Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katehon Stejně to nechápu, ale třeba to pochopím, až to přijde
![]()
@Berousik to je na román
Ted v neděli mi bylo zle tak jsem ležela. A čekala jsem celou sobotu jestli zavolá že dojede.No nezavolala a v neděli v 7 večer když už jsme s Lubčem chtěli mít klid.On byl utahanej mě nebylo nejlíp zvoni telefon.No a kdo volal tchyně. jestli se muže stavit.No Lubča ji řekl že je unavenej a já že spím a ona mu třiskla s telefonem.Ani mu ahoj neřekla. Se urazila jak maly děcko jen kvuli tomu že nemohla přijet.
@Mimise Tyjo tohle by bylo něco na mě
Si asi užiješ až se malá narodí…to bude její první vnouče?
@Berousik jojo on je Lubča jedináček protože ona už pak nemohla mít děti takže to bude jeji první. No hele mě už to nepřekvapuje jen jsem kroutila hlavou.No ona už si i planuje že se mnou bude u porodu. Luboš u toho chce totiž být a ona mu pořád říka jak to bude strašny že to nevydrží že tam bude ona atd.No těším se až budu v bolestech tak ji pošlu někam…a až se narodí mala a Luboš bude přez tyden pryč tak planuju že odjedu k moji mamce a ona ať se jde klouzat.By mě z ni hrablo.
@Mimise Tyjo.....mně by taky hráblo…a ještě u porodu!! bože růžo ![]()
@Berousik Je to rozvolňování porodních cest. Tedy třeba i toho, co do teď drželo pěkně pevné a drželo dítě uvnitř. Prostě se všechny části, kudy tělo potlačí mimino ven, připravují, že tudy projde to dítě. Uvolňují se, zpružňují. Kdyby se neuvolnily (což je nepřirozené), dítě by se třeba mohlo seknout a šlus. Ale to jsme ve středověku, dneska by mu pomohli kleštěma. No a když se ty cesty hezky připraví, tak je to nejlepší předpoklad pro přirozený porod. Když ne a ženská se třeba neotevře a cesty jsou nezralé, tak může dojít na císaře. Trvá to tak ty poslední tři čtyři týdny před porodem, mě to třeba i dost bolí, ale je to pozitivní bolest
která značí, že je vše v pořádku. Finální fáze těchto příprav už vnímá většina žen a řiká jim poslíčky. Tyhlety a porodní bolesti jsou jediné v životě, které neznačí, že je něco blbě ale naopak ![]()
@Berousik no stojí to s ni za to. A to bych mohla vyprávět do aleluja co všechno jsme si s ni už zkusili. třeba mi zazvonil exekutor u dveří protože ona neplatila povinny ručení na auto.Auto bylo napsane na Luboše a z naši dobre vule jsme ji ho nechali aby měla s čím jezdit.No a pak začali chodit dopisy. takže jsme calovali jak oteklí. Každej druhej měsíc přišel dopis o nezaplaceni a mi platili 5000 protože ona byla krava. a ještě jsem byli špatní my když jsme ji něco řekli. Dohromady jsme zaplatili skoro 15 000.A to jsem teprve na začátku toho všeho…
@katehon Aha
Díky krásně vysvětleno
Tak to už mám pomalu taky, já tomu říkám, že mě bolí pipinková kost
Poslíčky ještě nemám, na ty je čas ![]()
@Mimise hm…no nedala bych to. Nejsem návštěvně založená, takže bych to nedávala, takhle často…plus to věčné vměšování se do všeho jak píšeš…když už spolu i menstruujete, tak to je síla. Jsi dobrá, že to dáváš i když skřípeš zubama ![]()
@Berousik jen si to uživej. Já si 5-6 měsíc hrozně uživala. Neměla jsem velky břicho skoro nic na mě nebylo vidět a chodilo se taky dobře. Tak jsem si říkala že na mě nepujde nic vidět že budeme mít asi prcka.No a teď? Ted se valím jak sud a funím
Luboš mi doma říka valibuku ![]()
ženy a jakej máte sex přez to břicho? Já si nemužu pomoct, ale mě to vždycky přijde hrozně vtipný. Luboš vždycky něco prohodí já se začnu smát on pak taky a tlemíme se jak blbci ![]()
@Berousik Jojo, pipinkovou kostí to začíná
To jsem měla taky a zodpovědně můžu říct, že ta už je uvolněná
Vlastně všechny ty části tzv. tvrdých porodních cest (kosti v kříži, obě části pánve atd.) už mám úplně hypermobilní. Teď se „dělaj“ ty měkký cesty a to je taky ňamka ![]()
@Mimise Sex bez problémů a změn oproti normálnímu stavu. Ale nechávám si košilku a kryju si břicho neb mi přijde v těchto chvílích asexuální.
Ženy ale stejně to nechápu já si připadám škaredá, oteklá se s triema na bocích no hruza a Luboš mi pořád říka jak jsem teďka krásná. Já nevím co se těm chlapům na nás ted tak libi. Opravdu to nechápu. Nohy mám nality jak konve, ale on mi řekne jak jsem krásná…je to od něj hezky že to říka, ale před tím jsem vypadala mnohem líp ![]()
@Mimise My sex nemáme. Já…prostě nemůžu a můj taky ne. Nevím jak to vysvětlit, prostě nám to nejde přes hlavu. Všechno jsme to probrali, několikrát a nemáme s tím ani jeden problém, s tou absencí. Doslova mi řekl, že mu nejde ho tam strkat, když tam má dceru…a já mám podobnej pocit. Máme jiný intim chvilky, máme k sobě možná ještě blíž, ale prostě se to všechno odehrává v platonicý rovině, objímání a tak. ![]()