Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
26.4.13 11:15

@Tůmička Ahoj co ta kontrola jak jsi se bála, dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 11:16

@Šalvějka no, právě, že jako policejní toho zažila, tak se jí to vrací a má trochu přeprogramovanej mozek chuděra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 11:17

@Lindii je nádherná :hug: takovej bobeček roztomilej :hug: ty vlásky…panenka je to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
26.4.13 11:19
@Talunka píše:
Tak mi to nedalo a po čarování na různých diskuzích (do kterých jsem radši nepsala) jsem zjistila, že asi nejsem těhule 21.století! Mě připadá, že čím víc je k dispozici informací, tím víc se těhulky stresujou a z každého menšího „beďaru“ dělají bubáka, co ohrožuje jejich mimi i je samotné! Hlavně mi tady přijde úplně šílená diskuze-Těhotenská cukrovka. Všechny, co tam písají mi přijdou úplně šíleně vyplašené a neinformované, takže ty diskuze o tom, jak si pomalu měří hodnotu cukru po vypití vody mi přijde opravdu moc. A takových diskuzí je spousta. Já patřím do skupinky střízlivých těhulek…prostě se zbytečně nestresuju. S mimčem jsme v pořádku a zbytečně nehledám bubáky tam, kde nejsou. Najdu tady nějaké takové maminky na normální povídání? :)
A vlastně bych tímto chtěla rozpoutat diskuzi v duchu-přehnané obavy v těhotenství na diskuzích :lol:

tak to je skvely napad. skoda, ze uz nejsem tehotna… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.4.13 11:19

@Berousik dekuju :* je to milacek a to uz ji vlasy dost vypadaly :D a porad jich ma plnou hlavu, vsak mne taky zaha palila fest :lol: ale nemysli si, je to i poradnej vztekloun a my jen muzem nadavat samy na sebe, ze jo :lol: no a jak se citis? Vse v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.4.13 11:20

@Lindii Lindi, tak je tak nádherná :dance: :hug: :hug: strašně se vám povedla. Fakt moc krásná. Rýma je svinstvo. Mě se drží už 3.týden a to nejsem miminko. Jakou máš odsávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.4.13 11:22

@Berousik Hele dobrý :) nález pořád stejný. Doktorka byla moc ráda, že mě vidí vcelku. Prý je to otázka času, když to přijde. Ale snad ještě pár týdnů vydržíme. Super je, že i přesto že nedodržuju striktně klidový režim, tak se to nezhoršilo. Já se bála, že mě potáhne zpátky do špitálu víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.4.13 11:29

@Tůmička diky moc! :kytka: taky mi dala zabrat cele tehu i porodem :D no kazdopadne az budes mit prcinka venku a bude mit rymicku, kup urcite odsavacku na vysavac, zni to silene, ale bez toho si to uz neumim predstavit!!Nejlepsi vec a ten kdo to vymyslel, by zaslouzil medaily..nemusis se bat, ze by to odsavalo moc nebo malo, hlida si to stejny podtlak a opravdu to jde krasne, nicim jinym to neudelas.No a ty uz jsi v poradku??Uz abys taky mela mimi u sebe vid? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.4.13 11:38

@Lindii Zatím mám doma jen tu hadičkovou, ale to je tak, abych doma měla alespoň něco. Až budeme zápasit s rýmou, tak ju koupím určitě. Jo, už se moc těším. V pořádku už asi nebudu, nález už se nezlepší, ale když se nebude zhoršovat, tak to bude super. Zatím teď 2 týdny držíme s tím stejným nálezem. Doktorka říkala, že ještě alespoň týden. A já jí ukážu, že to vydržíme dýl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 11:39

@Lindii Jojo všechno v pořádku :lol: Malou pořád cítím, takže jsem uklidněná :-) A zároveň mám fakt malý bříško, takže jsem úplně normálně pohyblivá. Včera jsem si dokonce lehla na břicho, ale pak mě tížící svědomí donutilo lehnout si spořádaně. Na to, že za týden začínám sedmej měsíc je to fakt super, tak užívám :lol: Hlavně to sluníčko je parádní :lol: Na malou se těším, ale tenhle stav mě taky baví, jsem nějak všeobecně spokojená. včera mi to i moje fyzioterapeutka co k ní chodím na masáže říkala, masírovala mi hlavu (to je boží :pankac: :pankac: ) a říkala, že ze mě cítí hroznou pohodu a klid :palec: Třeba to Anetka nasaje a bude hodná, ne jako jsem byla já, uřvanec :mrgreen:
Jsem hrozně moc ráda, že to zvládáš a užíváš a malá prospívá a prostě že je všechno dobré. Moc ti to přeju, mám radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 11:40

@Tůmička No jasný, bála ses nemocnice, to není divu. tak to je parádní, že se to nezměnilo. Tak se drž co nejdýl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.4.13 11:41

@Tůmička super!!Presne takhle clovek musi pozitivne premyslet, vsak uvidis, ze to vydrzis az do konce tim pristupem, moc ti drzim palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.4.13 11:43

@Berousik no tak to je skvely :potlesk: :palec: ja byla jak hroch uz :D cili bud stastna, ze to mas takhle, taky ti preju hlavne, aby jsi mela rychly porod a uz se tesila z drobecka, vsak to desne leti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.4.13 11:47

@Lindii Díky :-) Ten rychlý porod bych brala, aaaauuuu :mrgreen: :mrgreen: Jako musím přiznat, že tohle jde pořád tak trochu mimo…jako jsem těhotná, super, bez problémů, super…ale nějak mi pořád nedochází to mateřství a hlavně ten porod…jako že musí ven no, musí a nic nenadělám :mrgreen: já vím, že to zvládnu, zvládly to jiné, není důvod se bát. Ale je to takový…zajímavý. Jako ve vlaku. Kolemjedoucího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.4.13 11:52

@Lindii Já si chci odbýt v nemocnici ty povinné 4 dny a vypadnout.. takže ať malý ještě hezky počká. Za prvé nemám tak mini oblečky a za druhé je venku ještě chladno :D :D taže má smůlu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí