Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
10.5.13 16:12

@Šalvějka jojo naloká se vody :-))
Jo, to se taky těším…(zasněnej smajlík) Příští léto…bude teplo…Aneta usne…já žuchnu flašku vína na zahrádce… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 16:32

Kruciš to naše dítě bude nejspíš abstinent, jsem si lokla toho lambrusca a začala pálit žáha. Tady mi někdo něco nepřeje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.5.13 16:43

@Berousik co máš z toho já dneska nemužu ležet Nelča nechce abych ležela když si lehnu tak začne řádit jak pominutá :lol: Jen si stoupnu a je klid :lol:

Dneska naši pesani maji z toho počasí depresi :lol: Opřou se o parapet a koukájí jak prší pak si pozvdechnou a lehnou si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 16:54

@Berousik Teda, dneska hrajem pěknou tužku. Vlastně celej turnaj. Měli bychom jet domu.
Méďa je méďa :lol: :lol: Miluju Medvídka Pu (S čárkou, telefon mi to opravuje na kroužek). Dneska mám taky bolístky horší, nevylejzám z bytu a stejně se tu sunu jak šnek. A k tomu utrácení, stejně jak se znám, bude nejvíc věcí pro Honzu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 16:54

@Mimise Jé a já jsem právě sklidila prádlo ze zahrady, dnes celý den slunce a vítr, schlo to jedna báseň. Až teď se zatáhlo :-) Asi se slunce už nemohlo dívat, jak se naši hokejisti ztrapňujou se Slovincema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 16:57

@Berousik Ad pití…Tereza je neplánovaná…A JÁ TU ZMĚNU NEMOHLA ANI VSTŘEBAT ROZUMĚJ ZAPÍT!!! Tak strašně se těšim, až s kámoškou zalezu a vožeru se, to se nedá jinak napsat. Pivem. Miluju pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 16:59

@katehon Nojo, to jsme my milující manželky :mrgreen: :mrgreen:
Hokej je vostuda. Radši koukám jen půl okem, tím zbylým 1,5 okem čtu. Hrdý Budžes od Douskové - doporučuju jestli jsi nečetla, je to skvělý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 17:05

@katehon chápu!! Všechny důležitý věci třeba vstřebat, rozuměj zapít :mrgreen: :mrgreen: Taky mám ráda pivo, hlavně v létě. V Praze máte dobrý pivo - Klášterní pivovar na Strahově :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.5.13 17:08

@Berousik sviti sluničko? U nás od rána chčije a chčije :lol: Takže sedíme doma a čumíme leda tak z okna.Snad zítra bude trošku líp, aby jsme mohli vypadnout na chvilku ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 17:12

@Berousik Četla a viděla (Hrzánová je boží).I Oněgina…Jen to třetí pokračování ne. Myslíš, že se poměr dárečků změní s příchodem dcery? Pravděpodobně ano… Mám totiž decentní dilema, jestli zvládnu ji zcela neupřednostňovat. Prostě, že se z ní poseru… Tak jí zatím nic moc nekupuju. A taky jí nechci moc rozmazlovat. Jen kapánek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 17:15

@Mimise nojo, sem to teprve jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 17:17

@katehon Změní, upřednostníš, posereš rozhodně :lol: To je jasný už předem a je to dobře :-) Ale to i manžel uvidíš. Váš vztah se změní a nespokojení nebudete :lol: A hlavně - se zdravým selským rozumem který z Tebe cítím budeš úplně v pohodě máma s úplně normálně a v mezích normy rozmazlenou dcerkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 17:42

@Berousik To je tak milý uklidnění, děkuju :hug: Asi je potřeba, aby se novopečená matka trochu posrala. Jinak by ten pláč a řev a neustálou potřebu péče nemohla do smrti vydržet, kdyby necítila tu bezbřehou lásku. A dítě by třeba odložila. Přemýšlím i jak to zvládnu „někam dovést“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 17:47

@katehon jo ona to má příroda dobře vymyšlené. Ty hormony co nám zaplaví mozek nám pomůžou zvládnout to totální vyčerpání a stres z nového :-)
To někam dovést myslíš jak? Jako na hlídání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.5.13 17:56

Bože já tak miluju když mi chlap nebere telefon.Bych ho zabila za toto nejraději!!!Kdybych rodila tak se mu ani nedovolám!! :cert: Když mu neberu telefon já tak mě seřve jak si dovolím dát v mém stavu telefon z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí