Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Ahoj! To je super, že se vše tak daří a doufám, že to teď pochopíš, co napíšu, ale pláč je to nejmenší…
Holky, včera totiž porodila v noci kamarádka, měla rodit tři týdny po mně. Dítě sice má všechny orgány, ale to je tak všechno.
Buďme rády za naše normální těhotnění a že jsou prcci uvnitř a prďme na bolavá záda a kopance.
Optimismus do žil!
Jdu plavat a pak na nákup nového nábytku na terasu ![]()
@katehon přesně tak, moje slova. Na co si pořád stěžovat, že bolí záda a tohle a tamto…vždyť máme ty naše prcky v pořádku uvnitř a na tom přece záleží nejvíc. Přeju kamarádce hodně štěstí. Jaké má miminko vyhlídky?
@Lindii Nazdárek
To je paráda, že je malá tak hodná. To je fakt výhra tohle, vyspíš se a všechno pak jde mnohem líp že? Užívej, užívej, užívej. Prý to hrozně letí
![]()
Jinak dnes je opět krásně, to sluníčko je fakt parádní
Já si za chvíli uklohním něco rychlýho k jídlu a pak se staví kamarád a jedem za koníkama, pomáhám s benefiční akcí (koncertem) pro hiporehabilitační stáj co bude tento pátek, tak jedem ještě něco domluvit, těším se na koníky. Jen škoda, že se neprojedu, to si nelajznu s bříškem…ale počásko by na to bylo dneska ideální
Tož čáááu
![]()
Ahoj holky! tak se hlásím, dnes zas zdrchaná, meju okna, mám to na tři dny, včera jsem umyla tři menší, dnes jedno veeliký a to druhý veliký si nechávám na zítra
umyla jsem všechny síťky, takže huráá, doma už nebudou mouchy, ale u nás moc nevydržej, kocour je hned zabije a sežere ![]()
jinak je mi dobře, malej se má taky dobře, už si občas říkám, jak se už těším až bude venku ![]()
@katehon ježiš, to je hrozný, jo jo, jak říkáš, ať jsme radši pokopaný a bolej nás záda a kyčle než nemocný mimi.
@Lindii to je hezký, že je takhle hodňoučká
snad jí to vydrží co nejdéle…hrozně to ale letí, už jí je přes měsíc, to je mazec ![]()
Nazdárek ženy. Tak my s malou se máme taky dobře. Kopance už dokáže dát pořádny.
Co je s Tůmičkou? už tu dlouho nebyla???
@Mimise Taky jsem si říkala, že tu dlouho nebyla
Snad je všechno v pořádku…
@Berousik No snad jsou v pořádku. Já teda umyvala okna a nic. Věšela záclony a taky nic. A dneska jsem vytirala na všech 4,rptože už to chtělo vzít pořádně a taky nic. Takže jsem zvědava co budu dělat až budu chtít opravdu porodit ![]()
Ahoj holky.. u nás nic nového, tak ani nějak nepřispívám. Pročítám vás, ale nějak nemám co psát
kleslo mi bříško, ale bolesti mám tak nějak pořád stejné. Když malý kope, tak mě začalo dost píchat jakoby u čípku, občas to fakt bodne, že to dost bolí. Jinak stále držíme
.ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá. Jinak stále jsem nic nepřibrala. 28.3 jsem měla 57,3 a dneska 56,7.. takže dostanu pěkně vynadáno. Jinak pořád odpočívám, ale taky režim porušuju. Kratičké procházky třeba pro zmrzku, nebo na zahrádku nebo tak
Já spíš koukám, že Lady Andy tu byla naposledy 6.4. (myslím jako vůbec na emiminu)
@Tůmička Tak hlavní je, že jste v pohodě. Jo s tím bodnutím u čípku mi to mala děla taky.Jak ma narvany nožky dole tak někdy pěkně nakopne
a už ti řekl kolik malej váží? Mě tedka na kontrole řekl že ma mala 2200g tak jsem docela kokala že už ma tolik.
@Mimise No před těma 2 týdny měl malý 1600. Tak jsem zvědavá, kolik bude mít ve čt. Malý má ručičky a hlavičku dole, takže jak mě tam boxuje, tak to úplně bodá. KOlikrát úplně vyletím bolestí. Nebo i vyjeknu.
@Tůmička To mala jak mě kope tak to dost bolí. Já se kroutím. Luboš mi vždycky směje že s kroutím jak žížala, ale někdy to fakt zabolí. Nnejlepší je to v noci kdy si mala nacpe hlavičku uplně pod žebra a pak civčí to si vždycky myslím, že mi ty žebra musí vyrazit ven.
Holky tak jsem se včera dostavila na sociálku abych zjistila co a jak.No a nejlepší bylo když jsme se jich zeptala na kolik by jsme měli nárok teď. Protože já nemám teď žadny příjem takže to tahne jen Luboš. No a to jsem myslela že si ze mě děla ženská srandu když mi řekla že máme nárok na 90 korun měsíčně. Každy černy hubě to tam daji a maji peněz plnou…ale když člověk přizná všechno co má tak mu řeknou 90 korun.Tak jsem se otočila a řekla že to už nás nevytrhne.
Ahoj holky.
Tak se hlásím, že žijeme ![]()
Od včerejška nás trápí kašel a začíná nám rýma
Je mi Eli tak líto, že bych nejradši soplila za ni
Dneska jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, co nám řekne. Malá sice spinká, ale tím jak chrochtá při spinkání já nespím. Ach jo, kočička naše ![]()
Na pátek si ji zamluvila tchýně na vození, tak už teď mám nervy jak špagáty kam s ní půjde a kde ji komu bude ukazovat.Na štěstí manžel řekl, že ji omezíme časem a sebou nedostane ani jednu plínku či mňamku, aby ji nenapadla nějaká chujovina jako je třeba jít s malou k sestře a tam s ní dělat psí kusy!
Stejně uvidíme, co nám řekne paní dr. jestli s rýmou můžeme čarovat po venku.Ale to asi jo, teplotku na štěstí nemá.
Holky, ty děti rostou jako z vody! Eli je týden od týdne úplný človíček. Až dobiju baterky a stáhnu fotky, ukážeme se vám. A ty její šklebíky a drmolení, to je prostě k sežrání. Hlavně po ránu, když se dobře vyspí a z chůvičky slyším drmolení a nejen pláč
A ten úsměv! To by se jeden rozplynul! ![]()
Manžel se mění taky-koupe, krmí-dokonce mě poslal na brusle, že bude hlídat. Tak jsem na půl hodiny šla, víc jsem ani nevydržela. Je to hrůze, když skoro rok nic neděláte a nejdnou pohyb. Břicho mě bolelo jak po sto sklapovačkách a nohy se mi třepaly jak nějakému alkoholikovi
A to jsem frajerka, páč na kontrolu po šestinedělí jdu až příští týden. Takže nevím, jestli můžu už takhle čarovat ![]()
POčasí máme opravdu úžasné a díky vození kočárku mám opálený krk zezadu, pihy na nose a ruky po rukávy trička. Jako blbec ![]()
Mrzí mě, že sem už moc nechodím, ale prostě člověk už tak nějak u toho počítače nevysedává a večer, i když je čas, je člověk rád, že spí. Dny jsou náročné. Pořád něco musím dělat, když maličká spinká-nedám si říct a neodpočívám
To jsme my-ženské! ![]()
Jinak mám jedno poznání-plenky Hugies v červeném obalu jsou na prd.To jsou nějaké Economy.Je to jak papír-pročůráme to a o tom, že nám kakání vylezlo nožkama ani nemluvím
A jsou jak foška, nepoddajné. malá má v tom zadeček jak krabičku od bot ![]()
TAk se mějte krásně
A hlavně pěkně těhotněte! ![]()