Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šalvějka jojo naloká se vody ![]()
Jo, to se taky těším…(zasněnej smajlík) Příští léto…bude teplo…Aneta usne…já žuchnu flašku vína na zahrádce…
![]()
Kruciš to naše dítě bude nejspíš abstinent, jsem si lokla toho lambrusca a začala pálit žáha. Tady mi někdo něco nepřeje
![]()
@Berousik co máš z toho já dneska nemužu ležet Nelča nechce abych ležela když si lehnu tak začne řádit jak pominutá
Jen si stoupnu a je klid ![]()
Dneska naši pesani maji z toho počasí depresi
Opřou se o parapet a koukájí jak prší pak si pozvdechnou a lehnou si ![]()
@Berousik Teda, dneska hrajem pěknou tužku. Vlastně celej turnaj. Měli bychom jet domu.
Méďa je méďa
Miluju Medvídka Pu (S čárkou, telefon mi to opravuje na kroužek). Dneska mám taky bolístky horší, nevylejzám z bytu a stejně se tu sunu jak šnek. A k tomu utrácení, stejně jak se znám, bude nejvíc věcí pro Honzu..
@Mimise Jé a já jsem právě sklidila prádlo ze zahrady, dnes celý den slunce a vítr, schlo to jedna báseň. Až teď se zatáhlo
Asi se slunce už nemohlo dívat, jak se naši hokejisti ztrapňujou se Slovincema ![]()
@Berousik Ad pití…Tereza je neplánovaná…A JÁ TU ZMĚNU NEMOHLA ANI VSTŘEBAT ROZUMĚJ ZAPÍT!!! Tak strašně se těšim, až s kámoškou zalezu a vožeru se, to se nedá jinak napsat. Pivem. Miluju pivo.
@katehon Nojo, to jsme my milující manželky
![]()
Hokej je vostuda. Radši koukám jen půl okem, tím zbylým 1,5 okem čtu. Hrdý Budžes od Douskové - doporučuju jestli jsi nečetla, je to skvělý ![]()
@katehon chápu!! Všechny důležitý věci třeba vstřebat, rozuměj zapít
Taky mám ráda pivo, hlavně v létě. V Praze máte dobrý pivo - Klášterní pivovar na Strahově
![]()
@Berousik sviti sluničko? U nás od rána chčije a chčije
Takže sedíme doma a čumíme leda tak z okna.Snad zítra bude trošku líp, aby jsme mohli vypadnout na chvilku ven.
@Berousik Četla a viděla (Hrzánová je boží).I Oněgina…Jen to třetí pokračování ne. Myslíš, že se poměr dárečků změní s příchodem dcery? Pravděpodobně ano… Mám totiž decentní dilema, jestli zvládnu ji zcela neupřednostňovat. Prostě, že se z ní poseru… Tak jí zatím nic moc nekupuju. A taky jí nechci moc rozmazlovat. Jen kapánek ![]()
@katehon Změní, upřednostníš, posereš rozhodně
To je jasný už předem a je to dobře
Ale to i manžel uvidíš. Váš vztah se změní a nespokojení nebudete
A hlavně - se zdravým selským rozumem který z Tebe cítím budeš úplně v pohodě máma s úplně normálně a v mezích normy rozmazlenou dcerkou ![]()
@Berousik To je tak milý uklidnění, děkuju
Asi je potřeba, aby se novopečená matka trochu posrala. Jinak by ten pláč a řev a neustálou potřebu péče nemohla do smrti vydržet, kdyby necítila tu bezbřehou lásku. A dítě by třeba odložila. Přemýšlím i jak to zvládnu „někam dovést“…
@katehon jo ona to má příroda dobře vymyšlené. Ty hormony co nám zaplaví mozek nám pomůžou zvládnout to totální vyčerpání a stres z nového ![]()
To někam dovést myslíš jak? Jako na hlídání?
Bože já tak miluju když mi chlap nebere telefon.Bych ho zabila za toto nejraději!!!Kdybych rodila tak se mu ani nedovolám!!
Když mu neberu telefon já tak mě seřve jak si dovolím dát v mém stavu telefon z ruky.