Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
24.4.13 09:08

@Mimise ČAuky.
Sociálka? Tak tam jsem se rozčilovala v pondělí. PAní na mě poznala, že se mi jejich postupy a dávky nelíbí, tak na mě otočila i monitor, abych ty jejich dementní tabulky viděla!
Mám rodičák na 4 roky. Prvních 9 měsíců 7600,–,a pak 3800,–.Jen proto, že jsem pracovala málo měsíců a i když jsem pak měla živnosťák a nečumákovala na pracáku, tak mi to stejně jinak nevychází! :cert: Takže i když si platíte soc a zdrav sami, tak prd! Jako mě je z toho na :poblion: A dobré bylo, že paní zná manžela a ví, kde pracuje.Tak si tak trošku rýpla a řekla mi, že konkrétně já bych se nemusela tak rozčilovat, když můj muž je zaměstancem ve státní správě pod ministerstvem spravedlnosti!!! :cert: Ty vole! Ona si myslí, že mi nosí dom 50 litrů čistého nebo co! Máme hypotéku, poplatky na byt, my musíme nějak fungovat a maličká má taky své potřeby! A ty přídavky by se stejně použily pro malou! Vždyť týdně sní jeden Nutrilon-400,– a plínky +- 6-10 ks denně! A to nepočítám, že malá roste a je ji taky potřeba oblíct! To je tak k…ý systém, že bych tu ministryni normálně vystřelila na měsíc!
Jo a jobovka-díky těm pozdě vyplaceným dávkám má kamoška penále na pojistce a jakési šílené půjčce. Sice jí můj otec trochu pomohl-napsal jí nějaký srdcervoucí dopis, ohledně toho, že je samoživitelka a nemá stálý přísun a je na dávkách závislá! Tak uvidíme. Víš jak to je-když ti to z účtu neodejde na trvalák, tak ten měsíc nemáš zaplaceno! :cert: Se nedivím, že u nás chce každý pracovat jako exekutor! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.4.13 09:15

@Lindii ČAuky.Teď tady čtu, že taky soplíte! To je hrůze, že? Je mi malé strašně líto, chrčí jak staré rádio :( My ještě teda kašleme. To ji sice neprobudí, ale když si hrozně pčikne, až jí vyletí soplík, tak se lekne a plače.
TAky už máte za sebou vyšetření kloubů? My jo a je to ok, takže už nemusíme nosit tu desku, co jsme nafasovali v porodnici.
Dneska jdeme do poradny.jsem zvědavá, kolik ta naše kočka váží a co nám dá na rýmu a kašel.
Kojíš ještě? Mě teď poradila kamoška, že místo Nutrilonu se mám doktorky zeptat, jestli můžeme přejít na jinou-z DMka. Prý je to Německá výroba a složení a všechny ty kravinky jsou stejně jako v Nutrilonu, ale je to o 100,– levnější než nutrilon a ve stejné gramáži. Každý ušetřený kačák dobrý, že :think:
A co ty, zahojená? Pytle pod očima miznou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.4.13 09:20

@Talunka No já budu mít to samé. Ale když mi řekla že 90 korun tak jsem se na ni divala jestli si ze mě dělá srandu.jsou to ku…člověk se dře a pak v blbé chvilce přijde o všechno. a nejhorší bylo že jsem tam viděla ty sociáli co tam byli a když tam jde normální člověk že potřebuje pomoct tak se ti ještě smějou. No je to na velky ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.4.13 10:17

Nazdárek ženy :-) Ta naše treperenda teda dneska řádí. Rochní se mi dole kolem močáku :-) Ale nevím, jestli tam má nohy nebo hlavu, nepoznám to. Kdy se vlastně mimčo otáčí? Jako do finální polohy? Teď jsem ve 26 tt.
Jinak dnes je tak krásně…Míla zůstal doma, seká zahradu. To je prostě už super, když se seká tráva, to už je fakt po zimě :-)
Táni to je moc hezký jak píšeš…jsem moc ráda, že takhle užíváte :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.4.13 10:30

@Berousik teoreticky by už 38tt mělo být hlavičkou dolů, ale muže se otočit kdykoliv a kamkoliv takže to není 100% že už tak zustane. Já kdyby se mi otočila tak to poznám určitě. Minule mi až tekly slzy když se otačela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.4.13 10:34

@Mimise Nojo, Ty jsi ale o dva měsíce těhotnější :-)) To věřím, že to poznáš :-) Ta moje má asi 35 cm a kolem 750g (dle chytrého internetu). Tak je ještě mrňavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.4.13 11:59

@Mimise No to souhlasím. Já když tam po prvé došla a nevěděla do kterých dveří a tápala jak Goro v Tokiu, tak mi jedna cikorka řekla-to musíte jít do dveří podle písmena příjmení :lol: Jako mají to zmáklé jedna radost! :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.4.13 12:00

@Mimise Jojo děti-radost, už v bříšku :lol: Ale teda občas bych se tak do 5tého měsíce vrátila! Teda jen tehdy, když pláče a já nevím proč :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.4.13 12:01

@Berousik To se ti tak rychle může změnit, že ti prcek bude dávat hoooodně najevo, že ji tam máš :P :) Znám, ne? Zkušená! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
24.4.13 12:20

@Berousik mě se malý otočil ve 28.týdnu a stále drží. Prý už je malá šance, že by se otočil zpátky, když už je hlavičkou dolů. Ale vím, že se otáčí z boku na bok. Jednou mě totiž kope doleva a jindy doprava. Ale do močáku mi dává pořád stejně. Já se tak bojím té kontroly zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.4.13 13:20

@Tůmička Neboj to bude určitě v pořádku… :hug: Dej pak určo vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.4.13 13:22

@Talunka :mrgreen: věřím zkušené :mrgreen: Už mi to najevo dává, ale že by to bylo nějak jo bolestivý, to ne. Někdy je to nepříjemný že to až rejpá (kolem toho jejího oblíbenýho močáku). Asi z ní bude doktorka až vyroste. Uroložka nejspíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.4.13 13:41

@Talunka Jo ja když viděla ty cigoše jak na mě koukají jak kdyby chtěli říct hele tady to davaji jen nám co tady děláš :lol: Já už se tak těším až bude mala venku až sbalím kočár a pojem se projet, až nebudu sama…tak ti zavidím, že už ji máš a koukáte jak roste atd. @Berousik Počkej za chvilku už bude dávat rány jak ta naše :lol: Naše když měla váhu jako ta vaše tak to bylo taky ještě dobrý :lol: Ale počkej to za chvilku začne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.4.13 14:09

Holky a vám nejde nastavit si rodičák přes manžela? Nebo se letos zase něco změnilo? :think:

• Citovat
  • Upravit
336
24.4.13 22:36

@Berousik S tím kopáním je to dost individuální, mě to třeba nebolí vůbec, přijde mi to spíš legrační, jak se vrtí a tak. Zítra jdu na poslední kontrolu ke svému gynekologovi a pak už si mě převezme do péče porodnice. To to letí… Na zahradě jsem dnes strávila celý den, jsem v jižních Čechách na našem „weekend housu“ tak jsem začala plít jahody, abych měla pro malou, ale musím to dodělat zítra, neb jsem nevydržela tak dlouho klečet. Krásný začátek mateřské!!! Kamarádky miminko se má „k světu“ :) tak jim držíme palce. Jen ty early baby ponožky má ke kolenum. A já včera koupila pěkný set legín a tuniky pro Terezku na parádu, tak snad už nejsem za krkavčí matku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí