Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
15.4.13 09:55

Zdárec ženy.. tady je přes víkend vždycky tam mrtvo.. jste běhaly po venku co. Se nedivím, bylo tak nádherně. @Berousik jéé, to budete mít krásný. Já jsem zrovna říkala, že nemám žádný balerínky, takže jak budu moct jít ven, tak naběhnu do obchoďáku a něco si koupím. Šatiček mám dost, na ty už se taky těším až vytáhnu.. ale teď je mi to prd platný, když musím ležet :zed: :zed: :zed: :zed:

Včera jsme nic nedělali a jen se váleli. Už toho mám ale dost. A budeme kupovat ještě jeden kočárek :) X lander X run. Za bezvadný peníze. Jen je teda červnený, ale všichni mě ujistili, že to je barva v pohodě. Zítra dopoledne mi ho paní přiveze ukázat, tak se těším. Snad se nám vleze do vejtahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.4.13 10:22

Na českém rozhlasu 2 Praha je zajímavej rozhovor o péči o dítě v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.4.13 10:26

Hm tak už to skončilo. Soráč, bylo to kratší než jsem myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.4.13 10:54

@Berousik my stejně nemáme rádio :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.4.13 11:26

@Tůmička Ani v telce? To byste měli mít :) Nebo na netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.4.13 11:29

@Berousik Jo, v telce máme, ale ta je v ložnici a já v obýváku :D normálně ležím celý dny v ložnici, takže máme telku tam, ale jak je krásně tak jsem v obýváku.. a telku přenášet nebudu, je moc těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.4.13 11:30

@Tůmička jo tak to je jasný :) Kočárek x-lander má brácha a je spokojenej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.4.13 11:34

@Berousik já už jsem na něj zvědavá… Zítra dopoledne uvidím no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.4.13 13:36

Nazdarek ženy. Tak jaky byl vikend? U nás dobrý. Ale za to dneska to stojí za velky…venku je tak krásně a mě je špatně. Je mi pořád na zvracení, jako kdyby mi něco sedělo na plicích, motá s emi hlava.No hrůza a děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.4.13 14:58

@Berousik Díky za tip!

Pro holky, co to taky zjistily ex post přikládám link z archivu na tento rozhovor. Navíc zde naleznate i dotazy, které paní doktorka zodpověděla po vysílání písemně.

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2867486

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.4.13 16:48

@katehon Jo a nebo tak :lol: Když už budete u těch záznamů ženy, pusťte si i rozhovor s Vilmou Cibulkovou co byl taky dopoledne. Moc příjemný poslouchání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.4.13 23:02

Jak jsem se dnes naštvala v mothercaru: Sto let a jednu zimu vybírám o polední pauze komplet pro Terezu do porodnice, abych si jí neodvážela nahatou…Konečně vyberu pěknej a jdu s nim k pokladně a pak si všimnu, že má na zádech patentky! Kdo to do pytle navrhoval, že dá zapínání na patentky na záda? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.4.13 09:12

Nazdarek nějak nám to tu vadne…jak se máte? Jak vám je? na mě vlezl kašel takže kašlu jak urvaná k tomu se při tom pomale pozvracim takže paráda. a to jsem se těšila jak vyrazím na nakupy.Tak teď jen ležim. Dneska jdu k doktorovi tak uvidime co nám řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.4.13 10:16

Ahojky, já jsem včera porušila klidový režim a jeli jsme na zahrádku za babičkou a dědou. Kecli jsme si na zahradu a slunili se. Bylo to úžasný. Pak jsme kecali s babi a dědou, vzali jsme to domů přes Mc drive a doma jsme si dali do nosu :) jinak dnešní noc byla katastrofa. Všechno mě bolelo, nevěděla jsem, jak si mám lehnout, oči jak baterky, pořád mi něco vrtalo hlavou. Šílený sny. Ráno v osm mi přišla kamarádka, protože už jsme se strašně dlouho neviděli. A teď tu ležím jak vyvržený vorvaň a jsem líná cokoli, i pustit telku. Asi to půjdu dospat. @katehon vždyť to to miminko musí tlačit přeci. To je debilní. Pochopím, když je na zádech knoflíček jako u krku, ale vyloženě na zádech to je pakárna teda. @Mimise já jsem včera asi trošku nastydla, takže taky kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.4.13 10:37

Nazdárek ženy :lol: Teda co jsem víc těhotnější, tak víc spím. Dneska zase jako pařez, v 9 večer jsem to zalomila a snad bez otočení, nebo o něm aspoň nevím, jsem spala až do 7 do rána. Zdálo se mi, že jsem byla v Norsku u strašidelnýho vodopádu, kde je pořád bouřka. Prostě nějak ovlivňuje počasí a tak kolem toho vodopádu je pořád tma, blesky a prostě hrozně strašidelno. Stála jsem u něj a hrozně se v tom snu bála…v tom jsem se trhnutím probudila, otevřela oči a nade mnou byl skloněný Míla, zkoumal, jestli žiju. Lekla jsem se, že jsem se málem počurala :mrgreen: :mrgreen: Fakt nevím, proč mám tak debilní sny :-))
Jinak zatím super den, práce mi jde od ruky, kočky nezlobí, leží mi tady u stolu všechny tři :lol: Odpolko se musím dostavit do práce na poradu, tak se stavím asi něco nakoupit a udělám k večeři nějaký dobrý salát, včera Míla říkal, že by si dal, tak nakoupím zeleninu a něco vytvořím. Tůmičko dala jsem do galerky ten odkaz na svatební fotky, tak mrkni na to naši lesní svatbu :-) Všechny samo, kdo budete mít chuť a čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí