potrhany az nahoru pod prsa, no chtela jsem ti napsat, jestli cekas chlapecka a pak jsem zapla podpisy u vidim ze cekate oliverka :srdce: tak gratulace, proste brisko do spicky nezradi, ja mam dva kluky a bricho do spicky, ze zadu neslo ani poznas, ze jsem byla tehotna, no mozna taky proto, ze jsem byla vzdycky kus velky baby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.4.13 08:49

Dobré ránko ženy, jaký byl víkend? Náš moc pěkný, pohodový. Včera jsme vymalovali jídelnu, docela jsme se u toho pobavili :D V pátek jsme nakoupili v Brně vše potřebné, budeme mít fakt krásnou podlahu :palec: :palec: taky lampičky a garnyže a závěsy a prostě hnízdím jako blázen no, skoro jsme to do auta nemohli nacpat :D Dnes ráno jsem byla na té urologii, fakt to bylo tak, že jsem přišla v 7 ráno do nemocnice, dostala jsem lahvičku, na záchodě se do ní vyčůrala, odevzdala sestře a zase jsem mohla jet domů…fakt nechápu, proč jsem tam musela jít, proč si tu moč nepředají třeba z poradny nebo tak… :think: hm. Dnes je krásně :) po obědě jedu ke kadeřníkovi, tak asi vytáhnu těhotenské riflové šatky a jarní botičky, už se na to těším pár měsíců :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.4.13 09:07

@Berousik Ahojky, no víkend byl oukej, taky pohodovej, klidnej :) jste toho stihli koukám hodně, to je paráda :)
občas ty praktiky lékařů nebo jejich spolupráci taky nepochopím, asi chtěli echt čerstvej vzorek :D já se zítra chystá do poradny, začínám asi mírně zadržovat vodu, ráno dobrý, ale do večera jsem jak přifouknutá, hlavně na bocích, stehnech a malinko na lýtkách, a vždy přes noc to docela zmizí :)
týý jo, šatičky, to je příjemná změna oproti zímní bundě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.4.13 09:09

@agabuska
však to já taky jsem kus baby :mrgreen: jo já věřím že ty strie časem vyblednou, naštěstí se na to neumírá, takže jde vlastně o houno :mrgreen:
no jo, břicho do špičky mám, a je fakt že zezadu by taky nikdo nepoznal, že jsem těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí