Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No já jsem si to říkala taky,ale četla jsem, že na emimino psala i nějaká paní, že to viděla už při 4-5 dni, tak jsem koupila TT s tou největší citlivostí
Nevadí zkusím za pár dní další
Těžko říct. Třeba to paní tak moc chtěla vidět, až to viděla ![]()
Nejsem doktor, ale samo uhnízdění trvá pár dní a než se to dostane do moči a tak…vydrž do termínu MS a uvidíš ![]()
Určitě, jen mi to nedalo a musela jsem ho zkusit
Tak teda počkám, děkuju ![]()
@Anonymní píše:
Určitě, jen mi to nedalo a musela jsem ho zkusitTak teda počkám, děkuju
není zač a držím palce ![]()
@Berousik MTB je typ kola a dopadlo to dobře a mám ho doma
Projela jsem si ho sice jen zběžně, protože s tim pupíkem už to moc dobře nejde, ale myslím, že si porozumíme rychle
S tím šaháním na břicho - nenechám kromě manžela sahat nikoho, bylo by mi to strašně nepříjemný. Úplně tě chápu, že jsi ucukla. A nečekaný návštěvy jsou taky lahůdka sama pro sebe.
Nazdarek ženy. Tak dnešek byl opravdu unavný. Byli jsme ne obědě s Lubošovím tátou a manželkou a opravdu mě to unavilo. Navíc na ně mám svůj nazor takže…a k tomu další gol nám řekli, že čekají druhé dítě protože Lubčuv otec si vzal o dost mladší takže ta chtěla další dítě. Takže teď bude ještě Lubča po druhe strejda. Takže u nás bude přemiminkováno.
Navíc se mě dost dotklo když se mě zeptali co budu dělat až Lubča začne jezdit a bude přes tyden pryč. Ja odpověděla že budu třeba tyden u mé mamky na moravě a pak třeba tyden tady.Tak se na mě tak podivali jako že je chci připravit o vnouče. A tak se na mě diva cela jeho rodina.Jako kdyby si neuvědomovali, že ja raději pojedu za svoji rodinou a moji mamkou než tady být s tchyní. Tak jsem z toho dost otrávená!!Každej se mě vyptává na to kdy už konečně porodím jako kdybych to mohla nějak ovlivnit!! ![]()
@katehon jojo kolo, nějaký terénní jo? Jsi zapálená cyklistka? Můj Míla je taky. Teď jedou od tohoto čtvrtka do neděle s klukama na hory. Jako jsem na něj fakt zvědavá, bo docela těhotní se mnou a moc toho v zimě nedělal a letos na kolo ještě ani nesednul. Vypustí duši v těch kopcích. Kdo chce kam… ![]()
Jinak krásné ráno ženy
co víkend? My měli pracovní, konečně jsme dodělali podlahu v jídelně. Vypadá to parádně a konečně už nemusíme jíst v obýváku. Vyfotila jsem to, leč nejde mi přetáhnout fotky do pc, bo mi shořelo usb a to zřejmě doslova, vyvalil se dým a nešlo to
Počkám chvíli jestli se to neumoudří a zkusím ještě jednou ![]()
Momentálně mám doma totální bordel, dnes bych to tu chtěla dát dokupy. Všude prach a hromady věcí z jídelny a kuchyně, takže umýt a vytřídit a tááák. No sekal se beton, tak si dovedete představit, ten prášek z toho je všude
Naše kočky jsou spokojený, milujou špínu, jsou to prasata. Dost reálně uvažuju, že až uklidím tak je hodím bez milosti do vany. Ta co má být bílá je šedo-hnědá, smrdí omítkou a prachem, nicméně je velmi šťastná ![]()
Ahoj holky, já vás úplně zapomněla informovat
už jsem doma z nemocnice. Jsem strašně šťastná
je mi krásně. Snad teda drobek ještě vydrží
@Tůmička Ahoj, to je super
Tak užívej domova a odpočívej co to jde ![]()
@Mimise co to je za otázku, dky už konečně porodíš?
vždyť máš čas, to bych jim dala, kdyby se lidi v mém okolí takhle blbě ptali
![]()
@Berousik jako ten náš blboun, ten taky jak se doma něco dělá musí tam vymetat, ale až budeme předělávat koupelnu, tak bude mít po žížalkách, bude zavřenej v ložnici ![]()
@Tůmička tak to je paráda, že se to uklidnilo
, tak hlavně ať to takhle v klídku vydrží co nejdéle ![]()
http://www.pinkie.cz/…nikrukavnik/
Krásný fusaky a deky a tak. Asi si něco objednám ![]()
@Šalvějka No řekla bych, že 14 dnů max to mám zpátky, ale to už nepojedu na rozehnání. Buď se to rozjede úplně nebo ne. Kdybych vydržela do toho 36.týdne, tak budu úplně spokojená. Na to, že mi dr. dávali sotva 2 týdny po tom, co mě předtím pustili z nemocnice už držíme měsíc.
@Berousik moc neodpočívám
nebaví mě to a zjistila jsem, že to na mě nemá vůbec vliv. 2 týdny už porušuju klidový režim. Pak jsem si teda řekla, že bych si měla odpočinout, tak jsem od neděle jen ležela, odpočívala, válela se, nic nedělala a v úterý na mě přišly ty kontrakce.. ![]()
No já jsem si to říkala taky
,ale četla jsem, že na emimino psala i nějaká paní, že to viděla už při 4-5 dni, tak jsem koupila TT s tou největší citlivostí
Nevadí zkusím za pár dní další