Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
28.4.13 19:02

Nějaký fotečky našeho malýho Denise :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
28.4.13 19:16

@LadyAndy Ty jo.. fakt takhle z ničeho nic, to je síla. Já to očekávám, takže mám zabalenou tašku a připravené věci pro malýho. Ale musí to být šok. Hlavně, že jste oba v pořádku. To je nejdůležitější. A maličký je nádherný. Krásně čisťoučký (myslím tím, že nemá žádnou vyrážku nebo pupínky a tak :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.4.13 19:47

@Mimise Ahoj, vzala jsem XXl, pro jistotu, ale dala bych i XL, jsou fakt moc pohodlnný a roztažný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.4.13 19:52

@Berousik Jéé, z toho si nic nedělej, někdo čeká velký mimčo a bříško má spíš menší, někdo čeká manší miminko, ale břicho má hodně vypouklý…mě přijde že u menšího bříška je to mimčo víc vmáčklé do těla, hoví si mezi ostatníma orgánama, a u velkejch bříšek je to naopak, nehledala bych v tom přímou úměrnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.4.13 19:53

@LadyAndy Denis je boží :potlesk: Krásná práce, maminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.4.13 19:54

@LadyAndy no je to prďánek malinkej, roztomiloučkatej:), jen co je pravda, ale hlavní je že jste to oba zvládli a že jste v pořádku, však on to dožene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.4.13 20:04

@Berousik Ahoj! Že maminku s nabořeným Berlingem pozdravuju, povedlo se mi to kdysi taky pěkně týden po koupi. Řekli v autorádiu, že zemřel V. Havel a já byla v prvním sloupu… :oops:
S bříškem - velikost miminka a velikost břicha není v žádném případě závislá! Než mi to doktor vysvětlil, tak jsem si pobulela. V šestém měsíci jsem byla stále plochá a bylo mi to líto. Teď už si toho v tramvaji OBČAS někdo všimne, chvíli váhá, jestli jsem tlustá nebo těhotná a pak mě teda pustí. A jak jsem psala ve čtvrtek po kontrole, Tereza má 2600g! To je nad 95 percentilem růstové křivky (tzn. že pouze jedno miminko z 95 je takto velké). Tak vidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
28.4.13 21:01

@LadyAndy Jste stateční!!!Denýsek to dožene! :kytka: Je to fakt drobeček malinký :hug: Je moc krásný! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 08:14

@LadyAndy Téda :-) Gratuluju! :hug: Je krásněj, drobeček malinkej. Všechno dožene uvidíš, hlavně, že je zdravý a jste oba v pořádku!! To je krása :-) mám z vás ohromnou radost, ať se daří!!! :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 08:15

Holky vždycky když některá porodíte tak já jsem tak dojatá :lol: :lol: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 08:18

@Šalvějka Jo asi máš pravdu díky :hug: to víš, někdy to zahlodá :)
S těma gaťkama do porodnice jo, dneska jsem si ráno zkusila ty svoje co mám a teda vůbec se mi nechtěly sundávat :mrgreen:. Strašně pohodlný. Je to velikost univerzální, strašně příjemný materiál, je jich 5 v balení, jsou pratelný a vhodný jak po normoš porodu, tak po císařovi. Kdybyste některá ještě neměla, vyfotím obal ať můžete shánět. Stály 199 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 08:28

@katehon Jé tak to jsi mě uklidnila :-) Já právě taky vypadám jako že jsem se dobře najedla a ne že čekám miminko, pustit sednout mě nenechá nikdo ani náhodou :mrgreen:
Tak Havla jsem ořvala v bezpečí domova :-) já jsem zatím nikdy nikde nebourala, zato ten můj to umí dobře. Své první auto rozsekal 20 minut po tom, co si ho společně s řidičákem vyzvedl :lol: Pak už naštěstí jen pár boulí, odřenin, urvaných blatníků a tak. Poslední větší karambol byl, když si spletl spojku s brzdou a narval to do zdi u nich na firmě, naštěstí jel asi dvacítkou, ale i to stačilo na rozbitý předek u našeho kombíka :lol: Ale byl natočen na průmyslovou kameru a s velkou slávou to pustili u nich na vánočním večírku, byl za hvězdu :mrgreen:
Když jsem mu to říkala o mamce, tak se smál. Jsem mu říkala, že zrovna on by se smát neměl a uznal :mrgreen: :mrgreen:
Mamka netrefila vrata u dvora, urvala poklici a roztrhla gumu. Nic světobornýho, škoda za 2,5 tisíce, mohlo to dopadnout hůř. Jako víš co, když přeleze z Opla corsy do Berlinga co má 4,5 metru na délku o šířce a výšce nemluvím, tak jsem to fakt čekala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.4.13 08:53

Nazdarek ženy. Tak jakej byl víkend? u nás naročnej. Byli u nás Lubčovi kamarádi takže jsme v sobotu grilovali.No a včera jsem se vrhla na to že si natřu futra.No to jsem si dala.Sice máme jich jen 6,ale s tím břichem to je fakt zahul.Jak jsem se přetáhla tak v noci mě to břicho tak bolelo že jsem myslela že už to přišlo a rodím. Luboš se tak vylekal, že pomale nevěděl čí je.Chci ho vidět až to fakt přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.4.13 09:20

@Mimise Ahoj :-) taky pracovní :-) A krátkej, jako vždycky :-) S tím natíráním atd. opatrně. Neměla bys zvedat ruce nad hlavu, můžeš malé otočit pupečník kolem krku. Je to fakt nebezpečný. Jedna z mála věcí, na který dbám…hermelín si dám bez výčitek, ale někam se natáhnout či podat požádám Mílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.4.13 09:46

@Berousik To já jen kam jsem dosáhla. Vršky natíral Luboš.
Já mám dneska uplně po náladě jak je u nás skaredě tak se mi nic nechce. Kdyby aspoň pršelo to mám ráda, ale jak je takhle zataženo a nic tak to nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí