Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
10.5.13 13:04

@Tůmička taky bych se někam vetřela kdyby bylo kam :lol: No my tam jdeme až přiští tyden. A jak že jste nechali zapsat rovnou obě jmena? Co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.5.13 14:31

@Mimise No jakože jsme dali rovnou jak jméno pro kluka tak pro holčičku :) kdyby náhodou.

Jinak mám po kontrole. Nález pořád stejný. CS6 :lol:, otevřená, malý naléhá hlavičkou. A má 2190g. Prý je to drobeček. Nebude mít porodní váhu ani 3 kila asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.5.13 14:43

@Mimise jojo, taky jsme zapsali rovnou obě jména a celý to prohlášení řádně vyplnili, už to mám připravený u tašky do porodnice :)
@Tůmička tak aspoň že se nález nehorší :D a aby tě malej nepřekvapil, třeba ještě stihne dost pobrat a bude mít aspoň ty tři kilča :) malinký jsou táák roztomilí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.5.13 14:47

@Šalvějka no, on byl vždycky menší.. takže si myslím, že už to jen tak nedožene. Hlavně já moc nepřibírám, tak nemůže ani on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.5.13 14:53

@Tůmička no jo, to přibírání, však uvidíš, tak jako tak, určitě to pak rychle dožene :)

ženy tak vám pořád škytá břicho? malej má tak dvakrát denně škytavku :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 15:10

@Berousik Ahoj! Tak to dneska nepřepískni, přece jen je pátek :P Já právě vypla komp a zapnu ho zase až v pondělí, taková budu troufalá…no…akorát drobnost udělám zítra a pak fakt už pracovního nic. Copywriting? Bez vína? Nemožné :? Dneska jsem psala kratičký PRko a byla jsem naprosto zoufalá. Já to nemám s vínem, já to mám s cigárkem. A samozřejmě teď nekouřím…no, zvyky jsou v tomhle na palici. Nerada bych zase po odkojení začla, ale nevidim to valně, mám na to neustále strašnou chuť.
Kamarádka z pohádkového statku, to zní dost dobře. S kostýmem bacha na sumo a bude to cajk. Dnes jsem se pro vlastní představu vyfotila, no hodnotím se jako T34 a už se nedivim, že manžel říká „opatrně“, když kolem něj procházím :mrgreen:
Já budu na víkend taky nečekaně slaměná, ale mám tu na uchlácholení kreditku…tak co s tím asi provedu, že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 15:12

@Šalvějka Neškytá :) Ale musí to být sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 15:13

@Mimise U nás budou dnes špenátové lasagne, to je bez práce :) Vrstva hlíny, vrstva hnoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.5.13 15:34

@katehon jo to je, takový pravidelný cukání :D
jo když píšeš o zvycích…je to těžký se od nich odpoutat…já tedy taky nechci a doufám, že se ke kouření nevrátím, ale k čemu se zaručeně vrátím je červený vínko, to miluju, to radši i oželím ty cígára :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 15:53

@Šalvějka vínko si dát můžeš i teď :-) Dvojka červenýho je spíš doporučovaná :-)
Jo jo taky škytáme :-) Často. Anetka je asi dost hltoun a pak z toho škytá. To má po tatínkovi, ten se v neděli přežral a pak taky škytal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 16:05

@katehon No já jsem zvědavá…ale myslím, že si cigárko dám. Teda ne normální, ale e-cigáro asi jo. Jak zas čuchnu k alkoholu, tak budu jasná. Normálně na to chuť nemám, ale jak si dám víno (za chvíli si naleju lambrusco k hokeji) tak se mi automaticky spustí chuť na bafání. Kupovala jsem si mentolový camelky (náplň) a byla strašně dobrá. No a když mě něco naštve, když potřebuju přemejšlet, když někde čekám…asi budu bafat po kojení zas.
Statek s kamarádkou se nekoná, volala mi, že chytla od synka nějakou virózu a má horečku. Tak to nebudu riskovat. Ale dostala jsem z ní svou roli, co budu hrát. Medvídka Brumlu, který se ztratí v lese na procházce mamince a protože je neposeda, cestou nekoukal a neví, jak se dostat domů. Pomůže mu hodná a hlavně chytrá :mrgreen: liška - rozuměj ta moje kamarádka (ona si vždycky napíše inteligentní roli a já jsem za nějakýho troubu :mrgreen: ). No a skončí to klasicky dobře :) (odstrkovaný nakonec stejně ostrouhá, naivní sedne na lep chytrákovi a zatímco si na člověku smlsne kdejaká havěť, jeleni se klidně pasou)
Pořádně kreditku provětrej, at nejsi smutná :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 16:06

@Tůmička super, že se to nehorší :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.5.13 16:08

@Berousik to jo, však to já si občas dám, néé že néé, ale těším se až si budu moct vychutnat třeba půl lahvinky pěkně večer :D
no ale kolikrát si řikám proč tak hltá, když nejsem právě po jídle, nebo jsem nejedla předtím nic sladkýho, asi mu chutná voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.5.13 16:10

@Berousik té kombinace s alkoholem se právě bojím, ale néé, musím si říkat že už jsem tak dlouho bez toho, že už to vydržím, co nekouřím je mi tak nějak líp, na to musím myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 16:10

Ženy teda ale dneska skuhrám. Celý den mě bolí kyčle, esíčka, prostě spodek zad a pipinková kost, ale jako prase. Belhám se a skuhrám a není nikdo kdo by řekl: i Ty chudáčku velkej a širokej :mrgreen:!. Zkusila jsem vanu a nic, střílí mi to do nohou. Asi se rozjíždím. Chtěla jsem nakupovat a nedala jsem to, jen jsem zajela za těma grafikama a i mé vystoupení díky tomu ztratilo glanc, normálně se mi holomci smáli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí