Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
9.5.13 19:22

@Šalvějka Tak to se zklidní, já už to mám tak týden a ze začátku to bylo taky celý den a teď už je to tak jen hodinku k večeru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.5.13 19:27

@katehon ááá, tak to je super zpráva :D ale mám z toho radost, tělo se začíná chystat, nezlobila bych se kdyby ten porod přišel o týden-dva dřív, ale to se brzo ukáže.
a jsem zvědavá v úterý na ten monitor, jestli tam budou nějaké kontrakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.5.13 20:03

@Šalvějka @katehon ženy asi jsou nějaky erupnce na slunci :lol: Mě to dneska začalo taky :lol: Nejdřív jsem čuměla jak puk co to je a pak mi došlo, že už to asi pomale přichází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.5.13 20:23

To máte ženy nějaký předporodní výtok nebo o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.5.13 20:41

@Berousik Ne, to jsou ty předporodní přípravy spodku, bolesti v podbřišku jakoby menstruační, lehké křeče, pak ztvrdnutí břicha, píchání v bocích…aspoň u mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.5.13 20:45

@katehon Aha :) v boku mě dneska píchalo taky, ale pak jsem udělala bobka a je to dobrý :lol:
Tyjo vy tři máte dost podobný termíny, jsem zvědavá, v jakým půjdete pořadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.5.13 21:44

@Berousik Tak to ví asi jen ten nahoře, ale nikam nechvátám, nechci jít dřív. Jaké máš plány na víkend, naše slaměná vdovičko? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
9.5.13 22:10

Ahoj děvčata, tak me se spodek na porod pripravuje uz par tydnu :D ale ja jsem vyjimka. Bolesti mam porad, jen ne tak velke. Hlenova zatka odchazi stale (by me zajimalo, kolik toho muze byt) zitra mam kontrolu, tak snad nam prcek neco pribral.. ja bych taky chtela dat maleho hned do pokojíčku, ale, ame ho az na druhe strane bytu, takze bych ho i musela mit na chuvicky a byl by fakt daleko a to se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 07:58

@katehon Ahoj :mavam: moje slova, já taky nechci dřív. Chci Anetku donosit do úplnýho konce a že mě bude bolet tohle a tamto je naprosto vedlejší, tady jde o ni. Samozřejmě pokud to půjde - někdy si miminko prostě řekne a nazdar, viz. LadyAny a asi i Tůmička a maminka nenadělá nic ;) Ale nepřeju si rodit dřív.
slaměná vdovička o víkendu neví co bude dělat, asi se bude flákat :P No dneska budu určitě pracovat a to dost, bo mám fakt resty. Musím zajet do grafickýho studia zkonzultovat jeden paskvil co mi včera přišel, protože tohle není na mail ani na mobil, to je na omlácení o hlavu :lol: :lol: No a jinak budu makati na PC, dodělávám jeden web a zatím se mi moc nedaří, nemám slova a inspiraci - potřebovala bych si dát lahev vína a pak by to bylo lepší…no nic :nevim: :lol:
V sobotu pojedu za kamarádkou, mají statek s koněma a psama a kočkama a kozama a ovcema a má úplně výbornýho manžela a dva malý kluky a jsou prostě celkově boží, hrajem spolu divadlo pro malý děti (nárazově) tak musíme nazkoušet scénku s kterou budem vystupovat na jednom pidi festiválku tady u nás :D Vůbec nevím o co půjde, vymýšlela to ona a prý má pro mě odpovídající kostým :roll: :mrgreen:…nechám se překvapit, hlavně, aby se mě děti nebály, jináč mi to je fuk co si na sebe oblíknu :lol: A v neděli zase pojedu pro toho mýho upatlanýho namoženýho cyklistu :srdce: :srdce:
Co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 07:59

@Tůmička Ahoj!! Paráda jak krásně držíš :) Hele Ty fakt budeš nakonec přenášet, jak tady někdo prorokoval :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.5.13 08:52

Nazdarek ženy. Já se dneska k mému překvapení vyspala. Zjistila jsme že musím chodit spát později kolem 11-12 a pak se docela vyspím. Co budete dneska vařit? Mě dochází inspirace co bych ještě mohla vařit. Jelikož vařím každej den něco jinyho. Luboš je žrout takže ať toho uvařim kolik toho uvařím tak všechno sní.
Jo A holky která z vás byla už na matrice přiznat otcovství? platilo se tam něco? Já abych si všechno nachystala příští tyden tam jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 08:59

@Mimise Nazdárek :-) Na matrice nebyla, jsem vdaná. A vařit nevím, asi nic, asi se někde stavím na oběd, stejně musím do města :) Mám chuť na těstoviny. Tak taky udělej nějaký špagety nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.5.13 09:47

@Berousik ty jsme měli :lol: už jsem to vymyslela udělám sekanou. Já chtěla taky do města, ale když vidím too počásko tak bych akorát zmokla. Vrhnu se na oblečení pro malou dneska. Pořád se mi to nějak nelibí. :lol: už to přeskládávám po 3. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.5.13 09:58

Ahojky ženy, tak já si právě napatlala barvuna hlavu, tak zas budu vypadat trochu kultivovaněji :) a podařilo se obarvit kocoura, teda néé obarvit, je černej, ale mihnul se mi kolem zapatlaný rukavice, tak jsem mu musela omejt celej bok, aby si to blbeček neslízal :D
dneska nevařím, mám navařeno ze včera, dělala jsem bramborovou kaši a pečený kuřátko :) odpoledne jedeme ke tchánovcům, budeme tam spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.5.13 10:30

@Mimise ahojky, my už byli na matrice. Neplatí se nic. Stačí jen rodné listy obou a občanky :) my nechali rovnou zapsat obě jména, ať to máme z krku :) jinak já už nevařím asi 2 týdny :D vždycky se někam vetřu na oběd a večeře máme studené :D @Berousik Ahojky.. já si to taky myslím :D nakonec fakt budu přenášet :D dneska jdu na kontrolu, tak pak písnu víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí