Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
10.5.13 18:16

@Mimise třeba má vyplé zvonění a neví o tom :-) Já to takhle dělám běžně a pak koukám, kdo mi všechno volal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
10.5.13 19:06

Hoooolky, mě se tak spouští slina.. dala bych si pěkně vínko. Bílý, červený, růžový… to je úplně fuk :D mám chuť jak svińa. Ale já už to nesmím provokovat. Ale tááák bych si dala. Místo toho leju každý ráno mlíko, aby malej měl alespoň zdravý kosti a zuby, když už je tak maličkej :D Dneska mám docela dost bolesti. Zkusila jsem to zaspat, ale nic moc.. chytlo mě to znova jak jsem se vzbudila. Ale nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.5.13 19:22

@Berousik on si zvuky nevypíná. Ma ten telefon i jako služební. A na mě má jiny zvonění takže ví že volám já :lol: Naštěstí jsem se dovolal po dvou hodinách.
Já sem si nalila do maly skleničky pivo a připadám si jak alkoholik jsem se zvedla a připadám si nalitá :lol: Bude to boj pak se dostat do kondice :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 19:41

Holky já se za toho Zemana tak strašně stydím…koukám na zprávy a na tu jeho „virozu“ při vyzvedávání korunovačních klenot a mít tady písek, zavrtám do něj hlavu :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.5.13 20:53

@Berousik Tím „dovést někam“ myslím dovést v životě. Myslím, že hlavní role nás čeká trochu dýl než v batolecím věku při měnění plen (ikdyž to je samozřejmě taky důležité). Pořád koumám, jak z ni vychovat šťastnou, sama za sebe zodpovědnou, pracovitou holku…Aby třeba ctila humanitní principy. Co když přes naši výchovu bude prosazovat neonacistické myšlenky? Seřežu jí? Vyhodim jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.13 21:19

@katehon To je těžký. Tuhle otázku si asi pokládají všichni rodiče. Zrovna nedávno jsem na to četla nějaký článek kde to bylo docela pěkně vysvětleno, ale za střízliva a bez cigára si nevzpomenu kde to bylo :mrgreen:
Ne, vážně. Já osobně hrozně moc věřím na rodičovský vzor. Myslím, že to jak se chovají rodiče včetně veškerých i zanedbatelných podrobností se vtiskne do chování i dítěte. Přebírá jejich principy. Časem si na většinu věcí udělá svůj názor, ale to hlavní tam je. Třeba příklad, naši se vždycky k sobě chovali slušně. Ať se dělo co mohlo, tak si nenadávali a nedělají to dodnes. A já prostě lidem nenadávám. Třeba bych si v životě nedovolila manželovi vynadat nějakým hnusným slovem, nebo ho poslat do pr_dele…prostě ne. Je to určitý model chování které jsem převzala. To je třeba ta drobnost, zrovna mě to napadlo, bo mi volala kámoška, že ukončila hádku po telefonu s přítelem slovy: jdi do pr_dele Ty debile a položila mu telefon. Takhle já problémy neřeším. Jsem se do toho opět trochu zamotala a chtěla jsem tím říct, že dítě vnímá všechno a podobná agrese v něm může vyvolat mnohem závažnější problém. Takže chovat co nejslušněji, ono nám to jenom prospěje a používat selský rozum. Naučit, že nic není jen tak a že zlobou vyvoláš jen zlobu. A ono to půjde neboj :hug:
Nicméně pokud si v patnácti nabrnkne nácka, zamiluje se a Ty s manželem budete zrovna v kolonce trapní rodičové, tak s tím nenaděláš ale vůbec nic a můžeš jen doufat, že ji to brzy přejde a že neudělá průser než ji to přejde. Každýho normálního člověka tohle přejde. Víc se bojím drog. To je v pytli a to totálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.5.13 08:19

@Berousik Dobré ráno, děkuji za obsáhlou odpověď, vidím, že v úvahách stejným směrem nejsem sama. Drogy jsou mňamka. Obzvlášť u nás (myslim konkrétně v Praze), seženeš tu všechno. Stále vidím čím dál tím mladší holky sát sníh do nosu, aby si udržely pracovní tempo, postavu modelky…Hlavně aby se na chvíli nezastavily…Premiantky.
No, něco optimističtějšího :) Po snídani odjel manžel fuč a tak jsem si ještě nezvykle na půl hodinky zalezla do pelíšku, pak si půjdu zaplavat, na trhu se stavim pro chřest, prý už dnes budou mít mělnický, a po obědě vyrazím do města. Prvního jdu na svatbu na Staroměstskou radnici a nemám co na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.5.13 08:22

@Mimise :mrgreen: To je dobrý, s tou kondicí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 09:23

@katehon Máš Pravdu, u vás je to horší. V Praze je nutné, aby mělo dítě neustále nějaké zaměstnání, protože samotné ho nechat nemůžeš, aby mu někdo nedal upravený bombon nebo do neodlapl nějaký pedofil či jiný úchyl. Loni jsem chtěla vidět jižní město, prostě mě morbidně lákalo vidět to mega sídliště. Jeli jsme tam a bylo mi z toho až úzko. Představila jsem si tam vypustit dítě…to prostě nejde, jen tak na lítačku. Byty drahý jako prase, normální lidi aby dělali od rána do večera aby splatili ty 4 zdi a děti co…samozřejmě není to všude stejné, Ty jsi psala, že máte domek, to je taky něco jiného. Ale furt je to Praha a ta dostupnost škodlivin je prostě větší. Mám výhodu, že Aneta bude vyrůstat na vsi, kde je i dobrá škola, odpoledne na lítačku a nemusím se o ni tady bát. Ale pokud má do něčeho spadnout, tak si to najde… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 09:30

Já už jsem z nákupu doma, jela jsem už v 7 aby tam bylo co nejmíň lidí. Nesnáším nákupy potravin a ostatních věcí do odmácnosti, proto vždycky nakoupím úúúplně všechno a nejlíp po celých balíkách :-) I dnes jsem to vzala na dva vozíky. Asi jsem to přehnala, protože kdo to má vybalovat fuj.
A chřest jsem si koupila taky. Udělám si ho k snídani na másle se šunkou, mňááááám miluju chřest :palec: :palec:
Moc jsem se nevyspala, mám v noci strach. Rozbila se vrata od garáže a nejdou zamknout, takže dům je volně průchozí, kdyby někdo něco potřeboval, může se stavit. Takže se budím, poslouchám…nic moc pocit. Do toho kočky mi to jen ztěžujou, v jednu ráno si pustili televizi! Potvory, některá z nich skočila na ovládač asi…ale jako představte si, že spíte v nezamčeným, ba doslova otevřeným baráku, sama těhotná a najednou hlasy… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.5.13 13:46

Ahoj holky
omlouvám se že jsem vám sem takhle vpadla, ale asi před týdnem byla vaše diskuze na hlavní straně, tak jste nakoukla a početla si pár stránek dozadu a přijdete mi sympatický :D
já teda zatím dítě nečekám, zatím se o něj pokoušíme…

a tak jsem se chtěla zeptat jestli tady u vás můžu zůstat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.5.13 16:02

@Berousik To bych kočičáky urdousila..Ale nikoho by přece nenapadlo, že zrovna vaše vrata jsou rozbitá a odemčená, že? Jen bych to asi nepsala veřejně na net, nikdy nevíš, kdo nás čte, komu to řekne a tak ;) Když se v noci bojím, nespím a pak spím ve dne. Nesnáším to. Jižák je Jižák, nic s ním neuděláš. Kdysi jsem tam strávila rok. Mělo to tu výhodu, že teď už
může být jenom líp. Ale co jsem viděla za „Jižáky“ v jiných městech, exemplární je Berlín nebo Paříž, tak si ještě můžeme pískat. Já bydlím v Praze na Vinohradech v pronajatém bytě se zahradou, máme to s manželem oba kousek od práce a máme rádi řekněme kulturní život. Zůstáváme tu ale většinou jen přes týden, kousek za Prahou máme na víkendy dům, kam prcháme, když chceme mít klid. Jeden tip k těm nákupům - znáš itesco.cz? Nakupovat už díky tomu nikdy nebudeš muset a je to dost návykový :) Jednou za dva týdny si naklikám jak chci velký nákup, sortiment a ceny totožný s kamenným tescem, chlapi mi vše přinesou až do bytu na objednaný čas, vše je pečlivě zabalené, roztříděné, nikam nemusim, nic nandavat, přendavat, do auta, prostě nic. Navíc toho ušetřeného času! No a cena za to vše je směšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 17:21

@katehon Tak jsem teď dospávala tu noc :-) Dneska už to bude dobrý :-)
Na vinohradech je pěkně a hlavně když máte ten dům za Prahou, tak to je úplná paráda :-)
itesco.cz znám a přijde mi to jako úplně parádní věc…až na jednu maličkost - k nám nejezdí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.5.13 17:21

@luckaa85 Ahoj no jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.5.13 18:19

Ahoj holky.. my jsme dneska byli na tom focení těhu fotek. Už se hrozně těším na výsledek. Budou do pátku. Ale dneska dostaneme první ochutnávku. Přinesli jsme si nějaké svoje nápady a i fotografka měla spoustu nápadů. A pak jsme si dali výborný obídek. Já měla 1/4 kachny se zelím a knédlem. Pěkně jsem se přežrala :D @Berousik Já jsem taky přemýšela, že bych si nechávala těžké nákupy dovést až domů, ale za prvé jak u vás, itesco nemáme u nás a za druhé, v tescu už nenakupuju. Je to hnus. Pracuje tam teta a ta říkala, ať tam rozhodně nechodím nakupovat.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí