Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čau holky.Co to tu čtu? Jaké nedorozumění? Nechce se mi to číst, páč se mi za chviličku probudí Eli.Ale mohla byste mi to některá zhrnout?
Jinak se tu jako nehádejte nebo bude baci baci
A vůbec-je to diskuze, takže respekt je to nejdůležitější při diskutování, co? ![]()
Nerada bych tady četla nějaké takové ty odsuzování druhých…
A uzavřená skupina -Maminka „Harpie“-je už funkčíní ![]()
@Talunka Ale ne, žádný hádání, prostě se tu holky bavily o vyvolávání si porodu o měsíc dříve, nebylo to poprvý a prostě Katehorn to neustála a odešla nafurt, já jsem napsala svůj názor, že se mi to nelíbí, že tady jde o dítě a ne pohodlí maminky, nicméně jsme si to pak vysvětlily a jedeme dál. Jak píšeš, diskuse, takže i negativní názory se vyskytnou. Jen ta Katehorn mě mrzí, bo už asi nedojde
![]()
@Talunka Eliška je krásňoučká
To vypadá na zoubky, to říkají maminy, že když začnou všechno žužlat, tak se asi klubou zoubky ![]()
@Talunka Táni ta je božská
to neni možný, jak to letí co..
Jinak holky, už jsem doma.. pro shrnutí, od středy od desíti kontrakce po 5 minutách, do porodky příjezd kolem jedné, nález pro 2 prsty otevřená, hlavička se tlačí, ve čtvrt na pět ráno to stejné, v sedm taky to stejné, já už byla unavená, páč jsem celou noc nespala, hotová prostě.. závěr - injekce, která bolesti zastavila (nebo mohla porodu pomoct, alě mě to zastavilo kontrakce) a celý čtvrtek jsem prospala..
@Tůmička tyjo…no aspoň, že jsi ten čtvrtek prospala. Trocha posílení třeba. Co teď, bez bolestí?
@Berousik Sem tam něco cítím, ale to se nedá srovnat s tím co bylo tu noc. I když tuším, že i to co bylo v noci byla procházka růžovým sadem
Jako já byla po té noci vyřízená. Fakt jsem nespala ani minutu. Nešlo to. Sotva jsem klimbla, přišla bolest.
Holky, už jsem psala do té nové skupiny, tak se tam přidávejte, ať to tady můžeme nechat ležet ![]()
@Berousik
http://www. emimino. cz/skupiny/maminka-harpie/
přidej se ![]()
@katehon Ale no tak.. však je to diskuze. Každý má jiný a hlavně svůj názor na věc. Každý má na věc svůj úhel pohledu. Nemusí se ti to líbit. Mě se taky nelíbí spousta věcí, co se tu zmiňovala nebo tak. Přeci je to diskuze
Vrať se k nám
My už budeme hodné
![]()
@Tůmička Hele třeba se budeš divit, až to na Tebe fakt přijde
Třeba to bude bolet stejně nebo míň než teď, třeba máš praxi ![]()
Zažádala jsem o členství. Díky za odkaz, byla jsem líná ho hledat, proč to nepřiznat ![]()
@Berousik já taky byla líná hledat
i jsem to zkoušela, ale nepamatovala jsem si přesně ten název.
@Tůmička jojo, to má Berousik dobrej postřeh, třeba to co jsi zažila je high top a víc to třeba už ani bolet nebude
kamarádka měla taky porod, o kterým tvrdila že to budou asi poslíčci a ono prdlajs, víc už to prostě nebolelo ![]()
Hele ženy ještě k tomu, když je někdo línej něco hledat jo…
Tak ať nemusím hledat, od kdy se přechází do péče pod porodnici a kdy mi skončí ta pitomá neschopenka nevíte? ![]()
@Berousik tak s porodnicí neporadím, tam kam chodím na gyndu se dělá vše až do konce, já porodnici poznám až když na mě přijde porod, a jsem za to narovinu ráda, v Náchodě je ta porodnice na takovým kopci šíleným, fuj
a neschopenka skončí až když ti ji doktor ukončí a dá ti žádost o mateřskou, 8-6 týdnů před porodem, já si zvolila 8 týdnů, už mě to doma nebavilo ![]()