Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12680
13.5.13 18:46

@Berousik Víš co, mě na dnešních klukách vadí, že to jsou floutci.. chlastaj, potloukaj se, nic neumí, práce se štítí, jsou drzí, jsou to hajzlové.. né všichni. Nemůžu je všechny hodit do jednoho pytle, ale myslím si, že ta vojna prostě měla svůj účel. I kdyby to měla být ta pohoda na rok.. přeci jen. Ale co člověk, to názor:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.5.13 18:50

@Tůmička jojo, jsou tací a je jich dost…a ještě vypadaj jak ženský. No mlátila bych to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.5.13 18:52

@luckaa85 maminky to myslej v jádru dobře, ale hrozně jim tím ubližujou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
13.5.13 19:18

@Berousik to určitě a právě že chlapci si zvyknou a pa si najdou ženskou a nestačí se divit jak ta ženská tak on :) ale jasně nejde všehny házet do jednoho pytle.
ted jsem povídala se sousedkou, má 3 týdenní holčičku, je krásná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.5.13 19:27

@luckaa85 :) tři týdny, to je hezký :-) prcek. A vy se teda snažíte o mimčo? První?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
13.5.13 19:34

@Berousik jo je to prcek, krásná.

no snažíme, zatím tak pozvolna, navíc přítel jezdí pracovat do zahraničí tak čas jde trochu proti nám, ale uvidíme. jinak jo, bylo by to první mimčo.
zatím máme kočičku abysme se měli o koho starat, a ta má ted 2 koťata, takže máme doma docela veselo a ještě bude, je jim teprve 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.5.13 19:40

@luckaa85 Tyjo další kočičková :-) skoro všechny tu máme doma kočky, my hned tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
13.5.13 20:11

@Berousik tři jo, no tak to musí bejt sranda s nima, my možná taky budeme mít nakone tři jestli ty dvě koťata neudáme. ale jedno byh asi chtěla darovat a jedno si nechat no
máme naší Matyldu od loňského června, dneska je jí rok shodou okolností ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.5.13 20:20

Holky, udělala jsem nám s Tomem radost a koupila tyhle tríča, už psala pošta, že převzali balík, tak třeba už zítra budou. Mám hroznou radost. A pro malýho máme taky jedno :D ale to klasický modrý s origo logem.. my budeme rodinka :D  *]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.5.13 20:21

@luckaa85 to jsme se tu hezky sešly :) máme skoro všechny kočičky. Co máte zač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
13.5.13 20:29

@Tůmička trička jsou pěkný, na malým bude triko vypadat určitě roztomile :lol:

my máme klasickou kočku domácí, máme jí venku, a bydlíme docela u silnice tak jsme nechtěli žádnou rasu, ptz jsme nevěděli jestli tu vůbec vydrží. ale naštěstí si zvykla, brali jsme si ji už v 7 týdnech takže fakt maličkou, a aut vůbec hluku se dodneška bojí, takže k silnici ani nejde, jen na druhou stranu, na zahradu.
přes zimu jsme jí teda rozmazlili, občas jsme jí pustili domů, bylo mi jí líto v těch mrazech tak spala na křesle a byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.5.13 07:33

Nazdárek ženy :mavam: Krásné ráno, sluníčko svítí, dnes budu prát prádlo a sušit pěkně na sluníčku, pak musím k našim, jsou na dovolené v j. Čechách, tak nakrmit a pomazlit kocoura Oskárka, pak pracovati doma, odpolko zajet za grafikama na korektůůůry a pak hokej :-) Takže fičák. Už se těším, až mi skončí neschopenka a budu moct courat i dopolko. Ne že bych ty vycházky nějak extra dodržovala, ale aspoň v týdnu se trochu snažím být dopoledne doma a jak je hezky, tak už mě to neba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.5.13 07:34

@Tůmička Sladěná rodinka :lol: Pěkný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.5.13 07:36

@luckaa85 Se třema je sranda a taky jsou někdy na zabití a upečení místo králíka, jak se to vezme :mrgreen: Hlavně, když si v noci pustěj televizi a já z toho málem porodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivuuulina
14.5.13 10:20

Ahoj holky, mám takový intimní dotaz. jsem ve 34 tt, a chtěla jsem se zeptat, jak to zvládáte dole s holením?? mě to dělá celkem problémy :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky