Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katehon takže taky pohodová svatba, tak to má být
Je to o těch dvou co se berou a ne pěkná svatba aby se všem líbila a babičky si zatancovaly
moje řeč
Jan bude manžel ještě dlouho na služebce? Po třech dnech už se mi taky vždycky stýská
Ale když byl pryč jednu nebo dvě noci, tak jsem to měla hrozně ráda
Ten svůj naprostý klid najednou…zabarikádovala jsem se doma, otevřela lahev vína a byla jsem spokojená jako želva
Teď to jaksi postrádá smysl, bez tý flašky
![]()
@Tůmička já bych kočárek na společné chodbě klidně nechala. Mám ve městě ještě jeden byl, ten pronajímám a bydleli jsme tam než jsme koupili tenhle dům na vesnici. A tam bylo pár mamin a v pohodě nechávali kočáry dole u vchodových dveří a nikdy se nic neztratilo…tam byli fajn sousedi. Na patře jsem měla sousedy jedny cikány a jedny Ukrajince. Slušnější lidi jsem dlouho neviděla. Ta ukrajinka (byl to starší manž. pár) mi nosila buchty vždycky když pekla a byly moc dobrý ![]()
@Lindii ahoj
právě orávě, posilovna
To jsem ráda, že se máte dobře!!
@Berousik V noci dorazí, ale v neděli zas odjíždim na čtyři dny já a až se ve čtvrtek vrátím…tak nastupuju na mateřskou!!! To je tak zvláštní pocit.
@katehon To jo, je to zvláštní najednou odejít z práce že? Budeš dělat nějakou rozlučkovou pařbu? Já jsem to měla naštěstí postupný. Poté, co jsem měla na konci ledna schůzku s majitelem, kdy on mi chtěl říct, že by byl rád abych si vzala ještě jednu zemi a já mu zase chtěla říct, že to balím bo jsem těhotná
jsme se dohodli na jakémsi kompromisu, kdy můžu dělat z domu a kdy a jak si určím sama. Naopak někdy ještě musím zajet na pobočky, příští týden se otočím do Maďarska, ale tak to se těším, jsou tam super lidi a občas musím být na poradě, to jsou takový nutný věci ale vyšel mi teda vstříc parádně
. Jinak fakt dobrý a mám to právě takový postupný, žádnej šok ze dne na den. Nemůžeš mít taky něco na doma, aby Ti z toho moře času najednou nehráblo? ![]()
@Berousik Jo, odchod byl postupný, teď už jsem více méně doma. Ale ten cejch „v současné době na mateřské dovolené“ je možná na jednu stranu krásný, na druhou stranu dogmatický pohled společnosti mě dohání k jistému odboji. Zajímavé je, že seniorní manažeři mají nejlepší, adekvátní přístup, největší předsudky mají mladý holky. „Doma“ mít co dělat budu, budu pomáhat v rodinné firmě, na což jsem doposud neměla moc čas. Na tom je super, že tempo je skutečně na mě a myslím, že si hodím aspoň pár dní před porodem leháro někde v klidu na dovče jen pro sebe. A to bych mohla nakoupit nějaký to oblečení tý malý prdelce ![]()
Ahojky.. tak noc zase příšerná. Tom mi koupil meduňkový čaj, tak jsem zvědavá, jestli zabere. Už nevím, jak mám spát. Ale ne že bych neměla pohodlí, ale prostě nejde mi usnout. @Berousik já bych nemohla na chodbě nechat ani odpadky pomalu
ale budeme ho dávat do toho sklepa. Nakonec je to opravdu jen asi 6 schodů ![]()
@katehon však ony ty mladý holky do toho „v současné době na mateřské dovolené“ tady jednou dorostou
Tak to je fajn, že máš co dělat až do porodu. To je moc dobře. já bych se zbláznila, nemít co dělat. Celý dny…
Nejsem na to zvyklá. Jsem zvědavá, jestli budu takhle moct fungovat i po porodu…jako do práce určitě nechci, to ne. Chci být s malou doma 3 roky a pak hned druhý. Chci si je pořádně užít a aby měly mámu fakt co to jde nejvíc u sebe. Ale dělat něco z domu by mi asi nevadilo. To se uvidí
Jestli bude po manželovi, tak v naprostým klidu, jestli bude po mě, tak neudělám nic a asi ji brzy prodám na černým trhu
![]()
@katehon To oblečení jak píšeš, já jsem hodně nakupovala na tomhle webu. I oblečení pro sebe. Nakoupila jsem si tu tepláky a pyžamo a kalhoty a dokonce i podprsenky a fakt super, všechno sedí. Mají tam přesné tabulky a mají to fakt dobře udělaný. A kvalitní materiály. Tak třeba něco na malou i tady. Naše hvězda pojede v porodnice v žabím kompletu ![]()
@Tůmička Tak 6 schodů je v pohodě
to bude akorát na posilovnu ![]()
@Berousik Tak teď jsi mi vytrhla trn z paty, s těma stránkama. Jsou boží, objednám to tam. Obzvlášť body se sukní mě zaujaly a pruhovaný overaly. Děkuju ![]()
@katehon jojo a fakt je to zboží kvalitní. Co jsem si objednala mi sedí parádně. U hadrů přes net jsem většinou zklamaná, materiálem, ušitím…tady ne. A jako aby mi seděla i podprsenka… ![]()
Pustila jsem si ty domácí porody jak jsi tady psala a znovu jsem se utvrdila v tom, že nerodím. Ani doma, ani v porodnici. Nikde
![]()
Míla dojel z práce, vypnul mi to a říkal, že jsem trubka co na to koukám
A že mi hrabe a potřebuju vypadnout. Tak si zajedem na víkend do Prahy. Do Zoo na slony prej
A za mě na Vyšehrad, ten já miluju, mohla bych si tam postavit stan a žít do konce věků
![]()
@Berousik já mám ten stejný komplet, jen se slonem, modrý
ale mám až vel 62. Jinak kočárek je naprosto boží
mám ho doma. A víte co??? ON SE VEJDE DO VÝTAHU. Úplně v pohodě. Naprostý luxus jako. Vypadá fakt suprově