Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
7.5.13 17:12

@katehon Co to znamená PŘEDPORODNÍ PŘÍPRAVA SPODKU? :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.5.13 17:17

@Berousik Jen si dělej prdelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.5.13 17:18

Byla jsem na kontrole a vše v pořádku. Přibrala jsem celkem 4 kila a konečně jsem byla pochválena. Anetka je v naprostým pořádku a já taky. Jen to břicho není, ale prý to tak prostě někdo má, ale že se nemám bát, že má místa dost. Dostala jsem anacid na žáhu, to se z toho asi pobleju. Mám teď zajímavý pálení žáhy, už to není jako dřív, teď to spíš pálí míň zato je mi na blití. A to jako dost a furt. Takhle mi bylo na začátku, nechápu, proč je mi blbě v třetím trimestru :zed:
Tak jsem si cestou domů dala u našich dvojku vína ať mi má být z čeho blbě. Kupodovu se mi udělalo líp. Třeba to je jenom prachobyčejnej absťák :mrgreen:
Dostala jsem v práci od holek úplně parádňáckej fusak. Fialovej s růžovou měkoučkou plyšovou vložkou a s vyšitou kočičkou, je fakt krásnej, to se jim povedlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.5.13 17:19

@Mimise Tyjo to je teda macek! Na to, že máš ještě měsíc do porodu ;) Má se u Tebe evidentně dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.5.13 17:20

@Mimise Kutím stylem, že jsem dnes přišla o jednoho dodavatele a seřvala (!!!) vlastní mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.5.13 17:21

@katehon No ne já fakt nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.5.13 17:22

@katehon Tak si namlouvej, že si to zasloužila…a dodavatel taky :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.5.13 17:24

@Berousik Nestraš Mimise, to je přece odpovídající váha, vždyť mimino teď na konci přibírá max 80-100g/týden, takže max by mělo 4 kila a váhový odhad se může lišit až o minus půl kila, takže druhý extrém by byl, že má teď tři kila a bude mít 3,5kg. Takže klíííd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.5.13 17:28

@katehon :lol: :lol: Tak jo :-) já nestraším, spíš jsem udivena. Mě totiž poslední dobou všechno udivuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.5.13 17:28

@Berousik Předporodní příprava porodních cest - přejmenovala bych to na „Praktická ukázka důsledků sexu aneb proč být v příštím životě jeptiškou“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.5.13 17:32

@Berousik :lol: :lol: no evidentně jo.Ale my jsme s termínem trošku pozadu takže si myslím, že to odrodím koncem května. Já jsem totiž bordelář a nikdy jsem si nepsala kdy to mám dostat. Měla jsem to stejně jako tchyně a ta mi to vždycky řekla kdy to přijde :lol: A tak jsme termín určovali podle ultrazvuku a tam mi řekl že ho dáme trošku později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.5.13 17:33

Jinak to usb mi fakt vyhořelo, vzala jsem dnes pc na shlédnutí ajťákům a už mám jen dvě funkční a dvě vyhořený. Na to, že v jednom mám klávesnici a v druhým myš, je to blbej počet. Asi se mi urychlí koupě, chtěla jsem v někdy v červnu kupovat novej ntb, tak se to asi urychlí. Hormonální pohnutky mi radily koupit si růžovej, ale to už by bylo na Mílu asi moc, ještě pořád úplně nerozdejchal ty růžovo-fialový noční stolky co jsem vyrobila :nevim: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.5.13 17:35

@katehon v pohodě. nějak ven bude muset jít. a jestli to bude buřtík tak bude po mě :lol: já měla taky 4,10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.5.13 17:36

@Berousik Růžovej neee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.5.13 17:36

@Mimise Já měla taky přes čtyři kila a cajk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí