Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise My neměli sex dost dlouho, takže si myslím, že bude stačit trošku a jedem
jako předehru si dám teplou vanu a to by bylo aby to nepomohlo ![]()
Dala jsem si palivějši vecu, dam taky vanu a trochu toho pomazleni..To by bylo aby to dnes nebylo
Ale at děláme co děláme je to na těch našich miláccich v brisku..
@Tůmička my taky ne
Nějak se nám ani jednomu nechtělo. Ale teď jsem řekla, že to musí jít. Dneska jak jsme jeli tak jsem potkala holčinu co jsme se potkavali u doktora. Měla už rodit a říka že jede na druhou vyvolávačku. Taky na ni bylo na chudince vidět že už toho má dost. Takže jsem řekla že naše mala musí ven i kdybych měla běhat kolečka kolem baráku. ![]()
Ženy máte to taky že když ležite tak dobrý jeden bok pak na druhej. A já když si chci lehnout na záda tak mě strašně bolí břicho i podbříšek. Uplně mě tam píchá taková ostrá bolest. Vubec nevím co to je. Začlo to až teď.
@Mimise Tak na zádech já už moc lehávat nemůžu. A už vůbec ne s nataženýma nohama. Bolí to strašně. Takový ostrý píchání a bodání. Dneska jsem to říkala Dr. a prý jestli to bolí po stranách, tak to jsou vazy, jak jsou napnuté a když podbříšek, tak se nelíbí miminku..
@Tůmička Ahaaaa no tak já to mám stejně s nataženyma nohama to nejde vubec.Tak naši male se to nelibi.No aspoň jsem o něco chytřejší. Děkuju.
Teď jsem si četla diskuzi redukce trojčat a je to teda síla. Holka tam píše jak čeká trojčata a že ji doporučili aby si nechala jen 1 že ty dvě odstraní. A teď je ve 12tt. Holky já bych do toho asi nešla. Když si vzpomenu, že ve 12tt z nší fazolky byl už malej človíček tak bych to asi nezvládla a zkusila bych je odnosit i za to riziko.
@Mimise Prý když ležíš na zádech, tak mimčo tam skřípá různé věci a proto to pak bolí. Prý v takhle pokročilém stádiu těhotenství by se opravdu nemělo ležet na zádech, že už je to nebezpečné. To se fakt snažím dodržovat, protože mi to potvrdil i doktor. Já bych to taky nedala.. Kdyby to bylo dřív, tak možná, ale určitě né ve 12.týdnu. To už je to díťátko
@Tůmička ahaaa no já když už mě brní oba dva boky tak si chci na chvilku lehnout na záda, ale prostě to nejde někdy to bolí i jak se přatáčím. No opravdu se těším až to budu mít za sebou ať to bolí jak to bolí. Už je to hruza. A hlavně já si připadám jak velryba.Ty strie, bolavý prsa, no katasrtofa. Já sem si říkala, že jestli se dostanu zase do podoby co jsem měla před tím tak to bude zázrak.
@Mimise Neboj, třeba to nebude hned a chvíli to bude trvat, ale určitě se vrátíš do původní podoby
Tak jasně, na chvíli si lehnout to jo, já si taky na zádech čtu
spší se snažím mít ty nohy pokrčené
@Tůmička No snad jo…Já už teď když se vidím ty vylity boky tak to stojí za to
No já si lehnu na zada když se divam na televizi odpoledne, ale to tak na 10-15 minut pak se mi i špatně dýcha tak to dýl nejde.
Já se pro dnešek loučím jdeme do hajan konečně. Tak zítra jsem zvědava která z nás toho naspí dýl
Já to budu dneska počítat kolik jsme toho naspala
![]()
@Tůmička No snad jo…Já už teď když se vidím ty vylity boky tak to stojí za to
No já si lehnu na zada když se divam na televizi odpoledne, ale to tak na 10-15 minut pak se mi i špatně dýcha tak to dýl nejde.
Já se pro dnešek loučím jdeme do hajan konečně. Tak zítra jsem zvědava která z nás toho naspí dýl
Já to budu dneska počítat kolik jsem toho naspala
![]()
@Mimise ty boky mám taky, xkrát za noc jsem vzhůru abych se přetočila z jednoho na druhej, na zádech se mi taky blbě leží, a kolikrát mě ty boky bolej tak, že mám pocit, že po porodu to bude na totální endoprotézu ![]()
já jdu znova do hajan, jdu vás podpořit v tom ranním spánku ![]()
Dobré ranko ženy. Tak dohromady jsem v kuse naspala 4 hodiny dneska. K tomu aby toho nebylo málo mi celou noc zvracel pes takže jsem pokaždy litala aby jsme to chytli.No nádhera dneska.
A jak jsme včera šmajdali po městě tak mě tak bolej šlapky dneska. Měla jsem špatny boty a teď chodím jak blbec ![]()
Bré ráno ženy
Včera to byl parádní den, sluníčko, teplo…byla jsem plavat, uplavala jsem 20 bazénů a Anetce se to asi moc líbilo
Pak jsem jela za kamarádkou a seděly jsme na terase, 4 ženy a 6 dětí plus to moje schovaný
Míla mě tam vyzvedl cestou z práce, zajeli jsme si na večeři a pak jsme si doma povídali a bylo to prostě fajn
Dnes má nýt taky pěkně, pojedu na masáž a konečně pro ty bylinky. Ještě ten hokej dneska uhrát ![]()
Holky nespěchejte s těma miminkama na svět, udržte je tam co nejdýl, jde přece o ně…jim to pak může v životě chybět, trochu nepohodlí snad vydržíme, jsme ženský ne ![]()
Ahoj holky, to, co tu píšete poslední dobou, mi je trošku proti srsti a nedokážu na to hezky reagovat a ani se mi to hezky nečte. Nechci tu kalit vody, přišla jsem jako jedna z posledních. Ráda bych se tedy rozloučila. Ráda jsem vás poznala, ukázaly jste mi všechny bez pochyby jiný a zajímavý úhel pohledu na rodinný život. Mějte se ![]()