Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
3.5.13 12:47

@Talunka Tak co kdybychom Tě coby zakladatelku této bezvadné diskuze pověřily založením soukromé skupinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.5.13 12:48

@katehon já mám taky balík připravený, ale nepovezu ho hned. Nechám si ho pak přivést, kdyby bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.5.13 13:02

@Tůmička No, já asi v porodnici mít žádnou návštěvu nebudu, tak mně by to neměl kdo přivézt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 13:10

No obě proodnice, které u mě přicházejí v úvahu nedávají ani vložky, ani plíny ani ubrousky na zadek, a jak jsem psala, trutnovská už neposkytuje ani ten toaleťák. v Náchodě plíny ještě donedávna poskytovali, alespoň na dva-tři dny, ale teď to utnuli úplně, nejsou peníze, začátkem letošního roku se tam i propouštěl personál. a župan radši beru, když ho nevyužiju, pošlu ho hned domů, ale třeba se bude i hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.5.13 14:05

@katehon jakto, že nebudeš mít návštěvu? 8o @Šalvějka aha.. U nás teda taky není toaleťák a ubrousky taky ne. Ale plíny a vložky na pár dní ano. Ale za to tu nemáme mýdlo na ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 14:31

@Tůmička tak koukám, že všude je něco :lol: no ohledně té tašky je rozhodnuto, beru dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.5.13 14:47

@Tůmička Nějak z rodiny nemám koho bych si tam pozvala :) A kamarádky určitě až domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 15:22

Hm tak já nevím, jestli u nás dávaj nebo ne plíny. Já totiž nevím vůbec nic :mrgreen: Jsem v tomhle fakt strašná a budu tyhle informace zjišťovat na poslední chvíli a stejně si půlku nezjistím.
Dneska jsem měla krizi. Strašně mi spadl tlak. Najednou se mi udělalo slabo, přestávala jsem vidět, mžitky před očima a na zvracení. Sesula jsem se ze židle na zem abych nespadla a to bylo všechno co jsem zvládla, pak jsem si lehla na bok a jen ležela a čekala jestli omdlím nebo co. Všechny tři kočky mě očuchávaly, tupani ragdollové mysleli, že hra, jediná Mája, ten náš nalezenec poznala, že mi je zle a seděla mi jako obvykle u břicha, upřeně mi koukala do očí a předla. Dává mi energii, už jsem si toho všimla víckrát. Do toho zvonil mobil a holky já nebyla schopna si sednout a vzít ho ze stolku. Pak to bylo lepší, tak jsem odlezla do kuchyně a nějak se mi podařilo udělat si kafe, krapet silnější…a sníst banán. A ulevilo se. Aneta pak sice chudák řádila jak blázen, až mi bříško nadskakovalo, asi jsem ji předávkovala a bylo mi to pak hrozně líto, takže jsem pro změnu brečela…no tyjo normální mozku už se mi prosím vrať. Ale vystrašilo mě, jak to bylo hrozně rychlý…kdyby se mi to stalo třeba za volantem… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 15:28

@Berousik tohle se mi občas taky stane, do toho mám ještě pocit jak kdybych právě slezla z kolotoče, celej svět se mi točí a taky mě to vždycky řádně vyděsí. za volantem bych to tedy také nechtěla zažít, ale na to nemůžeme myslet, jinak už si nezařídíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 15:38

@Šalvějka Jo to máš pravdu :-) Musíme doufat, že nás to potká jen doma :lol: Ale je to hnusný co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 15:48

Ano! Táňa má nejstarší dítě, měla by založit kroužek matek :mrgreen: :mrgreen: Já za váma dojdu no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 15:49

Ženy koukat na mistrovství v hokeji se šťávou a doma je pěkně trapný! Jsou situace, kdy nejsem úplně šťastná budoucí matka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 16:03

@Berousik tak to máš recht, v hospodě u pivíčka a s cigárkem by to bylo lepší :mrgreen: teda s cigárkem… ale joo, před těhu jsem kouřila, takže i s tím cigárkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 16:05

@Šalvějka Mi mluv!! Já taky kouřila, e-cigáro. Tady u nás v místní vesnický hospodě by mi bylo báječně :lol:
No, nic :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.5.13 16:53

@Talunka Tyjo ta roste :-) bobeček krásnej :-) Už má takovej i výraz že, už s ní musí být sranda :-) Je krásná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí