Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
23.4.13 10:11

@Lindii Ahoj! To je super, že se vše tak daří a doufám, že to teď pochopíš, co napíšu, ale pláč je to nejmenší…

Holky, včera totiž porodila v noci kamarádka, měla rodit tři týdny po mně. Dítě sice má všechny orgány, ale to je tak všechno.
Buďme rády za naše normální těhotnění a že jsou prcci uvnitř a prďme na bolavá záda a kopance.
Optimismus do žil!
Jdu plavat a pak na nákup nového nábytku na terasu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.4.13 11:01

@katehon přesně tak, moje slova. Na co si pořád stěžovat, že bolí záda a tohle a tamto…vždyť máme ty naše prcky v pořádku uvnitř a na tom přece záleží nejvíc. Přeju kamarádce hodně štěstí. Jaké má miminko vyhlídky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.4.13 11:03

@Lindii Nazdárek :kytka: To je paráda, že je malá tak hodná. To je fakt výhra tohle, vyspíš se a všechno pak jde mnohem líp že? Užívej, užívej, užívej. Prý to hrozně letí :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.4.13 11:10

Jinak dnes je opět krásně, to sluníčko je fakt parádní :palec: :palec: Já si za chvíli uklohním něco rychlýho k jídlu a pak se staví kamarád a jedem za koníkama, pomáhám s benefiční akcí (koncertem) pro hiporehabilitační stáj co bude tento pátek, tak jedem ještě něco domluvit, těším se na koníky. Jen škoda, že se neprojedu, to si nelajznu s bříškem…ale počásko by na to bylo dneska ideální :dance: Tož čáááu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
23.4.13 16:50

Ahoj holky! tak se hlásím, dnes zas zdrchaná, meju okna, mám to na tři dny, včera jsem umyla tři menší, dnes jedno veeliký a to druhý veliký si nechávám na zítra :) umyla jsem všechny síťky, takže huráá, doma už nebudou mouchy, ale u nás moc nevydržej, kocour je hned zabije a sežere :mrgreen:
jinak je mi dobře, malej se má taky dobře, už si občas říkám, jak se už těším až bude venku :)
@katehon ježiš, to je hrozný, jo jo, jak říkáš, ať jsme radši pokopaný a bolej nás záda a kyčle než nemocný mimi.
@Lindii to je hezký, že je takhle hodňoučká :) snad jí to vydrží co nejdéle…hrozně to ale letí, už jí je přes měsíc, to je mazec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.4.13 16:56

Nazdárek ženy. Tak my s malou se máme taky dobře. Kopance už dokáže dát pořádny.
Co je s Tůmičkou? už tu dlouho nebyla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.4.13 17:48

@Mimise Taky jsem si říkala, že tu dlouho nebyla :think: Snad je všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.4.13 17:49

@Šalvějka Okna si máš nechat na vyvolávačku porodu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.4.13 18:33

@Berousik No snad jsou v pořádku. Já teda umyvala okna a nic. Věšela záclony a taky nic. A dneska jsem vytirala na všech 4,rptože už to chtělo vzít pořádně a taky nic. Takže jsem zvědava co budu dělat až budu chtít opravdu porodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.4.13 18:48

Ahoj holky.. u nás nic nového, tak ani nějak nepřispívám. Pročítám vás, ale nějak nemám co psát :) kleslo mi bříško, ale bolesti mám tak nějak pořád stejné. Když malý kope, tak mě začalo dost píchat jakoby u čípku, občas to fakt bodne, že to dost bolí. Jinak stále držíme :).ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá. Jinak stále jsem nic nepřibrala. 28.3 jsem měla 57,3 a dneska 56,7.. takže dostanu pěkně vynadáno. Jinak pořád odpočívám, ale taky režim porušuju. Kratičké procházky třeba pro zmrzku, nebo na zahrádku nebo tak :) Já spíš koukám, že Lady Andy tu byla naposledy 6.4. (myslím jako vůbec na emiminu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.4.13 18:59

@Tůmička Tak hlavní je, že jste v pohodě. Jo s tím bodnutím u čípku mi to mala děla taky.Jak ma narvany nožky dole tak někdy pěkně nakopne :lol: a už ti řekl kolik malej váží? Mě tedka na kontrole řekl že ma mala 2200g tak jsem docela kokala že už ma tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.4.13 19:02

@Mimise No před těma 2 týdny měl malý 1600. Tak jsem zvědavá, kolik bude mít ve čt. Malý má ručičky a hlavičku dole, takže jak mě tam boxuje, tak to úplně bodá. KOlikrát úplně vyletím bolestí. Nebo i vyjeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.4.13 07:57

@Tůmička To mala jak mě kope tak to dost bolí. Já se kroutím. Luboš mi vždycky směje že s kroutím jak žížala, ale někdy to fakt zabolí. Nnejlepší je to v noci kdy si mala nacpe hlavičku uplně pod žebra a pak civčí to si vždycky myslím, že mi ty žebra musí vyrazit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.4.13 08:28

Holky tak jsem se včera dostavila na sociálku abych zjistila co a jak.No a nejlepší bylo když jsme se jich zeptala na kolik by jsme měli nárok teď. Protože já nemám teď žadny příjem takže to tahne jen Luboš. No a to jsem myslela že si ze mě děla ženská srandu když mi řekla že máme nárok na 90 korun měsíčně. Každy černy hubě to tam daji a maji peněz plnou…ale když člověk přizná všechno co má tak mu řeknou 90 korun.Tak jsem se otočila a řekla že to už nás nevytrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.4.13 08:58

Ahoj holky.
Tak se hlásím, že žijeme :)
Od včerejška nás trápí kašel a začíná nám rýma :( Je mi Eli tak líto, že bych nejradši soplila za ni :,( Dneska jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, co nám řekne. Malá sice spinká, ale tím jak chrochtá při spinkání já nespím. Ach jo, kočička naše :(
Na pátek si ji zamluvila tchýně na vození, tak už teď mám nervy jak špagáty kam s ní půjde a kde ji komu bude ukazovat.Na štěstí manžel řekl, že ji omezíme časem a sebou nedostane ani jednu plínku či mňamku, aby ji nenapadla nějaká chujovina jako je třeba jít s malou k sestře a tam s ní dělat psí kusy!
Stejně uvidíme, co nám řekne paní dr. jestli s rýmou můžeme čarovat po venku.Ale to asi jo, teplotku na štěstí nemá.

Holky, ty děti rostou jako z vody! Eli je týden od týdne úplný človíček. Až dobiju baterky a stáhnu fotky, ukážeme se vám. A ty její šklebíky a drmolení, to je prostě k sežrání. Hlavně po ránu, když se dobře vyspí a z chůvičky slyším drmolení a nejen pláč :) A ten úsměv! To by se jeden rozplynul! :lol:
Manžel se mění taky-koupe, krmí-dokonce mě poslal na brusle, že bude hlídat. Tak jsem na půl hodiny šla, víc jsem ani nevydržela. Je to hrůze, když skoro rok nic neděláte a nejdnou pohyb. Břicho mě bolelo jak po sto sklapovačkách a nohy se mi třepaly jak nějakému alkoholikovi :lol: A to jsem frajerka, páč na kontrolu po šestinedělí jdu až příští týden. Takže nevím, jestli můžu už takhle čarovat :think:

POčasí máme opravdu úžasné a díky vození kočárku mám opálený krk zezadu, pihy na nose a ruky po rukávy trička. Jako blbec :lol:
Mrzí mě, že sem už moc nechodím, ale prostě člověk už tak nějak u toho počítače nevysedává a večer, i když je čas, je člověk rád, že spí. Dny jsou náročné. Pořád něco musím dělat, když maličká spinká-nedám si říct a neodpočívám :nevim: To jsme my-ženské! :lol:

Jinak mám jedno poznání-plenky Hugies v červeném obalu jsou na prd.To jsou nějaké Economy.Je to jak papír-pročůráme to a o tom, že nám kakání vylezlo nožkama ani nemluvím :lol: A jsou jak foška, nepoddajné. malá má v tom zadeček jak krabičku od bot :lol:

TAk se mějte krásně :kytka: A hlavně pěkně těhotněte! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky