Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
19.4.13 10:50

Ahoj holky! tak co? taky u vás dnes taak krásně prší? :) já jsem včera a předevčírem stihla vyprat všechny ty pidivěcičky a dečky a povlečení, tak jsem ráda, že mi to uschlo venku na sluníčku :) teď mám doma maroda, teda spíš chromajzla, kamarádčina dcera, ta co jí hlídáme když má kámoška odpolední, si přetrhla vaz v kotníku, tak má sádru a dnes je osvobozená od školy, tak jsme každá na svým počítači(ona má noťas) a musím říct, že je hodná, a tím že má berle tak nikde nevymetá a je klídek :D
a co plánujete na víkend? my nejspíš tradiční relax doma, počasí je k tomu jak dělaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.4.13 12:54

@Šalvějka Ahoj, nojo leje jako z konve :-) Je tma a takový to domácí počásko a docela si to užívám :D V rámci hnízdění jsem zajela do města a nechala jsem si namíchat fialovou barvu a natřela s ní noční stolky. Musím uznat, že je to fakt hodně hnusný, nevím co mě to napadlo :mrgreen: :mrgreen: Jsem zvědavá co tomu řekne Míla až dojede z práce :mrgreen:
Včera to bylo super, seděli jsme na zahradě a povídali si, měla jsem prvního buřtíka na ohni, k tomu jsem šupla jednoho lahváče a bylo mi báječně. Konečně teplo :-)
Na víkend jedem do Prahy, budem se toulat Prahou a taky do ZOO na slůňátko a tak, co nás napadne. Večer na nějakou dobrou večeři a posedět…škoda, že hlásí docela zimu. No hlavně budem spolu a o to nám jde, počasí se kousne jakýkoli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.4.13 13:00

Ženy víte vůbec, že tento týden je „týden opravdových plen“? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.4.13 14:14

@Berousik nazdárek ženy. tak já si to počasí dneska vyloženě užívám. Včera jsem sbalila psy a jela k babičce na zahradu takže jsem doma na nic nesáhla. Takže dneska uklízím. Zítra nám má přijet kamarádka s přítelem na víkend takže aspoň bude nějaky vzrušo. A večer ještě jedeme nakoupit nějaky jídlo a tak…takže ještě plánuju zatahnout chlapa do nějakyho obchodu aby si koupil nové ryfle i když to bude asi boj.On nesnáší nakupováni a k tomu ještě víc když si musí něco zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
19.4.13 20:40

@Berousik tý jo, to máte hezký plány na víkend :) tak ať vám neprší! taky už se těším až půjdem konečně někam na véču, už nemám ty vycházky, tak si to musím užít dokud můžu.
já právě dožehlila ten obří koš s prádlem a půjdu dát sprchu, běží mi tu pán prstenů, takže super večer :D
@Mimise to ten můj nakupování miluje, má rád se kochat žrádlem :mrgreen: ale oblečení to je s ním taky na prdlačku, to ho teda vůůbec nebaví, ale zase je to rychlovka, ty chlapi se neprohrabujou půl dne obchodem než si něco vyberou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
19.4.13 20:43

@Berousik týden opravdových plen? jakože látkovek? v tom případě už jsem učinila za dost, tím že jsem si je všechny vyprala i vyžehlila, ale oprvadu si neumím představit používat je primárně, zlatý papírový plíny, málem i u toho prkna upadly záda, a ta spotřeba elektřiny, jsem u žehlení spotřebovala něco přes 3 kWh, to jen pro zajímavost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
20.4.13 08:56

@Šalvějka jo s těma zadama jsem ěmla to stejný. Když jsem je žehlila. Mám jich 40 a to jsme si říkala ještě je použivat normálně. To by mě hráblo. A jinak jsem chlapa do toho obchodu nedotáhla :lol: řekl, že ho bolej záda a že chce jet domů. Tak snad se mi to podaří jindy :lol:

Jinak ženy jsem myslela v noci že rodím. Takový bolesti co jsem měla to bylo hrozny ja myslela že zdechnu. A pak jsem přišla na to že mala si zase vymyslela hru jak trápit matku, tak mi narvala hlavu pod žebra a nožičky mi nacapala uplně dolů. No já myslela že vyleze snad nohama napřed to byla hruzá. Opul 2 rano jsem se sprchovala aby to trochu povolilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.4.13 07:53

@Šalvějka Ahoj, jo taky by mě mohlo prát a žehlit plíny :lol: Ale právě jak to říkali v telce, tak u toho ukazovali plíny a už jsou trochu jiné, jsou nežehlící. Což je fajn, jen je vypereš a složíš. Ale stejně budu používat jednorázovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.4.13 08:04

Krásný den vespolek! Víkend byl úžasný :srdce: V sobotu jsme byli v ZOO, ta malá slonička co se narodila v únoru je úžasná, takovej prcek mezi těma monstrama, bylo parádní ji vidět naživo, Míla mě nemohl dostat ze slonince. Strávili jsme v ZOO šmajdáním 4 hodiny a bylo to super. Pak jsem si zajeli na jídlo na anděla do naší oblíbené pizzerie, mají tam strašně dobrý saláty, pak jsme courali centrem, na byt jsme se dostali až kolem desáté večer, spala jsem jako dřevo. Ráno jsme jeli zase do centra, do muzea komunismu - hodně zajímavý a drsný, pak jsme brázdili můj milovaný Vyšehrad, pak kolem Vltavy, chtěla jsem půjčit šlapadlo, ale můj starostlivý :mrgreen: muž mi to zakázal, že už takhle se namáhám dost. V hospůdce u vody na sluníčku jsme si objednali džbánek lambrusca, prostě pohoda totální. V podvečer jsme frčeli dom, dojeli jsme po deváté a já opět spala jako zabitá :-) Bylo to úplně skvělý, užili jsme si jeden druhého a sluníčka a tááák. Sice jsem tam zhubla kilo, z mých pracně nastřádaných 2 kil už mám zase jen jedno, ale to doženu válením se doma. To jaro tak nabíjí!!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.4.13 12:05

@Berousik Ahoj v novém týdnu, to jsem ráda, že jste si to u nás užili. Můj zážitek z akce v Zoo v pátek nic moc neb jsem ji nestihla a dorazila jsem tam až na plánovanou večeři a hle - obě hospody mimořádně zavřely. Tak jsme jeli taky na pizzu, kousek odsud v Trojské, cca 1 km zpátky směr centrum po pravé ruce, mají zahrádku a výborně vaří. Tak doporučuju vyzkoušet. Ristorante Del Corso. Byly tam s náma také dvě děti (holky, sestry, čtyři a pět let) a pochytila jsem další poznatek: ipad není dobrý jen k práci :) Aplikace na malování, omalovánky, spojovačky a doplňování chybějících prvků je super, když s sebou na den v Zoo a posléze na večeři nechcete tahat kreslící kufřík a jiné hračky a je nutné děti při čekání zabavit.
Jinak čekám dupačky z doporučeného eshopu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
22.4.13 17:23

@katehon ahojda, ja kdyz bydlela v Kobylysich, tak sem tam rada chodila, uzasne tam vari a je to tam nadherny :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
22.4.13 17:23

Cau kocky, jak se mate vsechny???Uz se vam to krati co? Leti to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.4.13 17:54

@Lindii Ahoj mamino.No spíš napiš jak se vede vám? Já už se těším až bude mala venku :lol: začína to být čím dál tím horší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
22.4.13 18:08

@Mimise no to ti verim holka, vydrz! :lol: budou chvile, kdy si budes prat aby mala byla zas chvilku v brisku :D joo dari se nam dobre, clovek uz si tak nejak zvyka a hodne mi pomaha chlapik, tim, ze vecer houpe, kdyz place, ma to pravidelne mala, tak snad brzy to bude uplne bez place, je to nas milacek, jinak je hodna, diky bohu vnoci spinka, vzbudi si mne treba za 4 hodinky, cili vnoci vstavam vetsinou jednou a pak brzy rano a pres den defakto porad spinka ;) uz se pocasko na nas smeje, tak je to hned veselejsi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.4.13 20:40

@Lindii jee tak to zvládate hezky to je dobře. A že si zapřáhla chclapa to je taky dobře jen ať se snaží :lol: No to si říkam taky že přijde chvili kdy budu chtít aby byla zase zpátky, ale teď už se opravdu těším ať to bolí jak to bolí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí