Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
3.5.13 10:24

Čau těhule a matky :kytka:
TAk už jsme bez rýmy a kašle! Juchůůůůůů! Já teda ještě nemám moc hlas, ale to ocenil manžel, mrchavec :lol: Elísek už má zase jiskru v očičku a už zase vesele kope nožkama s kočičíma ponožkama a vykládá, aniž by se zakuckávala! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 10:27

Dobré dopoledne :mrgreen: já měla noc v klídku, jen ty kyčle, takže jsme se pokoušela asi stokrát převalit na druhej bok, k ránu už to bylo jedno, bolí to na obou stranách stejně. a pak jsem se dospala a teďka vstala :mrgreen: venku tak krásně prší a to šero, mě se prostě z té postele vůbec nechtělo.
já si tělesně připadám jak mašina, už se mi trošku hůř chodí, břicho jde napřed pak jdu teprve já, no a strie, to už radši neřeším, i když teď už se nějak přestaly tvořit, ale vážně netuším po kom je mám, mamka na ně takhle netrpěla, to bude asi dáreček od některé z babiček :)
@Tůmička tak toje dobře že jsi už bez bolestí, odešlá zátka už tak oukej není, ale je pravda, že to automaticky neznamená že musíš porodit během následujících dní, však uvidíte jak to dlouho ještě vydržíte, ale malej už by měl mít plíce téměř vyvinuté, ne? takže to zaručeně zvládne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.5.13 10:30

@Berousik Těhulky jsou pěkné, to máš pravdu.Ale tak do 7 měsíce :) Teda aspoň já si tak připadala. Pak už jsem si připadala jako malý hroch a v jistých oblečeních jako navlíklá do cirkusového stanu :lol:
A strie-uuu, to nezávidím. Já je celé těhu neměla, ale po porodu mi praskly u pupíku. Asi tím tlačením a jak se bříško napínalo :( Pěkně to štípalo ještě do nedávna. Nejhorší je, že na to žádný zaručený recept, jak se jich zbavit či předejít není. Já patlala před těhu i během těhu a prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 10:30

@Talunka týý jo, to je neuvěřitelný jak roste, co? :) to je fajn, že jste zahnaly bacila a jste zase veselý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.5.13 10:32

@Tůmička Ahojky kočko. Tak že by se to blížilo? ;) Sestřenka porodila včera-o měsíc a den předem. Stěhovali se do většího, blbouni-před porodem.Tak si to herečka vyvolala. A malý Aleš je zdraví jako řípa. I míry má parádní-3 kg a 47 cm, takže dopékání nehrozí :kytka: Tím ti chci říct, že i kdyby se mimču už chtělo na svět, tak to bude v pohoděěěě :hug: Drž se! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.5.13 10:35

@Šalvějka Úplně se mění před očima. Velikostně to poznávám na oblečení a jinak už má třeba tmavší řasy, očička se vybarvují, hlavička se rovná, pigmentové skvrky mizí-no radost se na ni dívat, na koťátko naše. A už se i umí otočit na bok-je to bojovnice :lol:
Jak se cítíš, tehulko? Přitahuješ termín očima? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 10:38

Holky, tak jsem si večer zkusila zabalit věci do porodnice, a vypadá to, že pojedu néé s jednou taškou, ale rovnou se dvěma. mám doma docela velkou sportovní tašku, potom co jsem do ní dala župan, poporodní polštář, plínky, vložky, ubrousky na prdýlku, vložky do podprdy a pantofle, tak mám problém ji zapnout. uvažovala jsem, že bych si vzala krosnu, ale to by bylo jak když jdu na turisťák :lol:
tak snad na mě nebudou pak v porodnici blbě koukat, že mám tašky pro sebe rovnou dvě…ale nadruhou stranu co by se divili, když už ani plíny tam člověk nedostane, jo a to jsem zapomněla, pokud to vyjde tak že budu rodit v Trutnově tak musím mít s sebou i vlastní toaleťák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.5.13 10:43

@Talunka no narovinu už tak trochu joo, za prvé už se hrozně těším, ale mnohem víc se těším až se mi uleví po těle :D začínám si říkat, že by to mohlo klidně o 10 dní přijít dřív, vůůbec bych se nezlobila :)
tak to koukám, že nejen roste a mění se, ale je i šikouná :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.5.13 11:06

@Berousik Neboj, ony se zase nějaké těhule do debaty přidají :) Já jsem příšla tuším nějak měsíc před prvním zdejším porodem :) A pak to období mezi našimi porody nějak překlenem a pak už si zase budeme moct psát o dětech - to už zas budeme mít všechny stejné problémy :) Holky si tu na emiminu za tím účelem dělají neveřejné skupiny. Tak si třeba faky nějakou založíme a všechny se tam sejdem :) Tam se pak dají i zveřejňovat fotky a tak aniž bys musela mít někoho vyloženě v přátelích ale chceš třeba jednu fotku ukázat ostatním členům a ne celému světu.

@Mimise U nás taky leje, tak se věnuju domácím pracem. A asi upeču buchtu. Akorát mám doma jen jedno vajíčko a nikam se mi nechce. Nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.5.13 11:11

@Talunka Roste do krásy, kočenka :) A s tím převalováním, to je teda šikulka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.5.13 11:12

@Šalvějka Klid, já jedu s kabinovým kufrem :mrgreen: Jsem si řekla, ať si všichni klidně políbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.5.13 11:14

@Tůmička To je dobrý, to může fakt klidně ješte počkat, plodovka by nylo horší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.5.13 12:08

Čaute :) já si myslím, že ještě vydržíme. Dva týdny mu dávám kulíškovi. Myslím holky, že pokud se nebude nález horšit a kontrakce se nevrátí, tak jedeme v pondělí domů :) říkal to i dr, když mě sem posílal. Že když se podaří utlumit kontrakce, tak je to je na pár dní:) měla jsem tu teď maminku a babičku, tak přinesly dobroty a tak, tak mě potěšily. Fakt jsem šťastná, že jsem tu sama.
A holky, vy musíte mít plíny hned první den? My tu plíny na 3 dny dostaneme, takže je nechám přivést až potom. Ale taky jsem měla co dělat, abych to všechno do tašky nacpala a to mi Tom ještě pár věcí přiveze. Ale jen maličkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.5.13 12:09

@katehon S tou uzavřenou skupinou jsem to už tady taky jednou navrhovala. Hlavně když třeba „pomlouváme“ členy našich rodin :lol: tak aby neměl někdo problém :lol:
A do porodky jsem jela s jedním malým kufírkem, menší příruční kabelou a odjížděla s loďákem :lol: Rodina mi musela některé věci přivážet postupně. A ty mlsy, co mi všichni nosili, tak na to mi jedna igelitka nestačila :) A třeba župan jsem nepotřebovala vůbec. Bylo tam šílené horko, skrz miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.5.13 12:42

@Tůmička Tak to by bylo super, kdybys mohla v pondělí domů!! Bomba! A pleny u nás nedávají, vezu balík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí