Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
6.5.13 18:46

@Mimise hoši, úplně celou? já dneska taky malovala, ale jen retuše, v kuchyni kolem stolu a pak v ložnici pod oknem, pod parapetem to nebylo zrovna vončo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
6.5.13 19:43

@Šalvějka uplně celou. strop teda ne ten musí Lubča, ale nelibilo se mi to tak jsem to vzala cely.Ale zitra ještě něco vymyslím ještě to není ono. A podle toho jak mi posledni dny je a večer mě bolí břicho jako když to mam dostat tak už jsem si dneska sbalila tašku pro jistotu. Zítra jdeme na kontrolu tak uvidime co nám řekne.

A ženy dneska jsem teda zažila když se mala snažila otočit, ale nešlo jí to. A nikomu to nepřeju já myslela že mi vykopne žebra a nebo, jsem seděla 15 minut na zachodě potože mě kopala do močaku takže jsem litala pořád na zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.5.13 19:50

Taky se chystám vymalovat obývák, ale zatím se mi nechtělo. Od čtvrtka tu budu 4 dny sama, tak se třeba budu nudit a udělám to. Jídelnu a kuchyň jsem dělala minulej týden. Ještě pak ložnici, ale tu až v červnu, na konci května nám tam budou dělat nová okna. Ať žije budování hnízda :-)
Míla přijel z práce a přivezl knížku pohádek, krásně ilustrovanou a fakt pěknou. Musela jsem hlásit pohyby a jak se Anetka probudila, už mi vyhrnoval triko z bříška a četl bříšku o perníkové chaloupce. Bylo to moc hezký, myslím, že ho fakt poslouchala. Nespala, hýbala se, ale tak jako jen vrtěla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
6.5.13 20:15

@Mimise taky mám denně tyhle bolístky, ale vždycky jen na chvilku, beru to jako trénink na porod :) ale už taky radši pomalu balím, jednu tu tašku už mám sbalenou :D
@Berousik ty pohádky, to je hezký :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.5.13 20:51

Čau holky. Nevíte, copak je s Lindii? že by Elinka tak zamětnávala? :think: :lol:
Ale jinak ji jako chápu…s mimčem je čas na osobní volno vzácný ;)
Jo a vypadá to, že naší Elišce začíná orná půda na zoubky(celá maminka ve dvou měsících).Slintáme a žužláme vše, co je kolem a volné…Asi se zase nevyspinkáme :)
No a máme v rodině tzv. Koňskou nohu :,( Sestřenin chlapeček(Týden na světě) ji má. Holky!!!Ani nevíte, jak jsem přešťastná, že nás to obešlo! Cvičí Vojtovu metodu a pláčou oba! :( Ach, ty geny!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
6.5.13 21:24

@Šalvějka No mě teda drtí třeba půl hodiny takže to stojí za to :lol: Pak už jsme vzteklé obě :lol: Já že si ned apokoj a mala asi že ji to nejde :lol: Asi bude zuřivec po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.5.13 11:29

Ženy udělá se vám taky občas z ničeho nic na zvracení? Jako najednou je mi zle, chce se mi zvracet a je mi strašně slabo. A za chvíli to odezní. Ještě jsem nezvracela, ale nemám k tomu vždycky daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.5.13 14:15

@Berousik jojo dělalo teď už ne ale dělalo. Já si dala kostku ledu vždycky když to na mě přišlo.

Jinak kontrola dopadla dobře. Mala se konečně otočila. Takže včera jak kopala tak se otačela miláček náš. Jinak máme 3400g a máme se čile k světu. Akorát mám nizkej tlak tak nemám lozit po výškách aby se nám něco nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
7.5.13 14:17

@Mimise tý jo, už 3400g? tak to by mě zajímalo, kolik může mít ten náš, mě už teďka nikdo utz neudělá, až v den porodu, nebo kdyby se něco zkomplikovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.5.13 14:19

@Šalvějka tobě doktor neděla ultrazvuk? mě ho děla pokaždy když jdu na kontrolu.No říkal, že ultrazvuk přidava, ale že ty 3 kilča mame určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
7.5.13 14:24

@Mimise ne ne, nedělá, dělal mi jen ty co proplácí pojišťovna, takže poslední byl na tom 30.-31. týdnu a teď už nic, to budu napnutá jak kšandy :) se ho alespoň zeptám v úterý až k němu půjdu, jestli mi nemůže zjistit jak je asi velkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.5.13 14:32

@Mimise Malá mám už 3400?? 8o 8o 8o vždyť máš ještě měsíc do termínu. Mě poslední uz s odhadem dělali v čtvrtek a to jsem byla 33+0 a malý měl 1800-2000g..

Jinak taky mám takový problémy. Najednou je mi slabo, sliním, je mi na zvracení a mám pocit, že omdlím. Ale za chvíli je to ok. Já dneska sundala potahy z kočárku a sedačky, vyprala to, vypucovala kočárek.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.5.13 15:15

@Tůmička no naše mala bude asi cvalda. :lol: Ale říkal, že už mam mít sbaleno kdyby se ji chtělo dřiv. Pak mi řekl, že kdyby byla moc veliká tak to odrodim ekoncem května a bude to.Ted jsem 34+6 tak to už mame za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.5.13 16:17

Hahaha, hlásím, že u nás prudké změny nálad a celkově nálada pod psa. Samozřejmě osvědčený lék - práce - zatím zabírá, ale stejně to stojí za houby. Už mám třetí den sny (u mě neobvyklé), manžela bych praštila pohrabáčem, sebe taky, no ňamka. Předporodní příprava spodku začala a je pěkně nepříjemná. Jestli tohle je začátek, tak nechci vidět konec. Prý je to ta nejpřirozenější příprava na porod, no ať s tim jdou někam. A to to prý bude trvat až do termínu a mám být prý ráda! Oukej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.5.13 16:26

@katehon z toho si nic nedělej já jsem měla taky naladu hruza a děs až jsem si říkala že bych se i propleskla jak jsem byla protivná. Ale nejlepší lék na to je opravdu práce. Já pořád něco kutím někdy to dopadne katastrofálně ale pro můj dobrej pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí