Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj kocicky, jdu vas pozdravit, mame se dobre, zvladame to, mala se uz srovnava, tak uz je veseleji ted 19. ji budou 2 mesice, silene vse utika, mate se dobre doufam a tesim se na dalsi prirustky ![]()
@Berousik já určitě s miminkem nikam nespěchám
já spíš naopak budu děsně ráda, když tam vydrží o trošinku déle, ale třeba Tůmičce se nedivím, že už by to chtěla mít za sebou, být otevřená, bez zátky a denodenně v bolestech a pořád si říkat, rodím, nerodím, nevím nevím…
ty se máš, pěkně bazének, masážička
mě naposledy dělal manžel masáž, když mi otekly chodidla, to byla ale úleva, fakt se jim pověnoval a otok byl za chvíli pryč
a bazének, už se těším až naši na zahradě napustěj to kúpalisko, výška vody něco přes metr, ale stačíí, jen se oklepu po porodu a šestinedělí tak už se tam vidím ![]()
@Lindii Ahojky
koukám jaký má hezky dlouhý řasy, to bude kóča až vám vyroste
a přírůstky budou budou, však už se dopejkaj ![]()
@Šalvějka No, já myslím, že ke konci těhotenství to už každá chce mít za sebou, nebo spíš se těší…ale je rozdíl mezi těšením se a vyvoláváním si porodu měsíc dopředu jen proto, že je to nepohodlné. To se na mě nezlob, ale tohle prostě neuznám, tady jde o to dítě a má tam být prostě 9 měsíců ne pro srandu králíkům. Tůmičce se nedivím, že si přeje aby bylo po všem, má bolesti a věřím, že to musí být fakt dlouhé a nepříjemné…ale prostě holt to tak někdo má a má ty problémy a prostě se to musí vydržet…A o tom chtít si vyvolat porod když takový problémy ani nejsou - to se radši nebudu rozepisovat. Holky máte právo na svůj názor, prosím, koneckonců je to Vaše věc, ale po přečtení včerejší večerní debaty se vůbec nedivím Katehorn, že to tu zabalila, taky mě tohle netěší číst, odlehčeně řečeno. Mělo to být normální těhotnění, ale tohle mi normální nepřijde. Dítě je závazek na celý život a bude mnohem hůř než teď. Přijdou opravdové starosti a bolesti, strach v nemoci atd…co je proti tomu nevyspání a špatná pohyblivost…nechci nikoho urazit, je to můj názor a prostě mě to tady už netěší a je mi to fakt líto ![]()
@Lindii Tyjo to bude kočanda
Ta pusinka, řasy a ta piha…parádnice
Je krásná. Jsem ráda, že ses ozvala, už jsem si říkala, jestli jsi v cajku ![]()
@Berousik diky,ona to neni piha, ale malej stroupek
takhle neco mela nedavno u pusinky a ja si taky myslela, jak to neni piha, mam ji taky nad rtem a pak z toho vysel dost dobre nalepenej drobek ci co, sem se malem po…smichy
![]()
@Šalvějka no je proste po chlapovi, fakt ty zensky to tak maj, sem zvedava, zda-li bude mit taky neco po mne
a jak se citis?
@Lindii
Aha
fakt to vypadá jako piha
Každopádně aspoň víš, že KDYBY měla pihu, tak jí bude slušet no
![]()
@Berousik
no to asi jo, na pihy je jeste brzy
ale asi nejaky mit bude si myslim. Zacla jsem od pondeli cvicit, musim shodit 12 kilo, nejde s tim hnout, tak snad se zadari, jsme po tehotenstvi dobre zhuntovana ![]()
@Lindii cvičíš doma, nebo někam chodíš? Běhat a skákat přes švihadlo. To mi vždycky pomáhalo na zpevnění a tak…
Tak si myslím, že ty komentáře mířené na to vyvolavani porodu jsou miřené na mě co jsem napsala včera. a jen pro upřesnění já nevěřím tomu, že by sex nějak zabíral na to abych porodila dřív. že jsem řekla že kdybych měla přenášet tak budu běhat kolečka kolem baráku to bylo myšleno s nadsazkou, ale to asi nepochopite. A jen pro upřesnění my jsme o 14 dní napřed s termínem takže já počítám, že by jsme měli rodit do konce května. Ale podle mětříku tady vás chápu, že to počítáte na měsíc. Takže odcházím taky když jsem podle vás nenormální tak už se sem moc nehodím.
@Mimise @Berousik já jsem to pochopila
jsem asi pitomá, nebo jsem četla moc rychle, ale nějak nevím, že by se tu napsalo něco nepřijatelnýho. jestli jo, tak to asi určitě bylo napsáno s nadsázkou, nevěřím tomu, že by tu mezi náma byla taková, co by mermomocí jen kvůli nepohodlí a nevyspání chtěla vyhánět mimčo dřív, takže já to spíš vnímám jako nadsázku, Tůmička je vyjímka, mikdo na tom nejsme jako ona a nechi to posuzovat, netuším vůbec jak se asi cejtí, neříkám, že je to supr vyhánět mimino dřív, ale nebudu psát co bych dělala a nedělala, když to neznám na vlastní kůži tu situaci.
no prostě tohle vidím jen jako nedorozumění…to bývá nevýhodou psaný konverzace, člověk neslyší tón hlasu a nevidí jak se dotyčný tváří ![]()