Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise tak já už mám tašku skoro sbalenou. Tom musí dokoupit ještě pár věcí, ale jinak máme sbaleno. @katehon Jo, já to mám taky asi 30 schodů. Jak od výtahu do bytu, tak do sklepa. Jde mi o to, že prostě do výtahu ho asi fakt nedostanu a já ho moc chci. Tak jestli prostě neni blbý to dítě tahat po baráku v ruce. A hlavně tohle bude kočár vyloženě na dlouhý procházky a výlety, takže na nákup s ním určitě nepůjdu (ani nemá tak velký košík). Když bych šla pěšky na nákup, tak vezmu ten druhý a ten se krásně vleze do výtahu.
@Mimise no, s korbičkou nebude problém, to si kočár budu celý nechávat v bytě, ale ten jak chci koupit ten x lander, se mi do výtahu nevejde, tak ho budu muset nechávat ve sklepě víš. Myši máme taky, ale nikdy jsem žádnou neviděla. Všude je tu vysypaný jed v těch sklepech, ale myš jsem nikdy neviděla.
@Berousik Mrkla jsem na video i na fotky a vypadá to na krásně pohodovou svatbu. My se brali tady v Praze, jen s rodiči a svědky a zbytku světa jsme to oznámili až po svatbě, chtěli jsme mít soukromí a to se i myslím povedlo. Krásný oběd v naší oblíbené restauraci a spát
No fakt jsme to po dortu a kávě zabalili a doma jsme usli jak dřeva. Čičiny za mě podrb a ať jde práce hezky od ruky, tady to taky běží jak na drátkách. Akorát manžel už je třetí den na služebce na Slovensku a už se mi začíná stýskat, takže večery trávím ve městě a začínám pociťovat přes den únavu. Tak teď jsem třeba už půl hodiny vleže na sedačce ![]()
@Tůmička Tak to ten sklep bude dobrej. Na chodbě si ho nemůžeš nechat? Já když si uvědomim tvoji konstituci, tak nevím, jestli není kočárek těžší než ty ![]()
Holky, jestli se nepletu a dobře koukám na metříky, tak mám z nás všech tady první termín já…A sbalenou tašku do porodnice???
Fakt ještě nemám. Nesměju se vám, ale sobě. Asi jsem fakt v tomhle exot… No, dám vám vědět, až seženu nějakej obleček pro Terezu do porodnice a pak si asi sbalim
Vidim to tak na půlku května.
@katehon já bych taky neměla sbaleno, kdybych nebyla už dvakrát v nemocnici
@Tůmička No, jako v domě na chodbě někde za vchodovýma dveřma, prostě abys nemusela nosit ty schody, tak nosit jen dítě. A s tím špitálem - to je jasný, že máš sbaleno!
@katehon Ty bys v dnešní době nechala někde takhle „povalovat“ kočárek? To nééé. To bych ho tam nechala a za pár hodin by tam nebyl. To ho radši budu tahat do toho sklepa. My hlavně máme takovej ten „pavlačovej dům“. Z jedný strany schodiště a z druhý výtah a na patře dlouhá chodba a na ní byty ![]()
@Tůmička Jasný, tak v tom případě nosit
Já bych kočár nechala jak kde. U nás v domě jeden parkuje, paní nemá ze zdrav. důvodů možnost si ho nosit ani prvních pět schodů než je výtah do vyšších pater, k nám do prvního já nemám problém ho nosit. Až bude její prcek víc chodit než se vozit, tak ho tam budu parkovat já. U nás v domě je deset bytů, tak se známe.
Holky, teď od desíti byl na dvojce pořad z cyklu dokumentů Pološero a dnešní díl byl Porody podomácku. Kdyby vás zajímala tato tématika, tak zde je celkem aktuální popis situace v ČR.
Nicméně si nedovoluji hodnotit, tato problematika mi není vlastní.
@Talunka Nazdárek, dobře se daří, jak jinak
Jsem moc ráda, že i vám
první úsměvy a tak musí být parádní, už se na ty naše tak hrozně těším
Ať se dál daří a zase se stav ![]()
@Tůmička ohledně toho kočárku, myslím, že jedno patro je v pohodě…jsou lidi co nemaj vůbec výtah atd. Já budu taky muset pořád vycvakávat a nosit korbu domů, protože se nám na chodbu nevejde, konstrukci budu nechávat ve stodole, ale zbytek nosit - v zimě hlavně, aby nebyl vymzlý. Aspoň budeš posilovat svaly ![]()
Ahoj tehulky
koukam, ze stale vsechny 2v1 a ze se vam dari, to je dobre.Nam snad taky, amala se meni pred ocima a jak psala Tana, tak mala se uz ted taky smeje, ikdyz spis prevlada zatim plac
ale jinak se dari dobre, je hodna, ale nemuzem se zbavit te rymy, odsavame, odsavame a porad je tam potvora. Venku uz se konecne tvari jaro, ale eltos je to teda snecim tempem. Dokonce sem si predevcirem spalila nos
ale zitra ma byt nejlip, slunecno a 22,tak to budem urco cely den venku ![]()
@Berousik ahojky,presne tak to delams kocarem ja a lehky to moc neni
dole nechavam v kulne konstrukci a korbicku nosim domu
posilovna jako blazen