Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
3.5.13 07:32

Nazdarek ženy. Tak co noc? Já dneska hrůza. Palela mě žáha, bolelo břicho, bylo mi teplo pak zase zima.No katastrofa. Takže to budu dospavat zase přez den.Ale dneska je na to idealni počasí, jen ležet a nic nedělat. Mala včera měla kopací den tak jsme si myslela že už se otočila a najednou mi vyjede hlava zase pod žebrama takže si tam sedí jak carevna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 07:59

@katehon Jo já jsem si taky vždycky říkala, jak jsou těhotné ženy krásné atd. Jsou :mrgreen: Až na mě :mrgreen: Myslím, že tenhle pocit je normální, vždycky jsme k sobě kritické…Přitom je to fakt jen náš pocit, protože našim mužům se líbíme :) Mě když Míla načape v koupelně (a já se poplašeně schovávám za něco, co je po ruce, třeba inteligentně za koště nebo tak :mrgreen: ) Tak mi vždycky říká: ty jsi krásná maminka! A tak obdivně, takže já mu věřím, že to myslí vážně…ale moje druhé já neukecám :mrgreen:
Hele s těma stryjema jsem na tom úplně stejně jako Ty. Na bříšku ani bocích nic, ale zespodu na prsou mám. Ty se mi udělaly hned ze začátku jak mi najednou ztěžkla a zvětšila se prsa. Na bříšku mít myslím ani nebudu. Ty prsa mě štvou, ale snad se ztratěj…trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 08:00

@Mimise Bré ránko, já jsem spala jako obvykle jako pařez, od 9,30 do 6,30 bez probuzení :mrgreen: A kupodivu bez nechutných snů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.5.13 08:15

Bré ranko :) u nás noc proběhla v klidu. Spala jsem :) bez bolestí. Teď mi odpojili kapačku, tak uvidíme co se bude dít. Začala jsem „cosi vyplavovat“ tak jsem si dala vložku a čekám až toho bude víc a řeknu to dr. S tím tělem. Já když se vykoupu, namaluju a udělám vlasy, tak i nahá se sama sobě pořád líbím ale jakmile ležím nahá v postelí, tak si přijdu jak rozválený tučňák. A strie.. Tak ty nemám ani na prsou ani na bříšku, ale na zadku a jakoby pod zadečkem na bocích.. Ale já jsem hodně zhubla v téhle oblasti, tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 08:27

@Tůmička Ahoj, to je dobře, že ses vyspala a nic Tě nebolí. Jen tak dál :) :kytka: S tím vyplavováním bych to radši řekla rovnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.5.13 08:34

@Tůmička To je dobře, že ses vyspala už v klidu.jen tak dál. Drž tam prcka co nejdýl to pujde.
@Berousik Bože tvoje spaní bych chtěla mít :lol: Aspoň na tyden se ještě vyspat pořádně.
Jinak jsem se vrhla na uklid dneska. Celej tyden jsem to nějak flákala a když nemám všechno naklizeny tak mě to štve :lol: To se těším až přijde na svět mala a na nic jinyho nebude čas to se z toho asi zbláznim :lol: A jinak s těma strijema. Já je mám na bocích a na stehnech ale teda fest. Ať jsem to mazala jak jsem to mazala tak stejně vylezli. Takže to už neřeším prostě tam jsou a je to.Ale jako sexy těhule už si teda nepřipadám valím se jak balon, u všeho funím jak lokomotiva… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 08:42

@Mimise Já myslím, že stryje jsou dedičný. Nebo alespoň z velké části. Moje mamka neměla žádný a to měla obrovský břicho, jak se mnou, tak s bráchou. Pokaždé nabrala kolem 25 kilo a zhruba od půlky těhotenství si neviděla na boty :mrgreen: Ale stryje žádný a to se nemazala bo ani v tý době nevěděla, že by se mazat měla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 08:47

@Mimise Snažím se nespat přes den. Je to náročný to vydržet, ale snažím se. To pak spím jako zabitá. A když si přes den schrupnu, tak pak se v noci budím, na záchod a tak a zdají se mi kraviny. Já totiž když už přes den usnu, tak to není na hoďku, ale spím třeba 3-4 hodiny. Pak jsem jak vyvoraná myš a v noci je to znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 08:56

Jsem zvědavá, s kým si tu budu povídat, až vy všechny odrodíte :lol: Si tady asi udělám nějaký dvouměsíční kroužek samomluvy :lol: Když vidím tu frekvenci matek odrodilých… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.5.13 09:15

@Berousik :lol: :lol: Taky koukám jak nám to teď jde rychle. Tůmička odrodí za chvilku pak už to snad budu mít já zasebou :lol: Jo já je mam uplně stejně jak je měla mamka na břichu nic, ale na bocích jich mám teda požehnaně. No já i když nespím přez den tak v noci nespím. A to já zase ne. Já se lehnu, na hoďku zaberu a pak už zase nějak funguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.5.13 09:15

Tak naštěstí to nebyla plodovka ale jen zátka :) já bych nevydržela nespat přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 09:21

@Tůmička A co to znamená, když jde ven zátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.5.13 09:23

@Tůmička No tak to je ještě dobrý, ale podle mě budeš mít do příštiho pátku prcka na světě. Když už to jde takhle tak si myslím, že už se mu chce hodně na svět. Ale hlavni bude, že budete oba zdraví.

Holky já jsem teď vyprala pověsila prádlo dneska odma když venku prší a chodím a nasávám jak voní aviváž. :lol: Koupila jsem nějakou dětskou, protože já se hnedka po všem osypu a ta teda voní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.5.13 09:25

@Berousik že se porod blíží, porodní cesty se připravují, jsem otevřená, ale klidně můžu být bez zátky měsíc. Prý bude postupně odcházet až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 09:52

@Tůmička Zdá se, že je to fakt otázka dní. Hlavně, že jsi pod dohledem…drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí