Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co to tu ctu za nedorozumneni? Ja myslim, ze je vse ok, ono psanne slovo je tezke, tak ze v klidu zeny a pokracujem dal, je toho na vas uz taky moc, to se da pochopit a kazdy mame jiny problem, dulezite je, zda-li vysledek bude ok a o to tady jde, drzet v naruci zdrave miminko a to budete vsechny ![]()
@Tůmička jo holka zlata, tebe mi je vazne lito, opravdu si prozivas nelehke obdobi, ale malej ti to mnohonasobne vrati svoji laskou nebooj
jen o uz chvilicku vydrz a zakousni se, pak bude ta nejsladsi odmena a myslim, ze holky tady pri tobe stoji, jsou to fajn baby ![]()
@Lindii Jak píšeš, psané slovo je těžké. Tůmička to má fakt těžký, já vím
Jen jsem prostě cítila potřebu už něco napsat, toť fše, jedem dál ![]()
@Berousik no jasna vec
jaky je u vas pocasi? Tady je dusno, ale fouka silenej vitr. Predevcirem jsem byla po roce u zubaka, tak dobry, jen odstranila trosku zubniho kamene, trochu sem se bala, ze tehu mi se zubama zamavalo, ale klepu, aspon neco je na mne po porodu docela pekny a to muj chrup, jinak telo stoji za starou backoru
![]()
@Lindii
Ale kuš
prej za starou bačkoru
za chvíli budeš jako rybička neboj. Ale je to záhul, to je fakt. Jsme chudáci my ženy
. U nás taky fučí jako blázen. Svítí sluníčko a je celkem teplo, ale bouřka nebude, koukala jsem na radar. Koukám na hokej a nestačím se divit. Co to ti švýcaři žerou, že jim to tak jde???
![]()
@Berousik u nás taky jak na větrný hůrce
hokej docela mazec, jsem zvědavá jak to dopadne a 3 třetinu nestihnu, budu na cestě domů
dneska je u nás brána, kamarádka se v sobotu vdává tak to nesmím moc přehnat abych ráno vstala do práce ![]()
@luckaa85 Tak to se musí oslavit
Ale víš co, bacha na virózku
lítá to teď všude, nejen na Hradě ![]()
Nám dnes v podvečer přijede pan Kuňák a jeho deratizátorská firma. Usídlily se nám totiž na půdě kuny a je jich tak fakt hodně. Máme starý dům a ta půda je divoká a debilně udělaná. Průšvih je, že se nám prochcaly stropem do kuchyně. A nad kuchyní je dvojitej strop a v meziprostoru je asi 20 cm a tam oni žijou a my se tam nedostanem, abychom tam dali pasti nebo tak. Proto ta firma. Jestli se bude muset shodit strop v kuchyni, tak mě vomejou
![]()
Tak. A je vymalováno. Kuňák říkal, že máme na půdě celé kuní rodiny. Dal tam jed
Hooodně jedu a ještě si máme vyrobit svůj, smíchat sušené švestky, chleba a fridex. To prý milujou. A nesmíme tam pouštět kočku, protože by to prý hned taky sežrala. Taky máme utemovat pár děr co nám ukázal, kudy tam lezou. Prý vyleze pro potravu a zpět už se nedostane a mladé tam umřou hlady. No ženy může tohle někdo někomu říct v těhotenství?
hned jsem měla slzičky na krajíčku, kuňák koukal…manžel říká: víte ona je žena těhotná, tak je trochu citlivější
já vím, že je to průšvih, že to jsou potvory a chčijou nám tam a tak…ale ta kuňátka…
![]()
@Berousik no tý jo, takovej kuní hotel tam máte, to je mazec, my sice z bytovky kuny na půdě neznáme, ale za to teď přes léto je to super, když se dostanou do auta a rozkoušou kabílky a různý druhy izolací, to zas bude. Takže švestky, chleba a fridex? jakože takovou kaši z toho udělat? to nezní špatně, to by jsme mohli dát někam k motoru, ať si smlsnou pořádně ![]()
ale těch mláďátek by mě taky bylo líto, jenže to by pak člověk nevyhubil…hrozná rozpolcenost
![]()
@Šalvějka jojo kašičku jim z toho umíchat. Prý je to hrozně láká
No zdálo se mi o nich, o mláďátkách. Ale je to nutnost… ![]()
Dobré ránko vespolek
přidala jsem teda taky jednu břicho-fotku, tak se můžete juknout do alba. Je to z minulého týdne od doktora, bylo to 28tt. Nudila jsem se v čekárně
Sice trochu retard výraz, ale jde tady o břicho žejo ![]()
Jinak u nás krásně, sluníčko, vítr stále fučí. Dneska půjdem zase na houby, už se do lesa těším
Zítra jedem na výlet, pojedem do Ivančic u Brna, je tam festival chřestu tak se hrozně těšíme, mňááám. Pak to smrknem přes Pálavu k našemu vinaři co k němu jezdíme pro vínko. Prý se mu loňský ročník, hlavně Chardonay výběr z bobulí extrémně povedl. Hm tak ještě, že si můžu občas dát tu dvojku ![]()
@Lindii Čauky.No podívej se na ni
Asi nám začínají zoubky, takže do pusy strká všechno, na co dosáhne…i moju ruku zaslintá ![]()