Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdárec ženy.. tady je přes víkend vždycky tam mrtvo.. jste běhaly po venku co. Se nedivím, bylo tak nádherně. @Berousik jéé, to budete mít krásný. Já jsem zrovna říkala, že nemám žádný balerínky, takže jak budu moct jít ven, tak naběhnu do obchoďáku a něco si koupím. Šatiček mám dost, na ty už se taky těším až vytáhnu.. ale teď je mi to prd platný, když musím ležet
![]()
Včera jsme nic nedělali a jen se váleli. Už toho mám ale dost. A budeme kupovat ještě jeden kočárek
X lander X run. Za bezvadný peníze. Jen je teda červnený, ale všichni mě ujistili, že to je barva v pohodě. Zítra dopoledne mi ho paní přiveze ukázat, tak se těším. Snad se nám vleze do vejtahu
Na českém rozhlasu 2 Praha je zajímavej rozhovor o péči o dítě v porodnici
Hm tak už to skončilo. Soráč, bylo to kratší než jsem myslela…
@Berousik Jo, v telce máme, ale ta je v ložnici a já v obýváku
normálně ležím celý dny v ložnici, takže máme telku tam, ale jak je krásně tak jsem v obýváku.. a telku přenášet nebudu, je moc těžká.
@Tůmička jo tak to je jasný
Kočárek x-lander má brácha a je spokojenej ![]()
@Berousik já už jsem na něj zvědavá… Zítra dopoledne uvidím no ![]()
Nazdarek ženy. Tak jaky byl vikend? U nás dobrý. Ale za to dneska to stojí za velky…venku je tak krásně a mě je špatně. Je mi pořád na zvracení, jako kdyby mi něco sedělo na plicích, motá s emi hlava.No hrůza a děs.
@Berousik Díky za tip!
Pro holky, co to taky zjistily ex post přikládám link z archivu na tento rozhovor. Navíc zde naleznate i dotazy, které paní doktorka zodpověděla po vysílání písemně.
@katehon Jo a nebo tak
Když už budete u těch záznamů ženy, pusťte si i rozhovor s Vilmou Cibulkovou co byl taky dopoledne. Moc příjemný poslouchání ![]()
Jak jsem se dnes naštvala v mothercaru: Sto let a jednu zimu vybírám o polední pauze komplet pro Terezu do porodnice, abych si jí neodvážela nahatou…Konečně vyberu pěknej a jdu s nim k pokladně a pak si všimnu, že má na zádech patentky! Kdo to do pytle navrhoval, že dá zapínání na patentky na záda? ![]()
Nazdarek nějak nám to tu vadne…jak se máte? Jak vám je? na mě vlezl kašel takže kašlu jak urvaná k tomu se při tom pomale pozvracim takže paráda. a to jsem se těšila jak vyrazím na nakupy.Tak teď jen ležim. Dneska jdu k doktorovi tak uvidime co nám řekne.
Ahojky, já jsem včera porušila klidový režim a jeli jsme na zahrádku za babičkou a dědou. Kecli jsme si na zahradu a slunili se. Bylo to úžasný. Pak jsme kecali s babi a dědou, vzali jsme to domů přes Mc drive a doma jsme si dali do nosu
jinak dnešní noc byla katastrofa. Všechno mě bolelo, nevěděla jsem, jak si mám lehnout, oči jak baterky, pořád mi něco vrtalo hlavou. Šílený sny. Ráno v osm mi přišla kamarádka, protože už jsme se strašně dlouho neviděli. A teď tu ležím jak vyvržený vorvaň a jsem líná cokoli, i pustit telku. Asi to půjdu dospat. @katehon vždyť to to miminko musí tlačit přeci. To je debilní. Pochopím, když je na zádech knoflíček jako u krku, ale vyloženě na zádech to je pakárna teda. @Mimise já jsem včera asi trošku nastydla, takže taky kašlu.
Nazdárek ženy
Teda co jsem víc těhotnější, tak víc spím. Dneska zase jako pařez, v 9 večer jsem to zalomila a snad bez otočení, nebo o něm aspoň nevím, jsem spala až do 7 do rána. Zdálo se mi, že jsem byla v Norsku u strašidelnýho vodopádu, kde je pořád bouřka. Prostě nějak ovlivňuje počasí a tak kolem toho vodopádu je pořád tma, blesky a prostě hrozně strašidelno. Stála jsem u něj a hrozně se v tom snu bála…v tom jsem se trhnutím probudila, otevřela oči a nade mnou byl skloněný Míla, zkoumal, jestli žiju. Lekla jsem se, že jsem se málem počurala
Fakt nevím, proč mám tak debilní sny ![]()
Jinak zatím super den, práce mi jde od ruky, kočky nezlobí, leží mi tady u stolu všechny tři
Odpolko se musím dostavit do práce na poradu, tak se stavím asi něco nakoupit a udělám k večeři nějaký dobrý salát, včera Míla říkal, že by si dal, tak nakoupím zeleninu a něco vytvořím. Tůmičko dala jsem do galerky ten odkaz na svatební fotky, tak mrkni na to naši lesní svatbu
Všechny samo, kdo budete mít chuť a čas ![]()