Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička já vím…naprosto Tě chápu. Já jen aby se něco nestalo víš. Kdyby to sílilo tak nečekej a radši jeď… ![]()
@Berousik Jasně, to bych určitě jela
zase nechci malýho ohrozit. Počkám do večera, jak mi bude. A pokud by se to v noci opakovalo, tak pojedeme určitě.
@Tůmička Tak to je dobře, je lepší jet zbytečně, než pak něco zanedbat, držím pěsti ať je brzo dobře ![]()
@Tůmička Ještě chvilku vydrž. Držím palce, aby jste dostali ještě co nejvíc dní k dobru. Vanu doma nemáte?
@RadkaCh Máme, ale já se koupat nesmím. Jsem na 2cm otevřená, takže bych si tam mohla zanést krásnou infekci. Ale teplou sprchu už jsem zkoušela. Pomohla na pár hodin a pak se to rozjelo znovu.. Ale teď už mám asi dvě hoďky pokoj. Jen mě to bříško sem tam zabolí, ale nijak výrazně netvrdne
@Tůmička Jéje,že bys už za chvíli patřila do našich řad? Jak říkala moje PA-bolest je kámoš a pomáhá
Buď k informaci, že se to blíží nebo k pomoci při porodu ![]()
Drž se, kočko ![]()
@Tůmička Tak to je škoda. Mně právě vždycky pomůže vana víc než sprcha. Tak to dobře zvládněte ![]()
@Talunka Děkuju
myslím na to kudy chodím, že bolest přejde a přijde za to ten nejbáječnější dáreček. Ale mám strach. Je to drobeček.
jinak doufám, že po tom superpádu jsi v pořádku.. matko matko
![]()
@Klaudie 3838 píše:
@Berousik nevim jestly my to ukaže mam 5 dni spoždĕni
jestli máš 5 dní zpoždění, tak by to ukázat mělo.
@Klaudie 3838 píše:
@Berousik nevim jestly my to ukaže mam 5 dni spoždĕni
sedět a spekulovat jestli mužeš být těhotná asi nemá cenu.Kup si test udělej si ho a uvidíš jestli jsi nebo ne.
Holky jak se staví k te pověře nemít kočárek doma???mě přišel dneska a mam domluveno s tchyni že ho nechame u ni.Ale nejraději bych si ho už nechala doma.