Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
15.5.13 09:34

@Berousik No jasně, že ne! :lol: :lol: :lol: Taky proboha nesmíš koukat po plavčíkovi, cákat na důchodkyně, potápět hlavu a bacha, ať nejsi rychlejší než namalovaná modelína v bikinách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.5.13 09:40

@Berousik Tak to zatím neumíme. Jsme spolu pět let, stalo se to tak desetkrát, ale mluvit o tom neumíme. Hlavně já. Možná by se to s příchodem dcery mohlo změnit, nějaké tipy na první větu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 09:49

@katehon plavčík je můj bejvalej, takže mě to zase tak lákat nebude. Byli jsme spolu jenom chvíli, hrozně při líbání mlaskal a mě se obrací žaludek ještě teď po těch letech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 09:55

@katehon tipy na první větu? Pravdu, co Tě štve. Protože i když jsi v tu chvíli vytočená a vadí ti tohle a tamto…tak jedna z věcí co ti taky vadí je, že se hádáte. Takže prostě: Nebudeme se hádat, mrzí mě to, nechci abychom se k sobě takhle chovali, promiň jestli jsem zbytečně vyjela…klidně se omluv první. Pokud přestřelil on, uzná to a řekne: Ne, Ty promiň. Nebo alespoň u nás to tak je, my se když se rafnem, tak se zase hned usmíříme, protože se většinou hned oba omluvíme :)
Prostě bych mu po příchodu z práce řekla: Hele moc mě to ráno mrzí, nechci, abychom se hádali. Je to zbytečné, máme se rádi tak proč se k sobě takhle chovat nebo spolu nemluvit, pojď si v klidu říct, co nás štve…hofk, domluvil jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 09:56

@katehon A co jasně že ne??? Nesmím do páry, nebo nesmím nechat zaplavat rybičky? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.5.13 10:07

@Berousik Padej do tý páry nebo tě tam dotlačim, já letím do banky :) Pak napíšu podrobnou zprávu, jaká jsem svině a přehřívala jsem celou zimu dítě v břiše v sauně, mentolové páře, mrazila ho v otužovacím bazénku, nechala ho drtit na masážích a zničila mu už dopředu pokožku bylinnými zábaly. :mavam: Užij si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.5.13 10:08

@Talunka joo, harpie jsou dobrý :D tak to je fajn, že Lindii žije a že se maj dobře.
a s tím magnézkem, mám ho na 30 dní to balení, mám denně vypít jeden sáček, tak snad by mi to nenapsal, kdyby to pak mělo nějak brzdit kontrakce, jak říkám, třeba když neporodím začátkem června, tak to pak snáz překlepeme do toho 15. :mrgreen: třeba… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 10:15

@katehon Jdu až po obědě :-) A na tu podrobnou zprávu se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 10:17

@Šalvějka Tak to je fajn náhodou s tím magnézkem. Hele já mám termín 6. srpna a nechci tu být pak sama…tak lupni denně pytlíky dva roď až se mnou ju? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.5.13 10:23

@Berousik noo nápad supr, ale nejsem si jistá, zda to do srpna ustojím :mrgreen: a už vůbec si neumím představit jak by ten mimin musel bejt velkej :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 10:28

@Šalvějka No budeš se muset snažit no :mrgreen: :mrgreen: co bys ale pro mě neudělala žejo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 10:29

@Šalvějka To by bylo jako Cimrman - přenošené dítě: Jsem přenošené dítě. Když jsem se narodil, bylo mi 12 let :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.5.13 10:48

@Berousik :lol: no jasněě, někdo tě musí podržet :mrgreen: přenošené dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.13 11:53

Těstoviny s olivovým olejem, sušenými rajčátky (loni nasušenými a naloženými v oleji) a bylinkama ze zahrádky, mňáááááááám!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
15.5.13 12:17

Holky já se picnu :zed: v noci jsem zase nespala. Bolesti, bolesti, bolesti.. 3 minuty, 10 minut, 2 minuty, 20 minut, pak až třeba za dvě hodiny. Už mě to nebaví. Jela jsem k Dr. jestli se jako něco neděje. Tak děje. CS8 otevřená pro 2 prsty, čípek skoro žádný, ale vyloženě k porodu to ještě nález není, že by mě s tím poslal do nemocnice. Prý jak chci, tak jsem jela domů. Mám čekat na porod :D a hlenová zátka v čudu :zed: tak ale jako jestli mě takhle to zvířátko hodlá trápit ještě třeba 2 týdny, tak zhebnu.. a to doslova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí